body Ovo mi je skola, i drugi puta cu PAMETNIJE... body

nedjelja, 21.10.2007.

:-)

pjevaHey people...!pjeva
Upravo je zavrsila utrka-F1... I kimi je pobijedio...! On je svjetski prvak,a ne Hamilton, kao sto su svi ocekivali...
A sad malo tuznija tema... Kao sto svi vec znaju...poginuo je Tose...crycrycrycrycry... Jos u utorak...Al nisam jos nikaj pisala o njemu... Al to ne znaci da mi nije zao....jako mi je zao...
On je imao super pjesme... crycrycry
Jooj...
Evo nekaj o nesreci:

Nesreća se dogodila na autocesti A3 Zagreb - Lipovac, na dionici između Lužana i Nove Gradiške, u smjeru Zagreba. Pjevač se s dvoje ljudi vozio u terencu VW touareg koji se zbog još neutvrđenih razloga sudario s kamionom talijanskih registracija te se zabio u središnju zaštitnu ogradu autoceste i završio u jarku.

Kamion i Touareg su se kretali u istom smjeru, a sumnja se da je vozač Touarega zaspao te je udario u stražnji dio kamiona.

Proeski je poginuo na mjestu događaja, dok su vozač automobila 32-godišnji Georgij Georgijevski i 49-godišnja Ljiljana Petrović u nesreći ozlijeđeni.

Od dežurnog liječnika u Službi hitne medicinske pomoći u Općoj bolnici Nova Gradiška doznajemo kako je vozač zadobio teške tjelesne ozljede, dok je Petrović u bolnicu zaprimljena pri svijesti.

Dežurni liječnik kaže kako je vrlo vjerojatno da će vozač zbog težine ozljeda biti zadržan u bolnici. On se trenutno nalazi na kirurškom odjelu gdje traje obrada. Dodao je kako je zaprimljena pacijentica relativno dobrog zdravstvenog stanja.

Proeski je jedan od najpopularnijih izvođača s prostora bivše Jugoslavije, a rođen je u Kruševu u Makedoniji. Imao je 26 godina.


I tak...! Ne znam kaj da napisem...

I da: jucer smo bili vani... Nis posebo...Sam kaj je bilo jako hladno... Pa smo se svi blago receno tresli! Al je bilo fora!

Sad odem, moram ucit kemiju i biologiju...!
Pisem uskoro...*pcelica*

19:42 - Komentiraj ( 11 ) Print - On/Off

srijeda, 17.10.2007.

No inspiration...

wavemahHeyy ljudovi!mahwave
Evo, i ja pisem novi postich... Iako mi se ne da... I nemam inspiracije...!
Nisam bas nekaj raspolozena.... Nes me muci... I to mi jako,jako,jako utjece na raspolozenje...tuzan
KOma,u svakom slucaju...
Od zadnjeg posta se nista vazno nije dogodilo... Jucer je mojoj mamici bio rockas!!! sretan
I tak... U subotu smo bili vani... Bilo mi je bas super, zezali smo se i sve to... i cijelo vrijeme smo sjedili kod Resmana i nismo se pomaknuli s mjesta... Fakat zaakon!!! Samo kaj nije bilo Reice... Pa je falilo malo zajebancije...al bilo je okej...
I sutra nasa draga skolica obiljezava Dane kruha... Nis posebno, osim sto Ella, Lora, ja i jos neke cure radimo one pljacke... To je zapravo jedna bezokusna masa koju mi stavimo na ulje i specemo... Al prosle godine,kad smo to radili bilo je koma jer nije radila napa pa je svo ono ulje islo nama u oci...headbang
Al se nadam da je nasa zaostala skola to popravila...no
I vise nemamo onu zivcenjakusu iz njemackog!!! To je dobra vijest! Al sam imamo onu Iskru iliti Jednookog Jacka kak Martina kaze...nut
Sad idem, ne znam kaj da vise napisem...
Kakvog sam raspolozenja, najvjerojatnije cu zatvorit blog...
Al to jos nije sigurno....
Book!
*pcelica*tuzantuzantuzantuzantuzan

20:17 - Komentiraj ( 4 ) Print - On/Off

srijeda, 10.10.2007.

Somethin...

nutHey ljudovi...!


Heh..sto reci... Nis se posebno zapravo nije dogadalo...nut
Maloprije sam dosla iz skole... I gledam ove budale-BB... Onaj peder hrvoje je jucer izaso iz kuce...
Uopce ne znam o cem da pisem... Danas sam dobila 2 petice iz vjeronaukazujo! jednu iz onih pj. slika, a drugu iz onog "referata" o sektama... A taj sam cijeli referat skinula s interneta, tak da se nisam morala puno mucit... Al skoro sam isprintala i ime od te cure... Dobro da sam skuzila...wink
I u subotu nismo isli van jer je bilo usrano vrijeme vani.. A i Rea je bila u Slavonskom Brodu pa nije mogla ic, Dore nije bilo, Tomi se nije dalo.... I ja nisam bas bila najbolje pa je ostala samo Ella...dead
I tak! A mislim da necemo nikam ni ove subote... Ella ide u Mandi, dragi Bog zna kad ce se ona vratit, Rea ima natjecanje (izvidaci)... Ybg... a valjda ce se Ella vratit.... do 7-8...
I hvala bogu, kisa je prestala...! Ja inace MRZIM kisu!!!!!!!!!!blabla
I tak! Fakat ne znam kaj da vise napisem... nemam inspiracije danas...
Pa... vise cu pisat iduci put...
*pcelica*zujohrvatskabeljzuboroflkissrolleyeswinknutnaughty

20:07 - Komentiraj ( 4 ) Print - On/Off

subota, 06.10.2007.

Lonely day.....

sretanhello ljudovi!!!
Evo i mene opet... Danas je bio tak uzasan dan... Koma...
Cijelu noc je padala kisa... A ja mrzim kisu...blablamadheadbangburninmad
I trebale smo Ella, Rea i ja ic u Ivanic danas...al nismo zbog kise... Al cim sam cula kak mi kapljice udaraju na prozor...POLUDILA SAM! Koma...nonono
Ak nes mrzim, onda je to kisa...
Danas je bio One Tree Hill... I za mene NAJGORA epizoda na svijetu... al fakat... Brooke i Luke vise nisu zajedno... i do kraja serije nece vise bit zajedno...kmeeeeeee...crycrycrycrycrycry
Moram ovo napravit...

...Tree Hill is just a place somewhere in the world. Maybe it's a lot like your world. Maybe it's nothing like it. But, if you look closely you might see someone like you. Someone trying to find their way; someone trying to find their place; someone trying to find their self. Sometimes it’s easy to feel like you’re the only one in the world who's struggling, who’s frustrated, or unsatisfied at barely getting by. But, that feeling is a lie and if you just hold on; just find the courage to face it all for another day, someone or something will find the way and make it all okay. Because we all need a little help sometimes, someone to help us hear the music in the world. To remind us that it won’t always be this way. That someone is out there, and that someone will find you...

To je danas Luke prico...al ne cijelo... al u svakom slucaju...kmeeee...
Nemam danas materijala,pa bi to bilo to....sretan

Pisem uskoro!
*pcelica mayaaa*

21:27 - Komentiraj ( 4 ) Print - On/Off

petak, 05.10.2007.

PLAVO CUDO SE DOGODILO!!!

Isso miki!!! Ovak sretna vec duuuugooooo nissam bila!!!thumbupthumbupthumbupzujozujokissroflrolleyessretanyeswinknut
DINAMO JE POBIJEDIO AJAX! Kao sto rekoh, plavo cudo se dogodilo!!!
Jucer sam bila toliko nervozna, pogotovo u produzecima... Jedva sam to pogledala... Ugl- jako sam ponosna na Dinamo!!! Jucer su svi super igrali, ali mislim da se moraju pohvalit: MARIO MANDZUKIC, GORDON SCHILDENFELD I GEORG KOCH!!!
Oni su definitivno najzasluzniji za Dinamovu pobjedu!!!
Evo nekaj o tekmici: "Ključni trenuci bili su oni s početka prvog produžetka, nakon što je regularnih 90 minuta završilo rezultatom 1:0 za Dinamo (Modrić u 34. minuti s 11 metara).
Tada je, naime, Mandžukić u samo dvije minute zabio dva pogotka, od kojih jedan na odlično nabacivanje Mihaela Mikića i Dinamo je tada već praktički osigurao pobjedu, s obzirom na to da je u prvoj utakmici u Maksimiru Ajax pobijedio s 1:0.
No, nakon samo nekoliko minuta Ajax je pokazao da je velik klub i smanjili su rezultat na 3:1.
Nakon primljenog pogotka modri su dobro držali igru i više-manje rutinski privodili utakmicu kraju, ako izuzmemo dvije prilično opasne situacije ispred Dinamovog gola, od kojih je jednu riješio odlični vratar Koch, koji je danas i inače branio izvanredno i jedan je od najzaslužnijih za ovaj veliki uspjeh hrvatskog prvaka.
U samoj sučevoj nadoknadi, očito u sebi već slaveći veliku pobjedu, Dinamovi igrači dozvolili su Ajaxu da zabije još jedan prilično jeftin gol i smanje rezultat na nezgodnih 3:2.
No, nasreću, vremena za veliki preokret nije bilo - Dinamo nastavlja natjecanje, Ajax je teško poražen na svom terenu.
Nogometaši Dinama tako su izborili nastup u jednoj od
skupina Lige UEFA, odnosno osigurali još najmanje četiri utakmice u Europi ove sezone.
Iako se činilo da nakon loše igre i poraza u Zagrebu Dinamo nema izgleda protiv Ajaxa, momčad iz Maksimira je odigrala puno hrabrije, a samim time i bolje u uzvratu, te za takav pristup je nagrađena velikom pobjedom.
Trener Branko Ivanković je u napad postavio dvojicu mladih igrača Marija Mandžukića i Josipa Tadića koji su svojom agresivnošću radili velike probleme Ajaxovoj obrani. Ipak, prvu prigodu na utakmici imao je Ajax, ali nesporazum u obrani Dinama u šestoj minuti nije uspio iskoristiti Suarez.
Inače, prvu veliku prigodu Dinamo je imao u 13. minuti, Mandžukić se izborio za jednu loptu na desnom krilu, te uspio centrirati, ali udarac glavom Tadića je odsjeo na vratnici.
Zagrepčani su do vodstva stigli nakon malo više od pola sata igre kada je Van der Wiel apsolutno nepotrebno u kutu kaznenog prostora startao na Mandžukića, a engleski sudac Clattenburg je pokazao na bijelu točku.
Siguran izvođač bio je Dinamov kapetan Luka Modrić.
Koliko je Ajaxov trener Henk ten Cate bio nezadovoljan igrom svoje momčadi pokazuje i podatak da je istog trenutka kada je dosuđen 11-erac za Dinamo napravio prvu izmjenu. No, ulazak Delorgea umjesto Colina nije donio nikakvu promjenu nabolje. Tek kada je Ogararu ušao umjesto Van der Wiela u 62. minuti Ajax je uspio stvoriti pritisak na Dinamovoj polovici igralista. Taj pritisak rezultirao je tek sporadičnim prijetnjama po Georga Kocha, najbolju je imao Suarez u 76. minuti, ali Koch je odlično obranio. Dinamo je mogao proći i prije produžetaka kada je Modrić odličnom solo-akcijom u 88. minuti ušao u kazneni prostor Ajaxa, ali nije više imao snage za jači udarac, pa je Stekelenburg obranio.
Prvi produžetak započeo je za Zagrepčane kao iz bajke. Mario Mandžukić je s dva pogotka u dvije minute, 94. i 96., osigurao prolazak u Ligu UEFA-e. Doduše, kod prvog pogotka Dinamo je imao veliku sreću jer pomoćni sudac Matadar nije signalizirao da se Mikić nalazi u zaleđu, uslijedio je centaršut kojega je Mandžukić glavom proslijedio u mrežu.
Samo dvije minute kasnije Mandžukić je prihvatio loptu na rubu kaznenog prostora na desnoj strani, napravio dva koraka prema vratima i potom jakim prizemnim udarcem pogodio suprotni kut nemoćnog Stekelenburga.
Do kraja utakmice Klaas-Jan Huntelaar postigao je dva pogotka, drugoga u posljednjim sekundama utakmice, kojima je samo uspio ublažiti poraz Ajaxa.
Ždrijeb skupina Lige UEFA održat će se u utorak, 9. listopada u Nyonu."
Sad se nadamo da cemo u zdrijebu dobit neke malo slabije ekipe...sretan
To je sve za danas!
*pcelica*




10:26 - Komentiraj ( 5 ) Print - On/Off

četvrtak, 04.10.2007.

Yo ljudoviii!!!

zuboYo ljudi! Evo i mene opet...

zubo Bas sam maloprije dosla doma, imali smo terensku nastavu u Jantaku(sumi Jantaku)... Bilo je fora, Raja i ja smo trcale cijelim putem s deckima iz naseg razreda... Samo kaj smo mi trebali imat 3-4-5 predmeta,a mi smo imali 2... I to TZK i geografiju.... A kad smo s Abramovicem i Krupom isli do nast. iz geografije, otisli smo krivim putem... Bas smo super vodice imali...
I jos smo svi bili zivcani zato kaj je bus trebao doc u 11:45 a bus je doso u 12:40!!!
I tko sad ne bi poludio....heh...blabla
I tak... Bas sam sretna... Zato kaj nejdemo u skolu do UTORKA!!!sretansretansretan
Sutra je dan ucitelja, u ponedjeljak je blagdan... I tak!!! Yebenica!!!zujo
I mislim da Ella vise nije zacopana u ...... Jer danas,kad smo bili u Jantaku on je prohodao s retardosicom...al ona je bila okee... Ko da se nis nije dogodilo....fino
Bravo Ella!kiss
Danas je bilo fakat super! Sam kaj me cijeli dan boli glava! I jos uvijek me boli....

I danas ne moram dramatizirat jer Henry nije zabil gol prekjucer... Yupi yeah!!!cerek
Vise nemam materijala...
Pisat cu cim se nekaj vazno dogodiiii!!!
Bok!
P. Mayaaa!!!sretan

17:51 - Komentiraj ( 5 ) Print - On/Off

ponedjeljak, 01.10.2007.

Pocetak jos jednog tjedna...

Ehm... Sto reci?!belj
Poceo je jos jedan tjedan... Jedva cekam petak... I subotu... Zapravo, vikend opcenito...thumbup
U subotu smo bili vani... Nis posebno, sve uobicajeno... Mislim, bilo je super,naravno...sretanyesnut Danas sam dobila kulju iz njemackog; bolje receno svi smo dobili kulje zato kaj nitko nije imo zadacu... I onda je pozivcanila... Dobro, to nije nikaj cudno- ona je trudna pa je svaki dan zivcana i stalno se dere na nas... Glupaca u svakom slucaju(nastavnica)...rolleyesrolleyesrolleyes
Al valjda ode uskoro... I mozda dobijemo neku bolju nastavnicu...
U subotu je igrao Dinamosretan i pobijedili suuuu!!! Ja se nadam da im je onaj poraz bio zadnji u ovoj sezoni 1. HNL!!! U subotu je derbi!!! Dinamo vs. Hajduk!!! I ja vjerujem da ce Dinamo pobijedit... I Hajduk vec ima 2 poraza za redom... i ovo ce mu bit treci...wink
Bar se nadam... Valjda Dinamo nece zakazat...eek

Danas je Raja otisla iz skole, nije joj bilo dobro... Ja se nadam da joj je bolje...Jer nekak nam je bilo dosadno danas u skoli bez nje...
I Ella je danas bila malo,recimo utucena... I to zato kaj Ona retardirana ima secer Jarac u pernici... A svi mi znamo ko je jarac...(ne Tomo)!!!
Nadam se da je ona to zaboravila jer...headbangmadpuknucublabla...ce bit svega....
Al bilo bi fora gledat kak se one soraju zbog njega... Al mislim da bi vecina bila na Ellinoj strani...cerek
Ehm... nisam nis o Reici napisala... Njoj se nis vazno ne dogada(valjda), samo je sretna zbog Dinamove pobjede...I valjda je sretna kaj sam joj cucka dala...sretan
Ugl...to bi bilo sve...valjda... Sad odem...zadaca ceka...rolleyes
Bye!!!sretanbelj
vasa *pcelica mayaaa*

18:14 - Komentiraj ( 7 ) Print - On/Off

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.



< listopad, 2007 >
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Rujan 2008 (2)
Lipanj 2008 (2)
Svibanj 2008 (1)
Travanj 2008 (3)
Veljača 2008 (3)
Siječanj 2008 (3)
Prosinac 2007 (5)
Studeni 2007 (3)
Listopad 2007 (7)
Rujan 2007 (4)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

Koliko vas je bilo od 22.9.'07
Free Website Counters
Free Website Counters








Moji naj lyricsi...

"Bleeding Love"

Closed off from love
I didn't need the pain
Once or twice was enough
And it was all in vain
Time starts to pass
Before you know it you're frozen



But something happened
For the very first time with you
My heart melts into the ground
Found something true
And everyone's looking round
Thinking I'm going crazy

But I don't care what they say
I'm in love with you
They try to pull me away
But they don't know the truth
My heart's crippled by the vein
That I keep on closing
You cut me open and I

Keep bleeding
Keep, keep bleeding love
I keep bleeding
I keep, keep bleeding love
Keep bleeding
Keep, keep bleeding love
You cut me open

Trying hard not to hear
But they talk so loud
Their piercing sounds fill my ears
Try to fill me with doubt
Yet I know that the goal
Is to keep me from falling

But nothing's greater
Than the rush that comes with your embrace
And in this world of loneliness
I see your face
Yet everyone around me
Thinks that I'm going crazy, maybe, maybe

But I don't care what they say
I'm in love with you
They try to pull me away
But they don't know the truth
My heart's crippled by the vein
That I keep on closing
You cut me open and I

Keep bleeding
Keep, keep bleeding love
I keep bleeding
I keep, keep bleeding love
Keep bleeding
Keep, keep bleeding love
You cut me open

And it's draining all of me
Oh they find it hard to believe
I'll be wearing these scars
For everyone to see

I don't care what they say
I'm in love with you
They try to pull me away
But they don't know the truth
My heart's crippled by the vein
That I keep on closing
You cut me open and I

Keep bleeding
Keep, keep bleeding love
I keep bleeding
I keep, keep bleeding love
Keep bleeding
Keep, keep bleeding love
You cut me open and I

Keep bleeding
Keep, keep bleeding love
I keep bleeding
I keep, keep bleeding love
Keep bleeding
Keep, keep bleeding love
You cut me open and I
Keep bleeding
Keep, keep bleeding love


ASHLEE SIMPSON-PIECES OF ME

On a Monday I am waiting
Tuesday, I am fading
And by Wednesday I can't sleep
Then the phone rings, I hear you
And the darkness is a clear view
Cause you’ve come to rescue me

Fall, with you I fall so fast
I can hardly catch my breath
I hope it last

[Chorus]
Ohhhh
It seems like I can finally
Rest my head on something real
I like the way that feels
Ohhhh
It's as if you know me better
Than I ever knew myself
I love how you can tell
All the pieces, pieces, pieces of me
All the pieces, pieces, pieces of me

I am moody and messy
I get restless and it's senseless
How you never seem to care

When I'm angry you listen
Make me happy it's your mission
And you won't stop till I'm there

Fall, sometimes I fall so fast
When I hit that bottom crash
You're all I have

[Chorus]
Ohhhh
It seems like I can finally
Rest my head on something real
I like the way that feels
Ohhhh
It's as if you know me better
Than I ever knew myself
I love how you can tell
All the pieces, pieces, pieces of me

How do you know
Everything I'm about to say
Am I that obvious
And if it's written on my face
I hope it never goes away
Yeah

On a Monday I am waiting
And by Tuesday I am fading
Into your arms
So I can breathe

[Chorus]
Ohhhh
It seems like I can finally
Rest my head on something real
I like the way that feels
Ohhhh
It's as if you know me better
Than I ever knew myself
I love how you can tell
Ohhhh
I love how you can tell
Ohhhh
I love how you can tell
All the pieces, pieces, pieces of me
All the Pieces, pieces, pieces of me


JAMES BLUNT-1973
Simona
I guess I know this
We seemed so strong
We've been there and gone

I will call you up everyday Saturday night
And we both stayed out 'til the morning light
And we sang, "Here we go again"
And though time goes by
I will always be
In a club with you
It was 1973
Singing "Here we go again"

Simona
Wish I was sober
So I could see clearly now
The rain has gone

Simona
I guess it's over
My memory plays our tune
The same old song

I will call you up everyday Saturday night
And we both stayed out 'til the morning light
And we sang, "Here we go again"
And though time goes by
I will always be
In a club with you
It was 1973
Singing "Here we go again"

I will call you up everyday Saturday night
And we both stayed out 'til the morning light
And we sang, "Here we go again"
And though time goes by
I will always be
In a club with you
It was 1973
Singing "Here we go again"

I will call you up everyday Saturday night
And we both stayed out 'til the morning light
And we sang, "Here we go again"
And though time goes by
I will always be
In a club with you
It was 1973
Singing "Here we go again"

And though time goes by
I will always be
In a club with you
It was 1973


ADASTRA- NABUJALA RIJEKA
Ona ustaje u zoru dok još nitko nije budan
Želi ostvariti zacrtani san
Sa svoje dvije male ruke radi od jutra do noći
Skrivajući da je umorna
Za svakog uvijek ima osmijeh ali neda nikom da joj priđe bliže
Nego što im dozvoli
Kad stigne kasno kući iz svijeta se isključi
Počne radit što joj je najmilije

Ne ide to tako lako
To je bol što odmara
To bit će ljubav
Što pleše
U nama

Nek ponese me daleko
Nabujala rijeka

Bila je oštra zima kada sam je prvi puta ugledao
Nova godina je kucala
Pružio ruku da je dotaknem jer toliko je zračila dobrotom
Iz očiju joj sjaj
Toliko dugo sam joj dosađivao da mi je dala mali poljubac da me otjera

Ne ide to tako lako
To je bol što odmara
To bit će ljubav
Što pleše
U nama

Nek ponese me daleko
Nabujala rijeka











CREDITS

picture: curlytops
base code: sugarmeemee