nedjelja, 28.09.2008.

Žnk " Ilok" - Žnk " Vuka " 3-5


Igračice su se skupile u 11h. Utakmica je počela u 12h, a prvih 11 za domaći sastav su : Ana Čobanković, Julija Čuljak, Ivana Babinac, Mirna dasović, Valentina Vojvodić, Željka Funduk, Marija Marijić, Anita Božinović, Renata Vojovodić, Ana Brekalo i Iva Čobanković. Zamjena nismo imali jer su ostale igračice bile bolesne.

U utakmicu smo ušli nervozno, a našu nervozu iskoristile su protivnice te nas potpuno nadigrale. Trčale su više od nas i zasluženo zabile 5 golova u prvom poluvremenu. Kod rezultata 2:0, Ana Brekalo je zabila svoj prvi gol, te smo se uspjeli približiti protivnicama na par minuta. Nakon toga potpuna golijada i rezultat 5:1 na poluvremenu.

U drugo poluvrijeme ušli smo opušteno i zaigrano, svjesni da nemamo što izgubiti, te smo krenuli igrati i potpuno dominirati drugim poluvremenom. Trčali smo tri puta više od njih što i sam rezultat pokazuje. Neko vrijeme stajao je rezultat 5:1, onda je na našu sreću golman gostujućih igračica napravio kobnu pogrešku koju je spremno iskoristila Ana Brekalo, te zabila svoj drugi gol na utakmici. Utakmica je bila gruba sa puno prekršaja i provokacija gostujućih igračica nad nama. Provokacije su učinile svoje i bilo je puno kartona, raznih boja. Do kraja utakmice igrale smo sa dva igrača manje, ali usprkos tome bile smo bolje i dominantnije. Nakon jedne akcije ispala je cijela obrana gostujućeg sastava te se Ana Brekalo našla u 16-ercu, u izglednoj prilici za gol, ali ju igračica gostujućeg sastava ruši s leđa i sudac svira kazneni udarac za domaće. Udarac sa bijele točke izvela je Ivana Babinac, koja ga je uspješno realizirala na radost igračica i navijača. Nakon toga imali smo još dvije prilike za gol ali ih na našu žalost nismo iskoristili te je rezultat ostao 3:5.

Igračice i treneri su prezadovoljni utakmicom. Pokazali smo da smo se psihički oporavili i da smo jači nego ikada. Sada samo tako treba nastaviti i tko zna što će biti u sljedećim utakmicama.

Sljedeću utakmicu igramo sa Vukovarom, idemo u goste. Toliko zasada od mene. Pozdrav !

28.09.2008. u 10:39 • 10 KomentaraPrint#

četvrtak, 25.09.2008.

Žnk " Ilok " - Žnk " Vuka " 12h, Fruškogorac


Utakmica je u 12h na Fruškogorcu. Igračice trebaju doći u 11h i ponijeti oba dresa. U ovu utakmicu ulazimo bez ikakvih očekivanja. Nadamo se da ćemo odigrati kao i prošlu utakmicu sa Slavonkom, kao tim i sa srcem. Dati ćemo sve od sebe, jer ipak igramo kod kuće, i želimo osvijetliti obraz našega kluba. Do sljedećeg posta, pozdrav !!

25.09.2008. u 19:41 • 0 KomentaraPrint#

srijeda, 24.09.2008.

Vijesti iz žnk-a


U nedjelju smo trebali igrati sa Čađavicom, ali nismo. Predali smo utakmicu zbog toga što nas nije bilo dosta za igrati. Većina igračica bilo je bolesno. Ovo kolo igramo kod kuće i igramo sa " Vukom ". Utakmica je u subotu u 12h na Fruškogorcu. Trening je sutra u 16:30h, također Fruškogorac. Toliko zasad o tom.






24.09.2008. u 15:25 • 0 KomentaraPrint#

petak, 19.09.2008.

Izvještaji sa utakmica


Pozdrav svima ! Blog je bilo zapušten zbog više razloga. Na tome se ispričavam. Razlog ne pisanju je bilo rasulo nakon prve prvenstvene utakmice. Nažalost smo izgubili, i sigurni smo da se taj poraz neće ponoviti. Nakon kobnog poraza zbog kojeg smo izgubili i trenera odigrali smo i drugu utakmicu sezone. Sa " Slavonkom " i izgubili ali samo 3:1, što nam je jedan od naših ponajboljih rezultata. O našoj dobro igri svjedoči i naš gol kojim smo poveli. Ali nažalost, gosti su bili spretniji i imali su više sreće, a i znanja pa su mogli bi reći zasluženo pobjedili. Toliko o utakmicama, sad u nedjelju idemo u Čađavicu, pomalo ironično, nakon utakmice kod njih prošle sezone smjenjena je trenerica, a nedavno je trener dao ostavku, nemamo sreće sa trenerima...ali šta je tu je, bitno da se trenira i igra. U nedjelju u 11h, skupljanje na Fruškogorcu. Toliko zasada, pozdrav !

19.09.2008. u 19:42 • 0 KomentaraPrint#

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.



Komentari da/ne?

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

Ovo su neslužbene stranice ženskog nogometnog kluba "Ilok",i tu možete doznati o svim događanjima u klubu.



Kontaktirati nas možete na: znk_ilok@net.hr


GALERIJA NAŠEG KLUBA


RASPORED TRENINGA


TRENING:Utorak- 15:30h (Fruškogorac), Četvrtak-15:30h(Fruškogorac)


SLJEDEĆA UTAKMICA: Žnk "Vukovar"- Žnk "Ilok"- subota, 13:00h, Vukovar



C-BOX









VIJESTI



Postevi pod nazivom:kratka biografija
o našim počecima,nastup u Lepoglavi,
konačno osnivanje i podizanje kluba i
turnir u Tovarniku,preuzeti su sa
neovisnog portala grada Iloka ilok.biz









users online

LINKOVI:
linkovi ženskih nogometnih klubova:
ŽNK MLADOST ŽDRALOVI

ŽNK RIJEKA JACK POT

ŽNK AGRAM

OSTALI LINKOVI U OVOJ RUBRICI:
ILOČKE MAŽORETKINJE

NEOVISNI PORTAL GRADA ILOK ilok.biz

ČVARCY

FORUM ILOK

BROJAČ POSJETA

free hit counter






DRES:
Image Hosted by ImageShack.us


ŽUTO-PLAVI DRES:
Image and video hosting by TinyPic













Web Hrvatska