X SIMPOZIJ ODBORA VODITELJA VATROGASNE MLADEŽI CTIF-A
[ # ]

KRAKOW
Piše: Stjepan Kovaček, dipl. ing.

Pod motom “Mladi i njihovi aktualni problemi”, Odbor voditelja vatrogasne mladeži CTIF-a održao je svoj jubilarni 10. međunarodni simpozij. Domaćin ovog skupa s oko 60 sudionika iz 15 europskih zemalja i Irana, održanog od 13. do 16. svibnja ove godine u Krakowu bio je poljski nacionalni savez dobrovoljnih vatrogasnih društava.

Image and video hosting by TinyPic

Hrvatsko izaslanstvo na ovom skupu predstavljali su Stjepan Kovaček (član Odbora voditelja vatrogasne mladeži CTIF-a i zamjenik predsjednika Savjeta za vatrogasnu mladež HVZ-a), Gordan Borković (voditelj vatrogasne mladeži DVD-a Domagović) te Luka Boričević i Zvonimir Ristovski (pripadnici vatrogasne mladeži DVD-a Cvetković).

Hrvatsko izaslanstvo pohvaljeno je zbog izuzetno velikog porasta broja pripadnika vatrogasne mladeži, s obzirom da sadašnji broj od 20815 pripadnika mladeži u vatrogastvu predstavlja rast za gotovo 4000 članova u odnosu na prethodne godine. Razlog tome zasigurno su prošlogodišnja županijska vatrogasna natjecanja, ali i sve kvalitetniji rad s mladima u dobrovoljnim vatrogasnim društvima
.... pročitaj više

20.05.2010. ...15:10 [ Komentari (0) ] Isprintaj

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.





eXTReMe Tracker
free counters