ODRŽANO MEMORIJALNO VATROGASNO NATJECANJE FIRE COMBAT "SRCE KORNATSKO"
[ # ]

VODICE

U sklopu obilježavanja 10. obljetnice Kornatske tragedije, DVD Vodice, JVP Vodice i Vatrogasna zajednica Šibensko kninske županije organizirali su danas popodne memorijalno vatrogasno natjecanje FIRE COMBAT "SRCE KORNATSKO" koje se održalo ispred stare škole na rivi gdje je napravljen poligon na kojem su se vatrogasci ogledali u tečnosti, spretnosti i brzini. - Natjecateljsku ekipu činili su dva člana koji zajedno savladavaju sve prepreke uz mjerenje vremena, a na ovom prvom natjecanju sudjelovalo je 23 ekipe iz Hrvatske i Slovenije – rekao nam je Ante Sladoljev, predsjednik DVD-a Vodice koji se ovim putem zahvalio članovima DVD i JVP Vodice koji su uvelike pomogli u realizaciji ovog natjecanja.

- Posebnu zahvalu upućujem vatrogascu Karmelu Mrši koji je napravio ovaj poligon, a zahvaljujemo se i Gradskom parkingu, Gradu Vodicama i TZ Vodice na pomoći i podršci, tvrtki Ergotehnika i Vatropromet na donacijama u opremi te udruzi Daj 5 od srca i Ribarskoj zadruzi Adria iz Tribunja. Ove godine se održava zadnji Mimohod sjećanja, a namjera nam je da se umjesto Mimohoda svake godine u kolovozu održava vatrogasno natjecanje Fire Combat – zaključio je Ante Sladoljev.

Mi možemo biti ponosni na našeg člana Borisa Nađenovića koji nastupa u “C” kategoriji (+40) zajedno sa kolegom Zdravkom Grošanićem iz DVD-a Komin.Ovog puta je bolja bila ekipa iz Slovenije tako da su Boris i Zdravko osvojili drugo mjesto. Čestitka Borisu i Zdravku…….…. info vodice

Image and video hosting by TinyPic

20.08.2017. ...12:00 [ Komentari (0) ] Isprintaj

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.





eXTReMe Tracker
free counters