ŽELJKO SPEVEC NOVI PREDSJEDNIK DVD-a ZLATAR
[ # ]

ZLATAR

Na godišnjoj, ujedno i izbornoj skupštini DVD-a Zlatar za novog predsjednika Društva izabran je Željko Spevec, njegov zamjenik je Davor Brlić, tajnica je i dalje Štefica Kurečić, a blagajnik Željko Kurečić. Zapovjednik operative ostao je Franjo Pavlek.

Proteklu godinu bivši predsjednik Dragutin Hubak ocjenio je vrlo uspješnom za Društvo, a najvažniji ostvareni plan je kupnja zemljišta za gradnju Vatrogasnog centra, dok će prioritet u ovoj godini biti izrada projekta i sređivanje potrebne dokumentacije za gradnju objekta.

Tijekom 2008. još je uređivan Vatrogasni dom, radilo se na modernizaciji opreme te je dosta uloženo u rad s vatrogasnom mladeži.Na skupštini je predsjednik Vatrogasne zajednice Grada Zlatara Vladimir Juriša sedmorici članova uručio spomenice društva za 10 godina rada. Dobili su ih: Edo Orsag, Igor Vidović Popek, Marko Rihtarić, Janko Orsag, Tomislav Sremec, Željko Popek i Dalibor Rihtarić.

Tajnik Vatrogasne zajednice KZŽ Jerko Krajačić uručio je diplome za dugogodišnji aktivni rad zlatarskim vatrogascima. Za 40 godina doprinosa vatrogastvu diplomu je dobio Dragutin Hubak, za 60 godina Josip Bajzek, a za 70 godina dobrovoljnog vatrogastva Josip Valenčak. radio Zlatar

16.03.2009. ...14:24 [ Komentari (1) ] Isprintaj

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.





eXTReMe Tracker
free counters