PETICIJA ZA VATROGASNOG ZAPOVJEDNIKA DRAŽENA BRAVIĆA
[ # ]

RIJEKA

Danas smo mailom dobili poruku sljedečeg sadržaja

Pozivamo Vas da nam se pridružite u potpisivanju on line peticije koja je pokrenuta na adresi: Gopetition s ciljem i namjerom upoznavanja svekolike javnosti Republike Hrvatske ali nadasve vatrogasne zajednice RH i svih njezinih pripadnika o još jednom neopravdanom pritvaranju vatrogasnog zapovjednika Dražena Bravića koji je „žrtvovan“ , dok stvarni krivci iz prikrajka čekaju rasplet događaja i na taj način pokušavaju izbjeći vlastitu odgovornost. Riječ je o nedavnom tragičnom događaju koji se je desio u Rafineriji nafte Rijeka na lokalitetu Urinj, kada je smrtno stradao radnik INE a nakon čega, iako ga je osobno spašavao, pritvoren radnik SINACA, vatrogasni zapovjednik Dražen Bravić.

Pozivamo Vas da nam se pridružite u ispunjavanju peticije te da na taj način pružite potporu DRAŽENU BRAVIĆU koji nevin leži u pritvoru Riječkog okružnog zatvora.

Prosljeđujem Vam tekst peticije:

Još jednom u Lijepoj našoj u pritvoru leži nevina osoba, vatrogasni zapovjednik Dražen Bravić koji je savjesno i nadasve požrtvovno obavljao svoju dužnost. U pokušaju da spasi tuđi život jedino što nije pazio, je činjenica da je spašavanjem ugrozio i svoj vlastiti život. Oni koji su uzrokovali ovu tragediju; smrt radnika INE i pritvaranje radnika SINACA još i danas se nalaze na slobodi želeći krivnju i odgovornost prebaciti na našeg Dražena. Poručujem im; "gospodo nećete uspjeti".

S poštovanjem, Đorđo Blečić; odbor za zaštitu prava Dražena Bravića Rijeka

12.02.2008. ...14:41 [ Komentari (2) ] Isprintaj

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.





eXTReMe Tracker
free counters