WILD 07 BOYS

četvrtak, 28.08.2008.

Proradili boysi

DVADESETAK pripadnika BBB-a napalo je danas poslijepodne u Preradovićevoj ulici u Zagrebu deset grčkih navijača Arisa koji večeras u Koprivnici igra utakmicu Kupa Uefe sa Slaven Belupom. Dvojica Grka su ozlijeđena ali su odbili liječničku pomoć.

Dok je policija stigla na mjesto događaja, napadači su se razbježali a Grci nisu uopće htjeli dati informacije o svojim napadačima te stoga nema uhićenih.

Bad Blue Boysi su Grke napali uzvikujući "Ubij Srbina!" a prilikom napada su se koristili drvenom palicom. Pretpostavlja se da su navijači Dinama mislili da se radi o Srbima jer su Grci na majicama imali natpis na grčkoj abecedi.

Jučer poslijepodne također napadnut Grk

Jučer u poslijepodnevnim satima u centru Zagreba na raskrižju Gajeve i Katančićeve ulice više nepoznatih napadača nasrnulo je na 34-godišnjeg grčkog državljana.

On je u Hrvatsku došao kao navijač grčkog Arisa koji večeras gostuje u Koprivnici kod Slaven Belupa. Nakon napada liječnička pomoć mu je pružena u KB Sestara milosrdnice gdje su mu utvrđene lakše ozljede.

Za vrijeme utakmice sa Šahtarom privedeno 13 navijača

Zagrebačka policija priopćila je i kako je jučer prije, za vrijeme i nakon utakmice privedeno trinaest osoba. Devet ih je privedeno preventivno, dvoje zbog posjedovanja pirotehnike, jedan zbog posjedovanje droge i jedan zbog nepravovremenog javljanja po zaštitnoj mjeri

- 20:06 - Komentari (1) - Isprintaj - #

nedjelja, 24.08.2008.

6. kolo, 31.08.2008. - nedjelja 20.00h

- 13:15 - Komentari (0) - Isprintaj - #

četvrtak, 21.08.2008.

Maribor-Slovenija:Hrvatska

White Stonesi u Mariboru
Od W.B.-a bio samo jedan član

- 23:32 - Komentari (3) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 18.08.2008.

Osjek odrađen u stilu

- 23:31 - Komentari (0) - Isprintaj - #

četvrtak, 14.08.2008.

Nogometaši Plavih ( P ) krenuli s pripremama

- 18:49 - Komentari (0) - Isprintaj - #

utorak, 12.08.2008.

Gostovanje Osjek-nedjelja

Preuzeto sa foruma UN White Stones

Rezervirana budu za sad četiri kombija od kojih dva idu na Gheto gerilu.Probajte obavijestiti čim više ekipe da se ide i da se odradi gostovanje kak spada.VCC bilo bi vam vreme i da vi napunite neki kombi.Novi Marof valjda pe.Pušćine???Hrašćica???Ludbreg???Stanite se konačno iza svojih transparenata.
Daj so organizirajte i rasporedite da se zna dali je ovih preostalih dva kombija dovoljno ili se bude moralo uzimati još.
Cijena je ista za kombi 500kn+nafta.Riki ti probaj otprilike zračunat kolko bu trebal svako dati.
Vjerujem da je jedan kombi več popunjen sa mlađom ekipom.Vučko daj molim te upiši ekipu koji ti imaš za ta dva GB kombija da se zna dali bude mesta viška.Isto to vredi i za vas mlađe koji ste imali kombi za Split.Ajde pičke idemo na kulen.50 ljudi moramo imat minimala za OS.

Znači to za sad izgleda ovak:(upišite ljude)

Kombi 1 Gheto

Kombi 2 Gheto

Kombi 3 ?

Kombi 4 ?


- 18:08 - Komentari (0) - Isprintaj - #

srijeda, 06.08.2008.

Svi na Slaven

Pošto je velik broj Wild Boysi zainteresiran za tekmu protiv Belupa evo vam točan termin odigravanja utakmice.

3. kolo 1.HNL-a
10.08.2008.
u 20:00 sati
NK Varteks vs NK Slaven Belupo

""""""UPOZORENJE"""""""

Ekipa koja bude uzela transparent mora doči 1 sat PRIJE na stadion

Transparent je kod mene-zeli budu ga Miro i Črep.

Ajmo i mi gazit "Gruntovčane"



U Splitu nije bio nitko od nas.Idemo sad se podsjetiti kak je to izgledalo prošle sezone dok smo bili NO 1. Međimurskih županijskih liga i u što večem broju se zapićit u Vž.

Slaven odrađen solidno kaj se tiće Wild Boysi.Išli smo s 2 auta,5-6 puta poveli navijanje i smijali se plavim brigadama.

- 00:48 - Komentari (0) - Isprintaj - #