DRUŠTVO KOJE DOBRO RADI
[ # ]

SVETI IVAN ŽABNO
Piše: Dražen Rendić

U petak 20. ožujka održana je 117. godišnja skupština DVD-a Sveti Ivan Žabno, koje je bila i izvještajna i izborna.

Na skupštini društva koje broji 125 članova bili su prisutni predstavnici 25-toro vatrogasnih društava, udruga ovog mjesta, načelnik Općine Sveti Ivan Žabno Vladimir Oguman. Sve njih pozdravio je i ujedno otvorio rad skupštine predsjednik DVD-a Zvonimir Kučina.

U iscrpnom izvještaju o radu tokom prošle godine Zvonimir Kučina istaknuo je obuku članova za više vatrogasne činove, operativnu i protupožarnu aktivnost. Radilo se i na uređenju prostorija vatrogasnog doma, sanirali su odvode vode kod spremišta. Općina je izgradila i asfaltirala novi izlaz iz Cvjetne ulice prema Paromlinskoj ulici ispred vatrogasnog spremišta.

Izvještaj i planovi jednoglasno su prikvačeni kao i prijedlog kandiddacione komisije za novo rukovodstvo. Za predsjednika izabran je Zvonimir Kučina, potpredsjednik Vladimir Škrlec, zapovjednik Darko Todorović, dozapovjednik Denis Benković, tajnik Mirko Besedić, blagajnik Dragutin Vuković i članovi: Snježana Besedić, Đurđica Kučina, Matija Trakoštanec i Zdravko Tušek. U Nadzornom odboru je Antun Klar, Ismail Hamzić i Stjepan Šofić. U radu skupštine sudjelovali su i gosti a Vladimir Oguman naglasio je dobar rad društva i obećao daljnju pomoć u radu. opširnije

26.03.2009. ...12:00 [ Komentari (0) ] Isprintaj

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.





eXTReMe Tracker
free counters