DVD-u HODOŠAN POVELJA MEĐIMURSKE ŽUPANIJE
[ # ]

ČAKOVEC

Povodom završetka kalendarske godine u četvrtak je u Scheierovoj zgradi u Čakovcu održana Svečana sjednica Skupštine Međimurske županije.Župan Međimurske županije Ivan Perhoč tom prilikom osvrnuo se na nadolazeću 2011. godinu te je istaknuo da vjeruje da će sljedeća godina biti godina oporavka i novog investicijskog zamaha u Međimurju. "Najavljujem ulaganja u obrazovanje koje smo zacrtali kao glavni prioritet. Često sam javno naglašavao da su prioritet Osnovna škola Vladimir Nazor u Pribislavcu i Centar za odgoj i obrazovanje u Čakovcu.

Image and video hosting by TinyPic

Na istoj su također podijeljene i povelje Međimurske županije koje je župan dodijelio tijekom godine zaslužnim institucijama.
Njih su dobile Zajednica Hrvatskih kulturnih udruga Međimurske županije, Dobrovoljno vatrogasno društvo Hodošan, te poduzeće "Toni" d.o.o. iz Donjeg Kraljevca. Zajednica hrvatskih kulturno umjetničkih udruga Međimurske županije povelju je dobila povodom 15 obljetnice uspješnog, zapaženog i plodonosnog rada i djelovanja u promoviranju kulturnog naslijeđa Međimurja i očuvanju kulturne baštine i kulturno-umjetničkog amaterizma u Međimurju.

Dobrovoljnom vatrogasnom društvu Hodošan povelju je dodijeljena za izniman doprinos u 120 godišnjem požrtvovnom, humanom i nesebičnom radu i postojanju DVD Hodošan, za zaštitu i spašavanje ljudi i materijalnih dobara na području Međimurske županije, te za uspješnu suradnju s vatrogasnim društvima iz susjednih zemalja. Trgovačko društvo "Toni" d.o.o. iz Donjeg Kraljevca povelju pak je dobilo u znak priznanja za osobite zasluge u promicanju gospodarstva na području Međimurske županije, uspjehe u poslovanju, izniman doprinos u okupljanju obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava, pružanju vrhunske usluge otkupa, prodaje i sušenja kukuruza, pšenice i soje u visoko tehnološkom pogonu, te stvaranju boljih uvjeta za kvalitetniju poljoprivrednu proizvodnju naših poljodjelaca kao i osiguranju plasmana poljoprivrednih proizvoda. U ime nagrađenih zahvalio se Dejan Buvač, predsjednik HKUU Međimurske županije.
.... pročitaj više

24.12.2010. ...12:00 [ Komentari (0) ] Isprintaj

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.





eXTReMe Tracker
free counters