nedopuštena žudnja

nedjelja , 07.09.2014.

Stavila je svoje nježne dlanove na njezina prsa. Toliko lagano i tako polako. Bila joj je previše blizu i to ju je izluđivalo. Iako je prvenstveno htjela odgurnuti...kada joj je dotakla tijelo zaboravila je sve svoje namjere. Neke vatrene struje su joj prolazile utrobom. Dok je obrazom doticala kosu. Odmicala je glavu znajući da će, dođe li bliže njenim usnama, otpustiti sve lance koji ju drže.
Stajala je blizu. Toliko blizu da je osjetila svaki dio njenog tijela. Disala joj je pokraj uha. Svoje ruke pružila ka njenom struku pa prema njenim leđima. I točno iznad remena su ostale stajati. Prstiju njezno zabodenih u njenu kožu.
Primicala je usne njenom licu. U trenutcima je imala osjećaj kao da joj gore noge, a gorjela je cijela. Govorila je "nemoj", a onda bi ju snažno primila i privukla k sebi. Kao da ju želi u sebi...i kao da joj njihov doticaj nije dovoljan. Istovremeno bi okrenula glavu svaki puta kada bi se te usne premještale s jednog obraza na drugi. "nemoj" - a tako bi ju snažno poljubila, ponovo, bez kajanja. "nemoj" - a tako bi joj dlanovima pokrila lice, leđa, prsa...a tako bi joj skinula odjeću i slušala njezine uzdahe. A tako bi ovaj ples tijela pretvorila u pjesmu uzdaha i dodira. "nemoj" je govorila. I držalo ju je na niti, a istovremeno svako "nemoj" zapalilo bi i to malo zraka između njihovih stisnutih tijela, obraza koji se dodiruju, mirisa žudnje i one niti koja ih drži da to sve ne učine.

Oznake: žudnja

<< Arhiva >>