DJEČAK SE IGRAO UPALJAČEM I IZGORIO U PRTLJAŽNIKU AUTA
[ # ]

POŽEGA

Dječak E. P. (3) se bez nadzora igrao u Volkswagenu ispred kuće u Frankopanskoj ulici. Auto je odjednom planuo. Susjedi koji su vidjeli plamen dotrčali su ugasiti automobil sa aparatima za gašenje. Tada nisu znali da je dječak (3) unutra. Tek kada su došli vatrogasci shvatili su strašnu istinu. Našli su i upaljač u automobilu. Kada se automobil zapalio dječak nije mogao izaći. Pokušao je kroz prtljažnik, ali nije uspio. Vatra ga je progutala. Našli su njegovo tijelo u prtljažniku.
- Automobil je stajao pred kućom i odjednom je planuo. Sukljao je visoki dim od kojeg su se počeli topiti prozori na kući. Na vozilu su pukla stakla. Ubrzo su stigli vatrogasci, rekao nam je očevidac u četvrtak oko 13 sati u Frankopanskoj ulici na broju 145 u Požegi.
- Vidio sam da pored auta plače žena, no prvo sam mislio da je to zbog vozila. Kasnije me nazvao susjed i rekao da je izgorjelo dijete - rekao je. Dječak ima starijeg brata (6) i mlađu sestru. U PU požeško-slavonskoj kažu da će točan uzrok ove tragedije znat će se nakon očevida.VIŠE NA 24 SATA

11.09.2008. ...15:51 [ Komentari (0) ] Isprintaj

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.





eXTReMe Tracker
free counters