četvrtak, 27.03.2008.

Your mind is not your own

There is a rose in Spanish Harlem
A red rose up in Spanish Harlem
With eyes as black as coal that look down in my soul
And starts a fire there and then I lose control
I have to beg your pardon

Sitting here and resting my bones...evo kako kaže pjesma, sjedim ođe i čekam da vrijeme prođe. Nikako da zaspem.. znate onaj osječaj... legnete, pa se zamislite malo, pa počnete razmisljati o tome.. e pa tek tad ste najebali.. naravno u 99% posto slučajeva to je neizbježno, a onih 1% su fenomeni! Ma ljudski mozak je čudo.. što sve stane u njega to su scene, naravno, u praksi da negovorim..everything still remains the same..evo neki dan sam baš slušao radio ( e mala šta bi ti radio :D ) i kaže voditeljica kao '' Paris Hilton planira napravit svoju emisijiu, tip tega nešto, i sklopila ugovor sa MTV-em.. Uglavom emisija se svodi na odabir njenog best frenda. Tu če biti 20 njih koji prođu kvalifikacije, bilo da su muški ili cure, naravno gledatelji če nakraju odlučiti koji če od tih 20 biti njen best frend.'' Mislim ono, nemam neki komentar al okej.. zvuči primamljivo. Živjet par mjeseci u nje doma mislim ono.. ''nebi nikad'' pod navodne :P I'm going to pick that rose and watch her as she grows in my garden. eeee eee ee.. Svakome po dva pozdrava ovaj put idu! Psssssssssssssssssssssst :)

Image Hosted by ImageShack.us

- 01:03 - Komentari (11) - Isprintaj - #

utorak, 25.03.2008.

Oh lord wont you buy me a mercedes benz :D

Whoa-oa-oa! I feel good, I knew that I would, now
I feel good, I knew that I would, now
So good, so good, I got you

Eee klapo moja... đe baš ovako vrijeme uleti kad su praznici... nemoš ni s malom vanka... ma uglavnom...natjeralo me da tinkam o kupnji auta.. i to dvoumim izmedu audia s2 iz 1990 model, kabriolet ili jednostavno BMW isto tip iz tih godina, osim ako neuleti ford mustang. Au..več vidim voznju uz magistralu ili gore kak se gasiram do vrha petke sa Štakom i dvije cure pozadi (Daria kiss i ona Štakina koju ni on sam nezna kako se zoverofl), dobro 5-6 cura kad se vec ide. ili mozda ona druga slika di se grebem za litru benzina..ili pak prvi zavoj... ma treba bit optimist ;) bit cu strah i trepet za jadne starice sa pjace :P ali eto..barem neče više morati zvati policiju za ometanje javnog reda i mira na D.O.C-u jer se selimo na Belveder! Svakako idem skinuti osovine sa stare daske, i spremiti ih za sutra! OD sutra pa do daljnjega planiram lomiti noge samo na skejtu, a ovo drugo, kako krene za rukom cerek Evo, največi pozdrav ide Dariiiiiiiijiiii (moro sam ubaci J inače je bez ), Mimy (koja se upravo pojavila ONLINE), Štaki (koji je uvjek veliki optimista bio i osto), Lily ( tako se zvala i heri poterova stara), Dvije sestre Lorenu i Leu (kad čemo ponovit jučer u malo hmmn hmnm izdanju ?? ) Prci, Lonci, Toniju,1,2,3, Hrvoju, Đalu, Dinu, Heleni, Loky, Mihi, Anđeli, Ivani, Kiki, Bernardi... ma svima pomalo! I da... staroj prijateljici Sanji iz htt-a wavemah

Cure, sa kojim biste u đir samnom fino;
1. BMW!
2.Ford!
3. Skate!

Image Hosted by ImageShack.us

- 00:00 - Komentari (6) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 24.03.2008.

Malo o s(k)e(jt)xu, malo o bureku, o svemu pomalo

Ridin' along in my calaboose
Still tryin' to get her belt aloose
All the way home I held a grudge,
For the safety belt that
wouldn't budge
Cruisin' and playin' the radio
With no particular place to go.

Yo mama... Sretan Uskrs svima! Evo juče se išlo na 80te.. nisam nešto vele bio gore, ali predobro je bilo, bolje nego u karoce. Uglavnom svi su ponovno počeli vozit kako sam čuo, i to svi jebeno voze! Sutra idem do sk8 shopa se opremit i stavljam se ija! U subotu je sk8 kontest u Zagrebu do 19 godina ekipa! O detaljima nakon subote! Pozdrav svima!

Elissa Steamer's Part Toy Machine

- 11:40 - Komentari (3) - Isprintaj - #

četvrtak, 13.03.2008.

Now dig this baby!

Ti si srce i imaš lijepu glavicu
a pod rukom svoju beizbol palicu
jaka treba čak i kad ne treba
imaš lošu naviku da zvekneš sve u rebra

Dobro ajmo sada na normalnu stvar

You don't care for me,
I don't care about that.
You got a new fool,
Hah, I like him like that.
I have only one burning desire,
Let me stand next to your fire.

Uf uf... recimo da sam ovakve degeneke primo na pripremama! Čak sam ostavio trag na parketu.. i osvojio prvo mjesto na top ten ljestvici Beky najippon! Sve u svemu, sve ide svojim tokom, mada se više ne skejta nikako. Trenutačno su na sceni Hakle i Nives, koje su totalno nabrijane na voznju! Ja ču im se, evo pitanje dana kad ču kupiti si dasku, pridružiti u tim extrimnim akrobacijama. Dakako post nisam pisao, kao šta vidite, jako dugo, opravdanja ima al su dosadna ;) vama prepoznata, tako da preostaju još pozdravi : koje čemo u ovome slučaju preskočiti! Čestitam svima Uskrs, naravno ak posteva drugih više nebude bilo! Dočitanja!

- 23:40 - Komentari (7) - Isprintaj - #

srijeda, 05.03.2008.

Jes you really did baby ;))))

I said you shook me, baby.
You shook me all night long.
You shook me so hard, baby.
I know you really, really, did baby.

Za malu Teu ;) (ne za tu Teu Darija ;) dont worry )Image Hosted by ImageShack.us

- 23:38 - Komentari (14) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 03.03.2008.

Hot legs, you're wearing me out

Someone to love me
You know she makes me feel alright
Someone to need me
Love me every single night

Budući da je veliki pritisak naroda eto jedva sam se udostojio napisati i rječ.. tako da evo par rima da nabacim i grem ča... Ugl... evo idemo na pripreme u neđelju, očekujem da ču se ubit u svakome smislu,treninzi če bit u nekoj školi di su samo ŽENSKE! Nemojte krivo svatit nije samostan. Tu sam čak upozno žensku u wcu, dada, još se prezivala ka ija...Dobro tu itamo je uletila neka ekipica cura u hotelu, dašta i to mi je krenulo po planu, dobro su me sveslale da su starje, no vidite, tu su uletili i caji ( i to u poršeu, mercedesu, BMW i ako nisam tamo vidio i nekog ferarija), i pitali ko je krao pepeljare.. jebem ti bruke... ja sam mislio da sam ja optuzen, ali ne, one su najebale, drugo nijedna nije bila starja odmene... Naravno Kristič da bi bio faca prvi je dao da ga zapišu.. eto pa se ti hvali.. kad su moju putovnicu vidili samo su me pogledali i pokupili ča... i tako bilo je scena sa rumunjkama, i čehinjama da ti se digne ;) smile like you care kako bi Rebe''cc''a rekla...pa evo da vas pozdravim Lea, Đana, Marijana, Ana, Matilda, Klara, Petra, Ivana, Rebecca, Jadranka, Dušanka, Dario, Ivan (Mirsat) Antonijo, Lora, Leonardo, Tea mwa, Božo, Maro, Dasen, Bernarda, Nikša, Ante, Antonijo, Antun, Paolo, te rijetku iz Rijeke malu Dariju, I da vas nenabrajam jer svakako rjetko koga cete znati po punim imenom :P... pozdrav bagro

Image Hosted by ImageShack.us

- 22:51 - Komentari (11) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>