nedjelja, 09.07.2006.

Više od 3.000 kuna za malog Filipa
Image Hosted by ImageShack.us
PULA -
Na humanitarnom koncertu za malog Filipa iz Osijeka, koji boluje od bolesti staklenih kostiju, održanom u petak navečer u solidno popunjenom klubu »Uljanik« prikupljeno je 4.100 kuna, a još dvije stotine u kutiji postavljenoj u pulskom »Rock Caffeu«.
Za zabavu u klubu bile su zadužene tri pulske grupe. Bend Limunova pita, koji je pobijedio na prošlogodišnjoj gitarijadi u Vodnjanu, otvorio je i zatvorio koncert. Na programu su bile njihove autorske pjesme, većinom na istarskoj čakavštini, kao što su »Manijak iz Šijane«, »Lagano umirem«, »Pula ča ča ča«, »Romantično svanuće«, »Pepeljuga ide na bal« te »Vražja hiža«. Članovi benda Pokvareni zub otpjevali su covere skladbi »Passenger« i »Paranoid«, te jednu autorsku pjesmu, dok je grupa Initiation, koja se i okupila povodom ovog koncerta, izvela hit »Nothing else matters« i još nekoliko covera grupa Iron Maiden i Metallice, koje je prisutna publika izvrsno prihvatila.
Jučer poslijepodne nije se još znala točna svota koja će stići do maloga Filipa, budući da nije još bio izbrojen novac iz kutija postavljenih u Flanatik centru te u kafiću »Santos«. Prema riječima Dina Smilovića, bubnjara grupe Limunova pita, nakon što tonskom majstoru bude uplaćen honorar od 1.500 kuna, za Filipa će ostati više od 3.000 kuna. Sutra poslijepodne novac će biti uplaćen na žiro račun maloga Filipa, a tko želi naknadno pomoći ovom bolesnom dječaku oko kupnje električnog lifta i specijalne kade te ostalih pomagala, može svoj prinos dati uplatom na tekući račun Privredne Banke Zagreb 3203002956 s opisom »prilog za Filipa«. Broj PBZ-ovog žiro računa je 2340009 – 1000000072.


Eto, kao što možete pročitati...
barba tonski majstor nam je uzeo 1500kn... tako da Filipu možemo uplatiti samo nešto malo više od 3000kn... madmadmad
ne znam kakav to čovjek moraš biti da imaš srca uzeti novce od djeteta.. mogao je barem spustit cijenu... makar malo... ali ne...madmadmad
ništa, dragi moji...
ako bude još koji koncert, javim vam...
ali mislim da se prvo trebam dooobro naspavat i odmorit od svega...
pusa svima...
mah, mah!mah
Voli vas Ivanacerek

- 15:38 - Tvoje riječi ( 3 komentara) - Tvoj papir - #

<< Arhiva >>