RAD SA VATROGASNOM MLADEŽI
[ # ]

KRIŽEVCI
Piše: Dražen Rendić

Dobrovoljno vatrogasno društvo Križevci, najstarije u Koprivničko-križevačkoj županiji održalo je 135. redovnu godišnju izvještajnu i izbornu skupštinu u petak 27. ožujka u Vatrogasnom domu Križevci.

Prije početka skupštine prisutne članove, predstavnike susjednih društava brojne goste i uzvanike među kojima bio je gradonačelnik Križevaca Branko Hrg, predstavnik Županije Stjepan Behin, potpredsjednik Županijske skupštine Ivan Vuk, županijski zapovjednik Slavko Tucaković, predsjedik VZ grada Križevaca Ivan Mužić, zapovjednik JVP Križevci Valent Furmeg i drugi, pozdravio je dosadašnji dugogodišnji predsjednik Božidar Štubelj.

Dana je razrješnica starom Upravnom iu Nadzornom odboru i izabran je novi. Za predsjednika Ivan Matasović, zapovjednika Slavko Gotić, a članovi upravnog odbora su još Božidar Štubelj, Damir Špoljar, Valent Furmeg, Atif Korlat, Ivan Hegedić, Zemun Nikolina, Nikolina Zagorec-Hribar, Branko Hrg i Natalija Radotović-Maksić oni će naknadno izabrati ostale funkcije u Upravnom odboru. U Nadzorni odbor izabran je Marijan Vučetić, Nediljko Bulić i Ivan Grščić.

Na sjednici uručene su i spomenice za 20, 30, 40 i 50 godina vjernosti društvu. Za 20 godina spomenice primila je Danijela Crnjak a uručio je Ivan Mužić dok je Slavko Tucaković uručio ostala spomenice i to za 30 godina dobio je: Ivan Babok, Željko Jalžabetić, Božidar Štubelj, Božidar Tinodi, Đuro Balić i Zdenka Berend. Za 40 godina: Goran Đurin, Vladimir Huzjak, Ivan Matosović, Zvonko Ružić, Damir Špoljar, Mladen Vrbančić i Slavko Gotić. Za 50 godina Vlado Jakopović. opširnije

30.03.2009. ...09:00 [ Komentari (0) ] Isprintaj

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.





eXTReMe Tracker
free counters