Posljednji broj Vrgoračkih novina

petak , 29.04.2016.



Prije godinu dana vodstvo Vrgoračkih novina donijelo je odluku da će 70. broj našega dvomjesečnika biti posljednji. Kao što znate, broj novina koji je izašao prije dva mjeseca i kojemu ovih dana „istječe rok“ upravo je taj sedamdeseti, pa ovom prilikom izvještavamo javnost Vrgorca i krajine o našim budućim namjerama.

Tiskano izdanje novina više neće izlaziti, međutim, udruga Vrgoračke novine radi na novim medijskim i kulturnim projektima o kojima će u dogledno vrijeme pravodobno izvijestiti javnost pa vjerujemo da u medijskom i kulturnom smislu nećete biti nimalo zakinuti.

Dotad, naša facebook stranica i blog će biti mediji putem kojih će te, kao i dosad, moći pratiti događaje iz našega kraja. Malo ćemo i pojačati aktivnosti na terenu, i koraci u tom smislu su već pokrenuti.

Hvala svima koji su od 2008. godine naovamo pomogli izlaženje Vrgoračkih novina svojim pisanim ili fotografskim prilozima, raznim uslugama i drugim vrstama pomoći. Napravilo se mnogo, a projekt je zahtijevao golema odricanja uz nepregledne prepreke koje smo redovito preskakali u interesu Vrgorca i svih vas. Ukupno je izašlo više od 2800 stranica i vjerojatno preko 5000 članaka. Naše tiskano izdanje postaje sada važan dio medijske povijesti našega kraja. Ali tko zna, možda opet jednoga dana…

Fata viam invenient.
Per aspera ad astra.

Redakcija Vrgoračkih novina

<< Arhiva >>