VATROGASCI SE OKUPILI NA KUPU FRANJE MIKULINA
[ # ]

RIBNICA

Po treću godinu za redom Dobrovoljno vatrogasno društvo Ribnica organiziralo je Kup Franje Mikulina. Riječ je o natjecanju u brzom spajanju usisnog voda koji nosi ime nezaboravnog člana DVD-a Ribnica. Sjetivši se svog preminulog člana i prijatelja paralelno s održavanjem Kupa članovi DVD-a Ribnica položili su cvijeće i zapalili svijeće na vječnom počivalištu Franje Mikulina. Njemu u čast po 3. put je održan Kup na kojem se ove godine okupilo 55 vatrogasnih ekipa. Natjecanje je uz dobru organizaciju održano u dvorani OŠ Novo Čiče u subotu, 18. veljače. Na dvije staze izmjenjivale su se muške i ženske A i B ekipe, a najviše ih se okupilo u muškoj A kategoriji, čak njih 25. Najbolji među njima bili su članovi DVD-a Andrilovec, drugo mjesto osvojili su članovi DVD-a Deanovec, dok je ekipa Razljev 1 bila treća.
Image and video hosting by TinyPic
U muškoj B konkurenciji prvo mjesto osvojili su dečki iz DVD-a Leskovec, a domaće ekipe zauzele su drugo i treće mjesto, DVD Strmec Bukevski te DVD Novo Čiče. Među 16 ženskih A ekipa Buševčanke su bile najbolje i osvojile prvo mjesto, gošće iz DVD-a Zaprešić bile su druge, a bronca je pripala ekipi DVD-a Mičevec. U konkurenciji žena B slavile su „Španjolke“ iz DVD-a Turopolje, druge su bile gošće iz Leskovca, a treće je mjesto pripalo DVD-u Novoselec. Najbolje ekipe plasirale su se i u Superkup natjecanje u kojem je prijelazni pehar pripao muškoj ekipi DVD-a Andrilovec te ženskoj ekipi DVD-a Zaprešić.

- Zadovoljan sam natjecanjem i mogu pohvaliti sve naše članove koji su odradili veliki posao organizacije. Hvala i svim ekipama na dolasku i vjerujem da ćemo sljedeće godine biti još bolji, jer uvijek treba težiti boljem i uspješnijem – istaknuo je predsjednik DVD-a Ribnica Stjepan Vrban. Po prvi je puta održano i Silver natjecanje u kojem su članovi ekipa izvlačili pozicije u odjeljenju te su tako vatrogasci pokazali da se snalaze i u drugim ulogama vježbe. Među muškim ekipama u tome su najbolji bili DVD Razljev, a među ženskim ekipama to su bile Ribničanke koje su pokazale koliko su snalažljive.….vgdanas.hr

Image and video hosting by TinyPic

20.02.2017. ...20:44 [ Komentari (0) ] Isprintaj

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.





eXTReMe Tracker
free counters