Opis bloga
Dan poslije... ;
misli, osječaji, želje,
mašta i realna slika nečega..
Linkovi
dnevnik.hr
Video news portal Nove TV

Blog.hr
Blog servis

Forum.hr
Monitor.hr




Image and video hosting by TinyPic

Dan poslije

ponedjeljak, 22.10.2007.

jesen...

''...Svirajte mi jesen stize dunjo moja, jesen rana, neka zvone tambure u transu, znam da nije pjesma ova, za veselje i svatovac al ja moram cuti tu romansu....''

''Svirajte mi jesen stize dunjo moja '', jedna je od mnogih Balasevicevih pjesama koje jako volim slusati. Pjeva o ranoj jeseni, ali pogledamo li kroz prozor , vidimo vec duboku jesen. Dan je idealan za odmor, uzivanje u toplini doma uz svoje voljene, kava i kolacici, kuhanje neceg finog, tv, kauc.. Uhvatilo me blagdansko raspolozenje, jedva cekam silna svjetla grada da obasjaju kuce, drvece, trgove, jos kad bi i snijeg lijepo zabijelio ulice..savrseno. Volim duh Bozica, veseli me pripremanje kolaca, kicenje, ona zurba oko poklona koju mnogi ne vole, ali mene to sve veseli jer tada trazim nesto posebno za nekog posebnog. Sjecam se Bozica u mojoj slavoniji, unos slame u kucu na badnju vecer pod stol, svijetla koja su nama djeci posebno sjala, vani sve bijelo, grad i selo , mama me obuce u skijasko odjelce, baca me u dvoristu u snijeg ,koji tada nije bio tako kao danas, rukicama pravim andjelcice..smijeh, veselje, cika ostale djece..
Uzivala sam, a danas uzivam u zagrljaju dragog i njegovom osmjehu.

- 15:09 - Komentari (4) - Isprintaj - #

utorak, 16.10.2007.

Glazbeniku s postovanjem...

Rano jutros, velika tragedija.. Jos jedan mladi zivot otisao je s ovog svijeta, jos jedna tuga.. Kada su mi rekli jutros, nisam mogla vjerovati da je to tako.
Tose Proeski bio je veliki glazbenik, pjevac, kroz svoje pjesme izrazavao je svoje emocije, pjevao je sa srcem. Nisam bila njegov vjerni obozavatelj ali sam uvijek voljela cuti njegov glas, poseban u svakom slucaju.
Gledala sam na vjestima, isjecak razgovora upravo s njim, samo nekoliko sati prije nego sto mu se zivot zauvijek ugasio. Dirnulo me gledajuci kako entuzijasticki prica o svojoj buducnosti, planovima, zeljama i ciljevima, koji su nestali u samo par sati, u samo par sekundi.. Onda se zapitas sto je zivot..? Bas nista..samo lutrija, samo jedan trenutak koji traje dok se samo ne ugasi..
Nebeski zbor dobio je jednog andjela vise, andjeoskog glasa..
Neka ti je laka zemljica Tose, pocivao u miru.

- 23:20 - Komentari (6) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 15.10.2007.

usamljenost...

Hej ljudi, pozdrav svima..evo da podijelim jos malo razmisljanja s vama..
Danas se osjecam nekako usamljeno..ali nisam tuzna, cudno zvuci ali osjecaj je podijeljen. S obzirom da mi dragi radi nocnu, nismo se vidjeli..pa mi fali njegov topli zagrljaj, samo da ga osjetim uz sebe i sve je super.
Hm..s tom usamljenoscu dolazi i onaj dio malo pikantnije prirode.. Dodir, koji me moze ugrijati, utjesiti..ali i uzbuditi na jedinstven i poseban nacin..samo on to moze. Neznam jeste li primjetili, ali samo ta osoba koja je vasa ,moze tako nesto postici. Osjecaj nepoznatog, nedodirljivog, jedinstvenog..jednostavno posebnog, vatrenog, iskrenog..izludi svaki dio vas, probudi najskrivenije osjecaje, neutazivu potrebu za cjelinom..
Izvijate se od ugode, predete kao macka u kosari..sanjate kraj njega..
Mislim da znate sto hocu reci...

- 21:05 - Komentari (1) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 08.10.2007.

ljubav je bol

Neznam sto pisati o ovome, a da je to vec nesto sto i sami ne znate.
Ljubav je bol, i to je istina, ali vrijedi kad vam je uistinu stalo do te osobe. Trudim se zatvoriti oci pred nekim stvarima, ali ponekada previse zaboli, i koliko god bili jaki, popustite pod pritiskom, i tad postanete cura koja se previse brine i previse komplicira. Mozda vam nije bas najjasnije ovo sve sto sam napisala, ali oni poneki ce se prepoznati u tome. Na jednom od blogova, procitala sam zanimljive postove, i cak smo se slozili u tome, da te sitnice , u mom slucaju zbog kojih popuste i najjaci, su i najbitnije .
Neznam.. mozda vi imate neko drugo vidjenje..?

- 21:30 - Komentari (7) - Isprintaj - #

nedjelja, 07.10.2007.

U prethodnom postu sam pisala o knjizi ''Zasto muskarci vole gadure'', ali se nisam slozila time. Iako ne zeleci , ali moram istini pogledati u oci i priznati da je to zaista tako. Vjerujte mi, sto ste bolje, njeznije, sto vise pokazujete svoju ljubav, to ce vas vise dozivljavati zdravo za gotovo, kao vec osvojeno, bez ikakve zelje za vama. Uistinu ga treba tretirati bez ikakvih milosti..

- 18:36 - Komentari (0) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 01.10.2007.

dobila sam opomene da nista ne pisem pa evo da se malo javim.. Neznam da li znate, ali volim citati knjige , lagano stivo, krimi, ''ljubice'' , nesto opustajuce. No, naletih prije par dana na isto tako jedno '' lagano stivo'' no moram priznati da meni i nije bilo bas tako opustajuce . Naime, radi se o knjizi '' Zašto muškarci vole gadure ? ''
Proćitala sam otprilike osamdesetak stranica i odustala jer sve se svodi na isto. Necu prepricavati sadrzaj, ali, autorica navedene knjige pise u svakom dijelu te knjige kako prema muskarcu treba biti apsolutna gadura u smislu pokazivanja osjecaja, te odnos prema istom , ne bi smio biti ni priblizno ljudski. Osobno se ne slazem, ni sa jednim dijelom, jer krenuvsi od sebe i stavljajuci se na mjesto muskarca, sigurno ne bih voljela imati takvu zenu kraj sebe, koja ce mi posluziti za veceru ono sto je ostalo od rucka, koji nismo imali.

- 21:33 - Komentari (2) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

Komentari On/Off











Image and video hosting by TinyPic



< listopad, 2007 >
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Studeni 2009 (5)
Listopad 2009 (2)
Srpanj 2009 (1)
Svibanj 2009 (1)
Ožujak 2009 (1)
Veljača 2009 (4)
Siječanj 2009 (1)
Prosinac 2008 (2)
Studeni 2008 (3)
Rujan 2008 (2)
Kolovoz 2008 (1)
Srpanj 2008 (2)
Lipanj 2008 (2)
Svibanj 2008 (1)
Travanj 2008 (1)
Ožujak 2008 (3)
Veljača 2008 (3)
Siječanj 2008 (6)
Prosinac 2007 (3)
Listopad 2007 (6)
Rujan 2007 (4)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

uvik mi pomogne kad ja nešto zabrljan : Gali