SANIRAJU SE POSLJEDICE LJETNE OLUJE
[ # ]

JASTREBARSKO

Nevrijeme koje je zahvatilo jaskanski kraj jučer kasno poslijepodne najviše je štete napravilo na makadamskim cestama na Plešivici i Svetoj Jani.Oborine su oderale površinski sloj pješčanih cesta, a djelatnici Komunalnog Jastrebarsko već su danas započeli sanaciju.

Prekida u isporuci električne energije nije bilo, saznajemo u karlovačkoj Elektri, premda je vjetar obrušio jedno drvo na cesti u Pavlovčanima te pokidao granje u ulicama Nikole Tesle te Cvetkovačkoj.Drvo su uklonili djelatnici Komunalnog, dok su prohodnost cesta u južnoj zoni omogućili jaskanski vatrogasci.

Članovi DVD-a Jastrebarsko uskočili su u pomoć i jednoj obitelji u ulici Doktora Franje Tuđmana kojoj je kiša poplavila podrum.Poplavljenih je podruma u gradu bilo još, ali su se građani sami snašli i sanirali štetu.Jučerašnji je obilni pljusak pratila i sugradica, koja nije prouzročila veće štete.

Kako saznajemo od raketara Franje Jagunića, generatori su jučer djelovali, dok potrebe za raketama nije bilo jer se nismo neposredno nalazili u tučnom području. radio Jaska

08.07.2009. ...13:00 [ Komentari (0) ] Isprintaj

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.





eXTReMe Tracker
free counters