umorno_oko

< lipanj, 2012 >
P U S Č P S N
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  

Komentari On/Off

Opis bloga
Kako se osjeća četrdesetgodišnjak kao otac po prvi put?
A tokon svih ovih godin zabiluženo ča se događa oko mene ...

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Linkovi ...
Blog.hr
HR vatrogasni portal
Mašogradski portal
Novi mašogradski portal
Kaštelanski portal
Mašogadur

free web counter


Ovamo volin povirit ...
Eleonora Bego
Nenad Bego
Gogoo
Galeb
Gustirna
Brod u boci
Ciovka
Informatičar staroga kova

Photobucket


... da ne zamirite, i ja san, davno, obaša cilu županiju, i šire, sa mlaznicon u ruci i brentačon na kostima, ma koliko mi šutjeli o tome ...
E, i zaboravija san napisat, član sam DVD "Mladost" čin san uspija nagovorit mater da mi se potpiše na pristupnicu, od 1977. godine.

Moji E-mailovi:
E-mail

Photobucket
Photobucket
Photobucket

Arhiva ... po godinan
Srpanj 2004
Siječanj 2005
Siječanj 2006
Siječanj 2007
Siječanj 2008
Siječanj 2009
Siječanj 2010
Siječanj 2011
Siječanj 2012
Siječanj 2013
Siječanj 2014
Veljača 2015

30.06.2012., subota

Moja odlikašica

Završilo je! Zli jezici bi rekli „napokon“, a ča se tiče moje Vinke, nisan baš siguran da jon već ne fali škola. Ne toliko ka institucija odgojno-obrazovnoga tipa, nego više cila ekipa i šušur okolo škole. Vidija san to lipo, kako su jon oči zasvitlile kad smo bili vazest svidožbu, u petak, 29. lipnja Godine Gospodnje MMXII. Zamolija san učiteljicu da me pusti u razred, da je slikan za arhivu cerek na što mi je učiteljica Ljilja odgovorila da, naravno, nema nikakvih problema za to.
Najpri, kad smo došli u razred, tribalo je otvorit ponistre, da izađe malo ovi vrući zrak, zašto se odma dragovoljno javila jedna visoka đudašica.

Photobucket

Kad smo svi skupa pristali disat na škrge i uvatili malo friške arije, počela je procedura. Učiteljici Ljilji ko zna po koji put, a Vinki i ekipi, a bome i meni, prvi put. Moje se svidožbe iz prvoga razreda više i ne sićan, tako da ovo računan ka „vatreno krštenje“ za prvi razred.

Photobucket

Slika san još jednu njezinu prijateljicu, i osta do kraja, da ne remetin plan i program zadnjega dana prvoga razreda. Odveja san Šeficu doma, njoj je to bija ka ono početak odmora. Pravi, jer se ovi par dan okad je pristala skula ne računa. Tatu, to ka mene, je čekalo odradit još par sati do 15:00 , pa san i ja ka ono službeno na GO.
Zasluženome oli nezasluženome, baš ću tija san reč ča izgratat ča če ko promislit glede toga. Samo znan da ću se sigurno naspavat ove dane. Nakon ča odradin još jednu obavezu ča me čeka u ovu subotu ...

Photobucket

Deveto međunarodno vatrogasno natjecanje Kup Sv. Florijana, koji će se održat u krugu Vatrogasnoga doma DVD Mladost u Kaštel Sućurcu.
I baš bi volija da ovi događaj bude sve ča će zaposlit vatrogasce ovoga lita.
Ali, nisan baš optimista headbang burninmad
Nakon toga .... vidićemo! Daleko se maknit sigurno neću. Zakonita je, Bogu fala i dobrin ljudima, počela opet radit thumbup tako da je zajednički GO za ovo lito čista misaona imenica, a sudeć po situaciji, mogu bit sritan ako se i ove godine dokopan Mrduje i potizanja iste.

Photobucket

U svakome slučaju, bar ću ove godine jemat službenu majicu od dotičnoga događaja (eventa, za sjevernjake)...

Photobucket

... naravno, ako uspijen ovo dvoje štampaduri nagovorit da oštampaju bar jednu moju majicu, onu sa nekoliko „X“ i jednin „L“ veličine.
Zdravi i veseli bili! mah mah mah
- 17:07 - Komentari (6) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Dijeli pod istim uvjetima.