Stop Existing. Start Living.
ZOO

U ovom postu gledamo životinje, jer, eto, tako želim. Nakon slika update o meni :P






























Sad malo o meni. hoho :)
Ja si pokušavam dovest život u red. Istekao mi je ugovor o radu tamo gdje sam zadnje radila tako daa sad aktivno tražim posao. Baš, baš želim imati redovite prihode. Neki dan sam bila na jednom razgovoru i dobila sam posao al on je na određeno bez mogućnosti produljenja. Radit ću tek nešto više od mjesec dana. Ne žalim zbog toga, mislim da mi je svaki novac odlično došao te svaka nova crtica u životopisu još bolje! Kad završim s tim, tražim dalje :)

Zbližila sam se mnogo s jednom curom s kojom sam išla u srednju. Uvijek smo se družile ali nikada nismo bile pretjerano bliske. Sudbina nas je nekako dovela u jednake životne situacije i evo, tu se spojile. Cura je inače dobra kao kruh i skužila sam da nismo toliko različite u suštini. Družimo se i lijepo mi je. :)

Na ljubavnom planu je postalo ozbiljno. Došli smo dečko i ja do neke točke kad smo trebali vidjet što stvarno želimo u životu. Ono - hoćemo si prestat gubit vrijeme ili ćemo bit forever together. Oboje želimo forever together opciju. Zvuči dramatično i naravno da nikad ne znaš što se može dogoditi. Ali evo, lagano bi si počeli gradit život zajedno.
Trenutno tražimo stan i to mi je jako, jako naporno. Živim za trenutak kad ću imat ključ u ruci i slobodu da kupim jedan jastuk tamo, lampu vamo, cvijeće, svijeće... kužite o čemu pričam. :D
U međuvremenu smo si bookirali i romantičan vikend getaway vrlo brzo. Nije puno al čovjeka veseli. Naravno, fotkat ću i kasnije to objaviti na blogu.

Sve ovo što sam napisala mi zvuči ful odraslo. Istina je, osjećam da odrastam, postajem ozbiljnija. Veseli me to i radujem se svemu lijepom što bi mi život mogao donijeti. No bad things, please.

To je sve za ovaj post. Budite mi dobro :)
18:16 - Komentari [4] - # - On/Off

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

so ambitious.
.^ ^
vječni sanjar.
24 godine.

*The first step to getting the things you want out of life is this: Decide what you want.*

*Life is just a mirror, and what you see out there, you must first see inside of you.*

*Sve što želim ja je biti svakog dana nasmijana.*

.linkovi.







Credits
design: 082dizajn || © 2010. help: x