nedjelja, 14.09.2008.

Mladost 仕ralovi - Oaza Mladost 3:2 (2:0)


Strijelci za Mladost:
Anela ニuri, Marija Bla枴n鑛, Antonija Pavli

Po ki嗜om i prohladnom vremenu ekipa Mladosti je te嗅o, ali zaslu枡no izborila pobjedu na startu nove prvenstvene sezone. Iako su ve詈 dio utakmice glasniji bili gostuju詈 navija鑛, ni嗾a nije omelo doma詈 sastav da ve nakon prvog poluvremena ubilje枴 respektabilno vodstvo (2:0).

Prvi je pogodak postigla Anela ニuri koja je pritiskom na posljednju liniju gostuju詁 obrane uspjela izboriti loptu i pogoditi suprotni vratarov kut za vodstvo. Ista je igra鑛ca desetak minuta kasnije sudjelovala i u drugom doma詁m pogotku. Sjurila se po lijevoj strani igrali嗾a, izbacila iz igre 鑛tavu gostuju誦 obranu i servirala loptu Mariji Bla枴n鑛 koja je samo podmetnula nogu i pove訛la vodstvo na 2:0.

Drugo su poluvrijeme gostuju詁 igra鑛ce obavile dvije izmjene i po鐺le vi啼 pritiskati obranu Mladosti. I kada je gol "visio u zraku", novi pogodak Mladosti. Trenutak inspiracije Anele ニuri donio je Mladosti visoko vodstvo (3:0). Ponovo je pro嗟a nekoliko igra鑛ca i u嗟a u kazneni prostor gdje ju gostuju訛 nogometa喨ca ru喨 i sudac bez razmi嗟janja pokazuje na jedanaesterac. Udarac s bijele to鑢e sigurno je realizirala Antonija Pavli.

Pri visokom vodstvu, nogomet喨ce Mladosti su se pomalo zaigrale pred svojim kaznenim prostorom i poklonile loptu go壽ama. One priliku ne propu嗾aju i zabijaju za smanjenje na 3:1. Uslijedilo je zatim vrijeme bez konkretne igre doma詈h nogometa喨ca. Poku啾lo se dugim loptama, no prisebne su bile i go壽e iz Selnice koje su uspje嗜o "o鑛stile" sve na啼 napade. Osim 嗾o su se uspjele obraniti, go壽e su postigle i jo jedan pogodak. Lopta se iz slobodnog udarca sa 30-ak metara nespretno odbila i zavr喨la u mre枴.

Posljednjih desetak minuta gostuju詁 su igra鑛ce sve karte bacile u napad 嗾o nam je dalo priliku za efektivne kontranapade. Jedan takav je povela ponovno Anela ニuri, koja na杪lost, nije imala adekvatnu pomo suigra鑛ca u napadu. Ponovo je kobna za go壽e bila lijeva strana obrane gdje je doma訛 napada鑛ca pro嗟a tri igra鑛ce, zabila se prema golu i ponovo kao na pladnju servirala loptu Mariji Bla枴n鑛 koja sa pet metara puca daleko iznad gola. Do kraja utakmice ubilje枴li smo tek nekoliko neugodnosti pred vratima Ane-Marije Gledec, no rezultat se do kraja nije mijenjao.

14.09.2008. u 18:34 • 10 KomentaraPrint#

<< Arhiva >>

Komentari da/ne?
--------> POCETNA
--------> O KLUBU
--------> VIJESTI
--------> IGRACICE
--------> UTAKMICE
--------> RASPORED
--------> LIGA
--------> GALERIJA SLIKA
--------> STATISTIKE

ZADNJA UTAKMICA

PLAMEN-MLADOST
Rezultat:3:4

SLJEDEニA UTAKMICA

Zimska stanka
users onlineKLUPSKI STRIJELCI


1) Anela ニuri- 40 pogotka
2) Petra ニuri- 15 pogodaka
3) Antonija Pavli- 8 pogodaka
4) Petra Vinicki - 6 pogodaka
5) Marija Bla枴n鑛- 6 pogotka
6) Josipa Kova鐺vi- 1 pogodak
7) Maja Kosanovi- 2 pogotka

MALI NOGOMET


1) Antonija Pavli- 8 pogodaka
2) Anela ニuri- 7 pogodaka
3) Maja Kosanovi- 1 pogodak

Prvenstvo: Zimska stanka

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Blog.hr koristi kola鑛詁 za pru杪nje boljeg korisni鑢og iskustva. Postavke kola鑛訛 mogu se kontrolirati i konfigurirati u va啼m web pregledniku. Vi啼 o kola鑛詈ma mo枡te pro鑛tati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Blog.hr sla枡te se s kori嗾enjem kola鑛訛. Za nastavak pregleda i kori嗾enja web stranice Blog.hr kliknite na gumb "Sla枡m se".Sla枡m se