29 EKIPA NA 7.KUPU PAVLA IVANCA
[ # ]

SVETA NEDELJA
Piše: Damir Marenić

Nakon nekoliko odgođenih termina, vatrogasci DVD Sveta Nedelje ipak su održali Memorijal "Pavao Ivanec" po sedmi puta. Odmah na početku da napomenemo kako su ovaj Memorijal po prvi puta organizirali mladi članovi društva iliti Vatreni dečki uz pomoć starijih članova. Uz uvodno postrojavanje ekipa od strane zapovjednika društva Nevenka Čižmešije pozdravnu riječ uputio je i gradonačelnik Svete Nedelje Drago Prahin te otvorio 7.Memorijal "Pavao Ivanec". Delegacija DVD Svete Nedelje uz pratnju obitelji prerano preminulog Pavla Ivanca uputila se prema groblju gdje su položili vijenac i svijeću na grob.

Samo natjecanje održano je na sportskim terenima Sloga u Brezju. Prvi su na izvođenje vježbe izašla vatrogasna djeca.U konkurenciji muških prvo mjesto osvojila su djeca DVD Stupnik,drugi su bili članovi DVD Rakitje a treće mjesto pripalo je ekipi DVD Deanovec. Četvrti su bili članovi DVD Mraclin dok su peti bili dragi gosti iz Lužana sa kojima je bio i Stjepan Maksimović urednik bloga "Naše kronike". U kategoriji djeca-žene prvo mjesto osvojile su članice DVD Lijevo Sredičko. Nakon završetka glavnog dijela djeca su se okušala i u potezanju užeta kako bi se što bolje ugrijala od hladnoće i vjetra koji nije bio nimalo ugodan. Svoju snagu a i tezu da kulen snagu daje potvrdila su djeca iz DVD Lužani koji su doslovno pomeli svoju konkurenciju i više nego zasluženo ponjeli epitet najjače dječje ekipe . SLIKE

U kategoriji muški A nastupilo je 12 ekipa, a prvo mjesto pripalo je ekipi DVD Buševec koji su ostvarili rezultat 32,20 sekundi, drugo mjesto za ekipu DVD Samoborski Otok dok su treći bili članovi DVD Bijela Gorica. U kategoriji žene A nastupilo je 11 ekipa a prvo mjesto za ekipu DVD Staro Čiče, druge su bile djevojke iz Odranskog Obreža 1 dok je treće mjesto pripalo ekipi DVD Donja Vlahinička. Kako se vrijeme smirilo u postalo ugodnije nego što je bilo na početku natjecanja druženje i ples nije izostao. Ne bi bilo u redu a da na ovom blogu ne spomenemo tko se sve našao ovdje od dragih blogera: Tomek , Čižma, Stjepan, Bronx, Hauba, Mala Dro, Petra, Slavek , Mirek , Turki . Pozdrav i vidimo se u Zaprešiću.

28.09.2008. ...09:15 [ Komentari (5) ] Isprintaj

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.





eXTReMe Tracker
free counters