četvrtak, 30.11.2006.

ljubav-lutrija

Jučer sam se pomirio sa činjenicom da je ljubav lutrija za koju treba imat sreće koju ja nažalost nemem al tu curu ne krivim nije ona kriva iako me malo ali samo malo naživcirala svojim ponašanjem reko sam si da se više time neću toliko opterećivat da postoje i druge stvari pa ljubav ak dođe dođe! pisali smo test iz bologije a ja sam bio toliko umoran da sam cijeli dan spavo i nisam baš previše učio pa se i ne nadam nekoj super ocjeni. sutra je natjecanje iz plivanja pa ne moram u školu prvi sat povijest baš mi dobro došlo pita!!!!! ajd ništ pozzzzz svima!

- 18:27 - komentari (56) - print - ljubav-lutrija -

utorak, 28.11.2006.

utorak

Utorak je tak glup dan vikend je daleko a škola me već umorila! Zašto u životu bar jednom se može sve štimat? nikad neće bit sve uredu! ma ok je to ali barem 90% stvari ne čak ni to! ali naravno kad nešto nije uredu onda odma sve nije uredu to može to je stvarno uredu! Važne osobe se ljute i to bez razloga (bar meni poznatog! osim jedne al njoj sam se već 100 puta ispričo i ne znam sta da više napravim!) osoba koja mi se sviđa sa mnom ne priča i to onak odjednom ( oprosti šta got da sam napravio) ! Počinje sezona mene boli rame u ekipi se uvijek neko svađa i ako ovako nastavimo nećemo daleko dogurat a hvala Bogu možemo. u školi malo malo uleti neko sa nenajavljenim petominutnim i to nas više ne pazi jedan profesor da se ne švercamo već dva de dobro je pišemo ispite pod odmorom pa više ni pišat pod odmorom ne možeš otić mislim stvarno! i onda oni štrajkaju i dobiju 60% više plače pa do bi im ja 60 puta nogom u glavu. nedo im Bog da morali subotom nadoknađivat ajooooooooooj! e da ima pet ljudi oko mene koji imaju 2. sezonu Zakona braće i nikako da mi neko donese jednu koja valja! ma idem ja na trenig pa ću onu žutu loptu mal tuč (smiruje).

- 19:23 - komentari (1) - print - utorak -

nedjelja, 26.11.2006.

Povratak

Evo ja se vratio ovi su mi nešt smrdali onaj blog tak da ga niko nije mogo vidjet i ja čeko čeko al nikako da poprave i ja napravio novi. One slike koje sam imao će doć za koji dan a trebale bi i još neke stvati. pozzzzz!

- 13:31 - komentari (0) - print - Povratak -

Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.