nestašna usidjelica

srijeda, 01.12.2010.

Dan jebo ih Tele2 preko cijelog ekrana

Sve to tako u životu, em je realno, em je malo gore, malo dolje, malo je to sve bzvz, to sve što, mi ljudi, dajemo imena, boje i odličja stvarima, gledam tako sinoć tv, na tv-u pokazuju ljude, blagonaklono se smiješeći onima koji dobijaju nagrade i osvajaju nešta i onda se mršteći na one koji su nečemu krivi i nevaljani, umaraju me ti spikeri i njihove mimičke igre lica i to kako moramo mrziti one koji su učinili nešta što je loše, a padati na one koji su učinili nešta dobro. Kao da se učiteljici koja je spasila dijete iz bunara nije isto tako moglo dogoditi da joj je dijete istrčalo pred auto i da nije stigla zakočiti, e onda bismo se svi mrštili, a ona bi bila doživotno nesretna i obilježena. A i dalje bi ona bila ista osoba. Kakav napor i muka taj život u ljudskoj zajednici.
Isto se tako svi, iako ne baš svi, nekima je to skroz u redu, mršte na onog šofera autobusa što je nagazio na gas i pobio tri psa odjednom, i onda mu se ne može ništa jer po zakonu psi moraju biti na povodcu, i ako ih se ubija po cesti, onda to nije kažnjivo, iako, psi tu ne snose nikakvu odgovornost, jer oni ne poznaju taj zakon povodca i oni nisu znali da nisu smjeli šetat kraj ceste, možda, kad bi im se to moglo nekako objasniti, možda bi taj naš zakon imao smisla, ovako ima smisla samo u "našem" svijetu i jao si ga bićima koja su ovisna o nama. Jer u ovom trenutku, i u ovoj zemlji, imamo prava nekažnjeno gaziti pse i mačke i onda od njihovih vlasnika tražiti odštetu za razbijene branike. Možda u sljedećem trenutku budemo imali prava gaziti djecu, starce i retardirane osobe koje se isto budu šetali po cesti bez nadzora i povoda. Baš je napor ta ljudska zajednica. I to kako smo smislili pravo da bismo doskočili moralu. I to kako smo te dvije stvari tako bahato odvojili.
I zato mi je Assange junak dana. I dekade. I općenito. I ona što mu je smislila silovanje jer se predomislila usred jebanja, dabogda joj se pizda osušila. Toliko.
Bilokakobilo, moram si, danas si baš moram kupiti zimske gume. I onda zovem gumiservis da bi mi tamo oni rekli kako moram napamet znati koje točno gume trebam, jer da oni guma više nemaju, jer nekih imaju samo četiri a te su im zadnje i onda je to strašno komplikovano i joj si ga nama. I joj si ga nama s takvim gumiservisima gdje plaču jer Hrvati troše pare po Sloveniji, a onda kad treba prodavati, e onda oni nemaju gume. I onda kad budala zaglavi u snijegu, onda si je sama kriva jer nije išla u Sloveniju, ili jer nije kupovala zimske gume usred ljeta. Jer, tko je vidio imati gume u dućanu onda kad ih treba prodati???
Uf, totalno su me iznervirali. Idioti, kreteni i imbecili. E, sad ću se upravo iz inata odvest u Sloveniju i kupit tamo najskuplje gume koje imaju. Sve četiri!!!!

01.12.2010. u 13:02 • 3 KomentaraPrint#
< prosinac, 2010 >
P U S Č P S N
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    


Komentari da/ne?

Nahrani me!





Free Counters
Free Counters

Za one koje iz nekog razloga zanima:
moja e-mailadresa@net.hr

prati ona samu sebe u širokom luku...













Check out 99designs for Logo Design