TUČA, VJETAR I OBILNA KIŠA POHARALO VARAŽDINSKO PODRUČJE
[ # ]

VARAŽDIN

Jučerašnje nevrijeme donijelo je sa sobom veliku količinu kiše, jakog vjetra i tuče. Bilo je izvjesno da će ostaviti posljedice, a danas smo saznali i kakve one jesu te koliko su jake. Uz to što je tuča uništila usjeve mnogih poljoprivrednika, rušila je stabla te poplavila određena područja.
Image and video hosting by TinyPic
Prema izvještaju Državnog ureda za zaštitu i spašavanje, intervencije su bile potrebne u Strmecu Podravskom, gdje se ispumpavala voda u naselju. Ispumpavanje vode vršilo se i u Svibecu Podravskom, u Dravskoj ulici na kućnom broju 2, Vodovodnoj ulici 27 u Varaždinu, Ludbregu, u Ulici M. Stančića 5 u Hraščici te u Ulici B. Radić u Varaždinu na kućnom broju 30. Već smo obavijestili o rušenju stabala tijekom nevremena, a intervencija pomicanja srušenog stabla sa ceste, obavljena je u Međimurskoj ulici u Varaždinu. Intervencija je bila potrebna i u Strmecu Podravskom u Ulici B. Radića te u Sračinecu u Ulici M. Melinčeka, gdje su stabla pala na kuće.

Ovako je izgledalo u šatoru u Biškupcu. Prema ovom video, slavlje je prekinuto velikom količinom vode koja je nahrlila u šator.


Donosimo vam i snimku tuče u Knegincu Gornjem.


Image and video hosting by TinyPic

16.08.2016. ...09:09 [ Komentari (0) ] Isprintaj

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.





eXTReMe Tracker
free counters