NOVO VOZILO ZA DVD KNEZOVEC
[ # ]

KNEZOVEC

Članovi DVD-a Knezovec ističu iznimnu suradnju sa svojom općinom Šenkovec, zahvaljujući kojoj su trenutno među najopremljenijim vatrogasnim društvima u Međimurju. U Čakovcu su preuzeli novo vatrogasno vozilo marke renault:

- Riječ je o vozilu za prijevoz osoba (9 sjedala) s dodatnim prostorom za vatrogasnu opremu, što nam je nedostajalo, s obzirom da je naše staro vozilo nakon 38 godina dalo svoje i više nije tehnički ispravno. Godine 2005. kod istog smo dobavljača kupili specijalno opremljeno navalno vozilo te smo trenutno zaista zadovoljni tehničkom opremljenošću - rekao nam je predsjednik DVD-a Knezovec Božidar Horvat.

- Vozilo vrijedno 159.000 kuna kupljeno je na leasing, a Općina Šenkovec će ga otplaćivati 4 godine. S obzirom na tip vozila, bit će ga moguće iskoristiti i za prijevoz članova udruga u našoj općini kad se za tim ukaže potreba - dodao je načelnik Općine Šenkovec Mladen Moharić koji je, izravno, tijekom primopredaje novog kombija od predsjednika Mjesnog odbora Knezovca te tajnika u tamošnjem DVD-u Franje Levačića primio pohvalu za podršku danu vatrogascima. opširnije

25.03.2009. ...15:44 [ Komentari (0) ] Isprintaj

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.





eXTReMe Tracker
free counters