VOZAČ ISPAO IZ AUTOMOBILA KOJI JE ZAVRŠIO U RIJECI
[ # ]

PRIJEDOR

Nakon zbrinjavanja u bolnici, Dragan Davidović (29) na kućnom liječenju. Vozilo iz vode izvukli vatrogasci...

U blizini mosta preko rijeke Sane u Prijedoru odvijala se prava drama kada je "opel kadet" , kojim je upravljao Dragan Davidović (29), mještanin Garevaca kod Prijedora, iz još neutvrđenih razloga izletio sa ceste i završio u rijeci.Tome je prethodila vratolomna vožnja kroz park hotela "Prijedor" do obale rijeke, gdje je spletom nevjerojatnih okolnosti, samo sekundu prije nego što će automobil završiti u vodi, na obali iz vozila ispao vozač Davidović.

Njemu je nakon nesreće odmah ukazana pomoć u bolnici u Prijedoru, iz koje je nakon primanja infuzije, na vlastiti zahtjev, pušten na kućno liječenje.Na mjesto nesreće, osim prometne policije, došli su i ekipa prijedorskih vatrogasaca, služba za spašavanje na vodi i pod vodom, koja je automobil izvukla iz rijeke.

- Prizor je bio nevjerojatan. Vidio se samo zadnji dio automobila, na kojem su čak svijetlili farovi, dok je cijelim prednjim dijelom "kadet" bio uronjen u rijeku, čija je dubina na tom mjestu, desetak metara od mosta, oko tri metra - rekao je Dragan Stanić, jedan od vatrogasaca iz spasilačke službe.On je dodao da su vatrogasci dva sata nakon nesreće "kadet", na kojem je u vratolomnoj vožnji razbijeno samo lijevo bočno staklo, sajlom izvukli na obalu. Dnevni Avaz

14.02.2008. ...16:20 [ Komentari (0) ] Isprintaj

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.





eXTReMe Tracker
free counters