KARLOVAČKIM VATROGASCIMA NE NEDOSTAJE AKCIJE
[ # ]

KARLOVAC

Dvoje umrlih, požari, krađe, pronađene bombe i eksploziv - crna je bilanca jučerašnjeg dana u Karlovačkoj županiji. Starica iz Kamenice izgorjela je paleći korov, a 46-godišnjak iz Otoka na Dobri počinio suicid.

80-godišnjakinja iz Kamenice, na ogulinskom području, uređivala je livadu i spaljivala korov.
- Na za sada neutvrđen način zahvaćena je požarom, te je preminula. Izvješten je istražni sudac Županijskog suda u Karlovcu - priopćila je policija.

Ta smrt u požaru najtragičnija je posljedica jučerašnjih nekontroliranih spaljivanja korova i trave na njivama. Ostale su posljedice, srećom, neusporedive s ljudskim životom. Tako je u mjestu Križ, Općina Barilović, 42-godišnjakinja palila travu na svojoj njivi, ali se požar proširio i na susjednu, na kojoj je bilo zasađeno 45 stabala oraha i divlje trešnje.

I 66-godišnjak iz Ozlja jučer je radio to isto: palio korov na svojoj njivi u Vrhovcu. Zbog vjetra, vatra se proširila i na susjednu parcelu, zasađenu borovima. Izgorjelo je ili nagorjelo oko 200 komada ovog crnogoričnog drveća.Požar je jučer izbio i u staji u Plaškom, u mjestu Latin, vlasništvu 49-godišnjaka koji se nalazi u Srbiji. Požar je ugašen, a očevid će biti obavljen danas.

U Furjanu, odnosno zaseoku Krunići, jedan je građanin na divljem odlagalištu pronašao plastičnu kantu s 2 ručne bombe M-52, jednom improviziranom ručnom bombom i štapinom dužine 20 metara. Sreća je što je to smetlište bilo pošteđeno požara, jučer učestalih u Karlovačkoj županiji. Radio Mrežnica

20.02.2008. ...15:03 [ Komentari (0) ] Isprintaj

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.





eXTReMe Tracker
free counters