BOLJI UVJETI U JAVNOJ VATROGASNOJ POSTROJBI
[ # ]

VELIKA GORICA

Gradonačelnik Dražen Barišić obišao je Javnu vatrogasnu postrojbu, razgovarao sa zaposlenicima i zapovjednikom Borisom Turanom o redovnom radu, potrebama i problemima iste.
Image and video hosting by TinyPic
Jedan od većih problema je nepropisno parkiranje automobila na pristupnoj cesti koja služi kao požarni put uz vatrogasni dom. Nesavjesni vozači parkiraju svoja vozila i tako stvaraju problem vatrogascima prilikom izlazaka i intervencija.

- Morat ćemo napraviti manje parkiralište uz Vatrogasni dom za potrebe parkiranja djelatnika, a pristupnu cestu, odnosno vatrogasni put morat ćemo zatvoriti rampama. Na taj način će se onemogućiti nesavjesnim vozačima parkiranje na tom dijelu i ometanje vatrogasaca u izlascima na intervencije. Vjerujem da je ipak svima u najvećem interesu brzina i efikasnost Javne vatrogasne postrojbe – izjavio je prilikom posjeta gradonačelnik Barišić.

Zapovjednik Boris Turan gradonačelniku je predstavio rad postrojbe, upoznao ga s načinom računalnog sustava kojim se bilježe i vode intervencije, ali i cjelokupan rad.Uvjeti rada su zadovoljavajući no uvijek može bolje i više, kaže Turan. U tom smislu je i gradonačelnik obećao pomoć Grada koji će u skladu s mogućnostima uložiti u dodatno opremanje i uređenje vatrogasne postrojbe. Tako je nedavno vatrogascima dodijeljena još jedna prostorija u podrumu zgrade unutar koje su vlastitim angažmanom i sredstvima uredili mini teretanu kojom se djelatnici služe u svrhu redovne jutarnje tjelovježbe i stvaranja fizičke spremnosti.
gorica.hr

05.02.2011. ...12:00 [ Komentari (0) ] Isprintaj

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.





eXTReMe Tracker
free counters