GABRIJELI KLARIĆ NOVI MANDAT NA MJESTU ZAPOVJEDNIKA
[ # ]

MAČE

Na redovnoj, 99. izbornoj i godišnjoj skupštini DVD-a Mače za predsjednika je, na prijedlog izbornog povjerenstva jednoglasno ponovo izabran Blaž Čehulić, a za dopredsjednika Zvonko Srečić. Zapovjednica će i dalje biti Gabrijela Klarić, dozapovjednik Jurica Bobinec, tanik Matija Hrandek, a blagajnica Ankica Huljak. Predsjednik nadzornog odbora je Ivica Čehulić, delegat u skupštini VZKZŽ je Gabrijela Klarić, a njezin zamjenik Ivan Herceg.

Na skupštini, koju je himnom otvorila limena glazba DVD-a Mače, a pozdravnim govorom predsjednik društva Blaž Čehulić, izvješće o radu u prošloj godini podnio je dopredsjednik Zvonko Srečić. Istaknuo je uspješnu suradnju s općinom, općinskim udrugama i ostalim društvima u županiji. U ovoj godini mačanski vatrogasci planiraju sanirati i kompletno urediti vatrogasni dom, što će im biti najveći financijski izdatak u što će uložiti 150 830 kuna. Planiraju također sudjelovati na natjecanjima, organizirati teorijsku nastavu i praktične vježbe, nabaviti potrebnu opremu, a pripremaju se i za 100. obljetnicu društva 2010. godine. Vatrogasna postrojba prošle godine imala je 12 intervencija, istaknula je zapovjednica Gabrijela Klarić dodavši još da su ostvarili i uspješne rezultate na natjecanjima.

Na skupštini su podijeljena priznanja i odlikovanja članovima društva za dugogodišnji rad. Štefica Golub, Tajana Mrkoci, Marina Mrkoci, Božica Golub, Snježana Ferek, Dalibor Čehulić, Stjepan Košić i Kristijan Tuškan dobili su priznanje za 10-godišnji rad. Za 20 godina rada priznanje je dobio Josip Petanjek, a predsjednik županijske VZ Jerko Krajačić uručio je Franji Mrkociju priznanje za 30 godina i Gabrijelu Srečiću za 40 godina dobrovoljnog vatrogasnog rada. radio Zlatar

02.03.2009. ...18:00 [ Komentari (0) ] Isprintaj

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.





eXTReMe Tracker
free counters