< travanj, 2007  
P U S Č P S N
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            

Travanj 2007 (2)
Ožujak 2007 (6)
Veljača 2007 (2)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Komentari On/Off

Game Over

Ovdje recenziram besplatne igre koje se na internetu mogu naći. A možda i koji dobri demo.
Ako imate prijedlog ili savijet samo ga stavite u komentar.

Tumač ocjene (vrijedi za sve kategorije ocjenjivanja):
1- katastrofa
2- mora bolje
3- ne može tako
4- neće ići
5- može bolje
6- solidno
7- O.K.
8- dobro
9- super
10- remek djelo

Links & Banners

Žilica cut
Horor filmovi
Film Freak


Moj Banner

ako hoćete moj banner na svome blogu...
Game Over

četvrtak, 12.04.2007.

Go shorty it's my birthday!!!

Evo ljudi danas mi je 14. rođendan!!!!


Nisam vam strašno dugo pisao zato jer sam radio sa jednim prijateljem na novoj stranici.


CroFlash: Croatian Flash & Programing Portal

Ovaj sajt je trenutno jedini djelom orjentiran na promociju i razvitak flasha u HR. Isto imate dosta o programiranju. Većina razgovora se dešava u forumima, no ima i foto galerija i downloads. Stranicu vi uglavnom razvijate (postevi, slike u galeriji, novosti...).
No dobro da ne duljim:
Posjetite CroFlash portal i registrirajte se.

- 21:33 - Komentari (7) - Isprintaj - #


petak, 06.04.2007.

The return

Evo me natrag
Nakon dva tjedna

Vidjeli ste da sam sredio flash zaglavlje

UPDATE 6.4.2007. 17:10 h
updateao sam si zaglavlje, kao što vidite sada mali robotić skaće okolo :)
btw. file je malo velik 77kb što bi na modemu moglo potrajati, radim na smanjenju veličine datoteke

Recite dali je dobro i što bi se moglo poboljšati.

No dobro,
Kao prvo malo ću vam rjeđe pisati jer ću sada više vremena provoditi na
B.U.G. team forumu
Pa odite i registrirajte se.

Sada ću vam dati recenziju na jedan flash rad jednog mog "prijatelja".
btw. hoću više komentara.

Bulletproof: Pico Day 2007 specialEvo moj me je prijatelj "Shady" zamolio da napravim recenziju na njegov posljednji uradak.

Pošto se radi o filmu, neće biti kategorija Igrivost i Cilj, umjesto njih je Story (priča filma).

Story: Da biste posve shvatili priču filma morate odigrati pico school (link je dodan u filmu).
Nije obavezno da čitate jer sam se odužio :-)
Priča počinje u razredu gdje se naša dva junaka Smokey i Slim dosađuju, oni se odšuljaju da se u nekom drugom razredu napuše (trava normalno). Smokey (s obzirom na to koliko je lud) još se najviše napuši te počne halucinirati te tamo napuše štakora LOL. Te se nekim slučajem onesvjeste. Kada se probude zbog pucnjeva odjure u sljedeću učionicu i vide da su svi poklani. Kroz prozor upadaju u drugu učionicu i opet se onesvjeste. Bude se za vrijeme borbe Pica i Alucarda, kada ga Smokey sav napušen sredi tako da mu odveže tenisice (ovaj mi dio baš i nije jasan). U holu nailaze na rešetke(kao u pico school) te ih nekako prelaze. Nakon rešetaka Smokey misteriozno nestane no ispada da je otišao u wc posrati se. Kasnije dolazi Pico kada ga Smokey krene gađati izmetom (isto u pico school), tada ga pico krene gađati i sve je puno krvi, no kako je Smokey Bulletproof (otporan na metke) ovaj mu ne može ništa te ga ovaj opet gađa izmetom. Zatim slijede događaji iz ženskog wc-a. U jednom se wc-u sakrivaju Smokey i Slim. Tamo Pico i Ninja imaju okršaj (isto u pico school), tada Smokey slučajno baca svjetlosnu sablju koju je nosio cijelo vrijeme, i odsjeca Ninji glavu. Kasnije nailaze na Nene (isto u pico school) koja hoće da joj skrate muke. Tada ulaze u neku učionicu prelivenu benzinom, te ju Smokey "slučajno" zapali. Zatim nailaze na Casandru (isto u pico school) koja raznese zid i otkriva policiju, Slim traži da zbrišu, no Smokey na svoj način baca kamen i pogađa Casandru. 6 mjeseci poslije: Dolaze učenici iz Ghetta. The End.
Ocjena: 8/10 Novo i zanimljivo, slaže se uz priču orginalne igre, uz koju se pojavljuje hrpa ludih skečeva.

Izvedba priče: Uglavnom nemam pritužbu na izvedbu. Samo na Subtitelse, u nekim djelovima se ne vidi dio subtitlea, i to baš kada se baš ne razumije govor radi efekata.
Ocjena: 7/10

Grafika: Pošto je film rađen u flashu, cijeli je film u vektorskoj grafici. Grafika kod likova i prizora je izvrsna, no grafika kod nekih efekata nije. Vatra je malo zeznuto napravljena, kao i izmet kad curi sa Pica. No na nekim djelovima grafika je jako visoka pa kompjuter pomalo "vuće" animaciju. No ostalo je sve izvrsno.
Ocjena: 7/10

Zvuk:
Glasovi likova i zvukovi općenito su izvrsne kvalitete, no moram se požaliti na to što u nekim djelovima zvuk malo zaostaje (možda je za stvarno ili mi je comp malo spor). No ostalo je OK.
Ocjena: 7/10

Završna riječ: Izvrsna grafika, i priča. Urnebesni skečevi i humor. Su razlozi zašto je ovaj flash film jedan od onih koje morate pogledati.
Srednja ocjena: 7/10

Podatci o filmu:
Žanr: komedija/akcija
Autor: Shady
Produkcija: BloodLine
Godina: 2007
Trajanje: 12 min (jedan od najdužih među flash filmovima)
Dužina izrade: 4 mjeseca

Trentna ocjena na Newgrounds: 3.87/5 (01:04h 6. travnja 2007)

Link filma:
Bulletproof: Pico day 2007 special na Newgrounds (pogledajte te glasajte)

Bulletproof: Pico day 2007 special na BL Productions

Dobra zabava!
Sljedeći post će biti kroz par dana.

- 06:00 - Komentari (12) - Isprintaj - #


nedjelja, 25.03.2007.

Dirt Bike Games


Evo nisam vam već dugo pisao, no da ne odužim. Objavio sam vam jedan efekt u flashu koji ću koristiti na svom zaglavlju za blog. A ako imate koji prijedlog recite u komentaru.
Idem sa igrama:

Jedan moj frend me je još prije tjedan dana zamolio da objavim recenziju na Dirt Bike vrste igara, pošto ih ima jako puno usporedit ću po dvije najpopularnije sa dvije najveće stranice sa igrama: FreeOnlineGames & FlashGames247
Pa krenimo!

FreeOnlineGames: Dirt Bike 1 & 2

Opis igara: Igre su po grafici, zvuku, igrivosti i cilju posve iste, jedino se razlikuju po levelima (nivoima),
dok u jedinici skačete po gumama, daskama... u nećemu poput cirkusa, u dvici ste prepušteni kamenitom području divljine. Cilj u obadvije igre je priječi sve levele u što kračem vremenu. Igrivost je slična samo što je kod Dirt Bike 2 motor nešto "lakši" te to uzrokuje poneko gubljenje kontrole. Na grafiku se nemam što požaliti, ili ju pohvaliti jer je u obje igre solidna. Zvučni efekti su dobri iako vrlo jednolični, te u igrama nema nikakve glazbe.
Ocjena (za obadvije igre): 6/10
Links:
Dirt Bike 1
Dirt Bike 2

FlashGames247: Bike Mania 1 & 2

Opis igara: Isto kao u dirt bike u obe igre je posve ista grafika, zvuk, cilj, i igrivost. Cilj je isti priječi sve levele u što kračem vremenu i sa što manje padanja. U prvoj igri preskačete kamenje, bačve... dok u drugome preskačete otpad(stari auti i kamioni, cijevi, sefovi, uglavnom stvari koje se nađu na otpadu). Zvuk je skoro identičan kao u Dirt Bike serijalu (ne znam zašto) te jednako jednoličan. Jedino što u oba dijela postoji glazba ali samo na glavnom meniu. Grafika je po meni bolja u Bike Mania serijalu nego u Dirt Bike, te je jednaka u oba nastavka.
Ocjena igara: 7/10
Links:

Bike Mania 1
Bike Mania 2


Snimke:

Pošto danas nemam snimke iz igara dajem vam dvije nevjerojatne snimke:
Human Beatbox at Italian Idol

Nisam znao da čovijek to uopče može!!!

Human Beatbox DJ

Nisam znao da od beatboxinga možete biti slavni.

Dobra zabava!

- 22:42 - Komentari (1) - Isprintaj - #


ponedjeljak, 19.03.2007.

Rumble Box (action)

Evo ga novi post, kao što vidite pišem vam sve rjeđe jer mi se je nakupilo projekata u flashu.
prvo bih počeo sa nekim drugim temama osim igrom
Tjekom tjedna dobio sam nekoliko komentara u kojima se uglavnom ismijava moj "posao". Zato bih to porekao. Kao prvo, posao imam i radim kao flash animator za tvrtku ET. Pogledajte na njihovoj stranici:
ETBJ, na stranici ima dosta flasha, te sam sav isprogramirao ili napravio ja. Te sam za sav flash od te stranice dobio plaću (neću se sad hvalisati).
Ima još mnogo mojih projekata ali ću vam sada dati samo najnoviji No reason killing(rađen za jedan co-projekt, nema preloadera, te se stalno ponavlja, i nije dovršen) i Atomic(objavljen na Newgrounds). No dobro da vas više ne davim, idem sa igrom:

Jedna od najboljih freeware igara na internetu!

Cilj: jedan jedini, uništavati ostale likove, te se po njihovim ostacima penjati do vrha kutije. Cilj je vrlo orginalan te je to razlog tolike popularnosti igre u drugim državama pogotovo u SAD-u.
Ocjena: 7/10

Igrivost: Kada uništite neprijatelja on se raspada na osnovne kocke, te se one skupljaju na hrpe po kojima se penjete da izađete. U igri ima mala doza inteligencije kod neprijatelja, no to nije ono što onemogučava igrača na pobjedu, nego dužina, igra je već na četvrtom levelu strašno duga, te nakon samo sekunde nepažnje, pridružujete se na hrpi mrtvih. Efekti poput gravitacije i eksplozija su vrlo realistični i odlično napravljeni.
Ocjena: 7/10

Grafika: za freeware igru, grafika je odlična. Dok su likovi i većina igre poprilično jednostavni, detalji ne zaostaju, na hrpi od djelova mrtvaca se vidi svakak kockica i djelić. Te i dalje može raditi i na najslabijim računalima (ako takva uopče imaju internet). Eksplozije su pomalo smiješne, u njihovom izgledu nema nikakve realnosti nego izgledaju poput onih u stripovima.
Ocjena:7/10

Zvuk: Pozadinska muzika u igri je nekakva sa bubnjevima te nekakav jazz(ne znam) koja je među akcijskim igrama nisam naišao na takvu. Zvukovi (udarci,eksplozije...) su jako realni. Kada pauzirate igru svi zvukovi se polako uspore te je to jako efektno.
Ocjena: 7/10

Završna riječ: Ova igra je dobila mnoge poklonike na internetu. Te dvije nagrade koje mnogo pričaju o kvaliteti igre.
Srednja ocjena: 7/10

Download link:
Rumble Box 11.5 MB
freeware

Dodatak:
Dat ću vam kontrole, neprijatelje, koja muzika se nalazi u igri te jedan video.
Likovi:
Plavi heroj- to ste vi
Rozi čovječuljak- spor, osnovni neprijatelj, spor u napadu
Siva Mrcina- veći i sporiji od rozog čovječuljka, češče napada, te kadkad baca manje neprijatelje na vas
Rozi samoubojica- isti kao rozi čovječuljak, samo što umijesto glave ima bombu, koja se aktivira kad ga se ubije
Bijeli Ninja- brži od ostatka, drži se podalje te skače na vas u Kung-Fu potezu nogom
Zeleni Tarzan- pojavljuju se u skupinama od dva ili tri, okruže igrača te ga napadaju s leđa, kad igrač napada jednog ostali ga pokušaju dohvatiti s leđa

Kontrole:
lijevo,desno,gore,dolje- kretanje
space(razmaknica)-udarac
lijevi alt-prvim pritiskom primate neprijatelja, ako pritisnete još jednom alt samo će baciti neprijatelja kojega držite, a ako pritisnete space dok ga držite vaš će lik zamahnuti neprijateljem i udariti ostale

Glazba:
* Peter W Dunshee - "Experimental Fusion"
* Josh Billeaudeau / +ANoMALY+ - "The New Circus"
* Jeep Barnett & Josh Billeaudeau - "Gumption In A Box"

Video:


Dobra zabava!
btw. hoću puno komentara!

- 20:42 - Komentari (6) - Isprintaj - #


nedjelja, 11.03.2007.

Mono (arcade)

Oprostite što nisam pisao već skoro tjedan dana, imao sam nekog posla sa školom i poslom (ne pitajtesmijeh). Molio bih više komentara o igrama, da znam dali vam se sviđaju.


Cilj igre: Nešto poput arcanoida, morate pucati veće kugle koje se onda raspadaju na manje... Glavni cilj igre je preobratiti crni tenren u bijeli ili obrnuto, pucajući u raznobojne (zelena, crvena, plava) kugle, one kada eksplodiraju ostavljaju boju iza sebe te tako bojaju pozadinu, a mješanjem boja vi morate prebojati cijelu pozadinu.
Ocjena: 7/10

Igrivost: Cilj igre je vrlo dobro razrađen, tako i igra sama. Igra je vrlo zarazna te ćete uz nju provesti sate. Igra ima tako zvani "igrač-svojim-akcijama-određuje-težinu-igre" kada prijeđete preko određene boje kugle će nešto učiniti (npr. pucati na vas). Imam male primjedbe na to što je igra mrvicu preteška. te ja još niti jednom nisam uspio priječi igru. Btw. težinu igre možete namještati na meniu.
Ocjena: 7/10

Grafika: Grafika se može podesiti u igri te to ovisi samo o vašoj konfiguraciji, ali ja ipak mislim da će i na salbijim računalima igra raditi i na best kvaliteti. Jako mi se sviđaju efekti u igri te su jako dobro napravljeni.
Ocjena: 8/10

Zvuk: Zvuk je izvrsne kvalitete ali se stalno u igri pojavljuju isti zvukovi, te je to pomalo jednolično. No uglavnom je OK.
Ocjena: 6/10

Završna riječ: Izvrsna igra, podesivost, grafika i interaktivnost su razlozi zbog kojih biste trebali igrati ovu igru. Pošto je podesiva igru mogu igrati i odrasli i djeca.
Srednja ocjena: 7/10

Download link:
MONO 4.3MB
verzija 1.2

Dodatak:
Nemam vam nešto posebno dati osim kontrola:
lijevi gumb miša: prestanak pucanja (u postavkama se može promjeniti na pucanje, inače puca automatski)
desni gumb miša: slobodno kretanje letjelice
lijevo,desno,gore,dolje: okrenite letjelicu u tom smjeru

Dobra zabava!

- 22:39 - Komentari (10) - Isprintaj - #


ponedjeljak, 05.03.2007.

3 igre

Evo jedna me je prijateljica tražila 3 igre za svoju sestru.

Ragdollmasters (arcade)

Kratak opis: Ova igra od ragdollsofta će biti zabavna i za djecu i za odrasle. Tko ne bi volio vidjeti dva stickmena koji se tuku u zraku? Uglavnom igra se može igrati pojedinačno, u paru, ili jedan protiv drugoga. Izvrsni efekti udaraca i vrlo realan let stickmena vrlo poboljšavaju ovu igru.
Btw. Ovdje vam dajem crackiranu cijelu verziju igre, ako ju drugde hoćete nabaviti morate kupiti :-)
Ocjena: 6/10

Download link:
Ragdoll masters v3.0
5.26 mb

Super Mario 3: Mario forever (adventure, arcade)


Opis igre: Od kada je otprije 25 godina Nintendo izmislio Super Maria, izašlo je brdo crtića, igara, konzola... Mario je postao legenda video igara svih vrsta i dobio milijune poklonika diljem svijeta, među njima i ja. Sada vam dajem jednu od posljednjih izašlih Super Mario igara za kompjuter.
Super Mario 3 je poboljšana verzija prvog Super Marija koji je pokrenuo svu tu strku i proslavio Nintendo. Grafika je poboljšana u svakom smislu te se pikseli više ne vide, iako bi nostalgičari raše igrali verziju sa pikselima. Zvuk je do daske poboljšan, kvaliteta zvuka je totalno popravljena, kao i orginalna muzika.
Igra nije toliko teška te bi ju i djeca i odrasli bez problema mogli igrati.
Ocjena: 6.5/10

Download link:
Super Mario 3: Mario forever
Dobit ćete instaler file koji će onda skinuti i instalirati igricu na vaše računalo

King Pong (arcade, classic)

Opis igre: Pong, vjerojatno najismijanija igra ikad. Dve plaice udaraju lopticu lijevo desno? Pttf! Pa to i moja baka može! No svejedno postoje stotine remakeove ove igre. Ova igra je jedna od najboljih. Izvrsna grafika i puno bolji zvuk izdvajaju ovu igru od ostatka. Igra ima hrpu opcija, bonusa i mogučnosti. Možete namještati vrste bonusa koji padaju, vrstu igre (normal,color,battle,dark,training), koliko igrača (1 ili 2), broj loptica (1 nadalje),... Uglavnom igra se može toliko namještati da ju može igrati i djete i odrastao čovijek. Naj detalj je taj što možete pucati na protivnika i lopte da se odbiju.
Ocjena: 7/10

Download link:
King Pong
5,56 mb

btw. linkovi možda rade sporo pa ćete možda morati malo pričekati.

Ovo sam vam morao pokazati:


Dobra zabava!

- 08:32 - Komentari (3) - Isprintaj - #


subota, 03.03.2007.

Crimisonland (action) demo :(


Evo Horror tražio si nekakvu pucačinu sa čudovištima pa evo.

Cilj: jednostavan cilj, koljite vanzemaljce raznim oružjima.
Ocjena: 5/10

Igrivost: Igra je u 2D pogledu sa vrha (poput GTA london). U igri postoji hrpa bonusa koje možete koristiti te to ovisi samo o vašoj taktici. Vanzemaljci su vrlo dobro izvedeni te je neke teže uništiti od drugih (ništa što jedna sačmarica ne može srediti). Veliki arsenal oružja i bonusa koji ispada kada koljete čudovišta su dodatna pomoć pri igranju. Te još tri moda igre: Quest, Survival, Rush.
Ocjena: 7/10

Grafika: Igra nije 3D što je malo veći minus, no i ova 2D verzija je dobro razrađena. Čudovišta su vrlo kvalitetno napravljena kao i teren na kojemu se borite. Krv jako realno okolo leti te nakon nekog vremena igre u survival modu cijeli je teren pun krvi i trupla vanzemaljaca (so much about peace).
Ocjena: 7/10

Zvuk: Zvuk oružja je vrlo realan, te se nakad čini da je netko stvarno pucao. Ne znam za zvuk umiručih čudovista, jer ga nikada nisam čuo :) ali je dobro napravljen.
Ocjena: 6/10

Općenito: Dobra grafika i tema su glavni aduti ove igre. Jedini je problem što je verzija koju vam dajem demo, te sam i ja isto igrao, pa vam ne mogu dati ocjenu prave igre.
Srednja ocjena: 6.3/10

Dodatak:
Nije mi se dalo tražiti cheatove za ovu igru jer je demo pa ću vam samo dati kontrole:
gore, dolje, lijevo, desno- kretanje
kretanje miša- ciljanje
desna tipka miša- pucanje
lijeva tipka miša- biranje poklona, kada dobijete dovoljno experience bodova možete odabrati jedan od pet nasumičnih poklona, igra će vam javiti kada možete birati

Download link:
Crimsonland
6.4 mb


A ako vam se ne da klati čudovišta odigrajte ovu flash igircu: Particles
Dobra zabava.

- 13:02 - Komentari (4) - Isprintaj - #


četvrtak, 01.03.2007.

µ-cade (arcade)Cilj: Igra ima jedan glavni cilj. Vaša zmija mora ostati što dulje na podiju. Dok vas druge zmije guraju. Vi morate izgurati njih. To možete topom ili da ih gurate. Dalje u igrivosti.
Ocjena: 5/10

Igrivost: Uglavnom morate topm gurati druge zmije sa platforme, a i to će one pokušati samoubilačkim napadom (gurnu vas te padnu sa vama) ili tako da vas gađaju svojim topom. Bodove dobijate tako da bacate druge zmije te od njih kupite segmente, ali što više segmenata imate to vam je teže ne pasti sa male platforme. Segmenti su bonus u igri. A da biste si olakšali morate odrezati rep za što ću vam kontrolu pokazati kasnije. To su i najveći problemi igre. Igra je jednostavno preteška. Nema opcija da se smanji težina ili brzina igre.
Ocjena: 5/10

Grafika: Iako sam dobro popljuvo igrivost no grafika u igri je fenomenalna. Sve je neonsko što je jako efektno, a 3d grafika kod prepreka je izvrsno napravljena, zajedno sa grafikom efekata.
Ocjena: 7/10

Zvuk: Uglavnom od zvukova tu su nekakvi udarci metala pri sudaru i tehno muzika u pozadini.
Ocjena: 5/10

Općenito: Dobra grafika i ideja su glavni razlozi zašto bi ovu igru trebalo skinuti. No težina igre i zvuk trebaju biti prorađeni. Igra je zarazna te bih ju ja igrao cjeli dan samo da nisam morao raditi ovaj post.
Srednja ocjena:5,5/10

Dodatak:
Uglavnom vam nemam ništa za dodati osim kontrola igre. Evo ih:
gore, dolje, lijevo, desno- kretanje
desni ctrl- pucanje i pokretanje igre nakon ulaska
shift- odrežite rep
I,J,K,L- okrenite se i pucajte u smjeru tipke
P- pauza

Download link:
µ-cade
6.2 mb

P.S: hoću puno komentara o igri.
Dobra zabava!

Za nova igra stiže dva dana ;-)

- 15:13 - Komentari (4) - Isprintaj - #


utorak, 27.02.2007.

Icy Tower (arcade)Ovo je jedna od boljih igara koje sam našao. Stara je već nekoliko godina no i dalje je izvrsna.

Cilj igre: Igra nema neku priču, nego imate jedan jedini jednostavni cilj. Doći što više, ne ispasti iz ekrana i postiči što više bodova. Svakih 100 katova se mjenja njihova boja i oblik ali i igra postaje teža.
Ocjena: 6/10

Igrivost: cilj igre je prilično jednostavan te ga i 5-godišnje djete može shvatiti, ali to ne kvari igru. U igri je tajmer koji svako malo zazvoni i ubrza tempo igre, što ju čini težom. U verziji kojću
vam dati možete osvajati djelove te mjenjati startnu vrstu kata s obzirom na to koliko ste prešli. Možete mjenjati i glavnog lika. Ja sam uspio osvojiti neonskog IcyTowera i nekog crnca sa Afro frizom, no ima ih još dosta. Njih isto možete mjenjati kao i startnu vrstu kata.
Ocjena: 7/10

Grafika: Poprilično jednostavna grafika ne kvari igru. Sviđa mi se kako su izvedeni katovi(floors) u igri, ima kamen, smrznuti kamen, neonske cijevi,... no njih čete kasnije vidjeti. Isto mi se sviđaju zvijezde koje pri COMBO-ima i pri prelasku svakih 50 katova pojavljuju i lete okolo, te je to jako dobro izvedeno i efektno.
Ocjena: 7/10

Zvuk: DObra muzika u pozadini povečava kvalitetu muzike te nemam neke primjedbe na nju. Sviđaju mi se zvučni efekti, kada napravite COMBO igra vam dade ocjenu (good,sweet,great...) te ju kaže u nekom zakon glasu, što je izvrsno. Igra vam stalno priča što se dešava, kada zazvomi zvono kaže Hurry Up... Uglavnom nema problema sa kvalitetom zvuka u igri.
Ocjena: 8/10

Općenito: Dobra grafika i zvuk, igrivost i cilj su proslavili ovu igru. Igra je vrlo zarazna zarazna, te je stvarno igra koja skračuje vrijeme.
Srednja ocjena: 7/10

Download link:
Icy Tower
2.6 mb
verzija 1.3


Dodatak: sada ću vam dati malo savijeta o igri, slika, videa...
Uglavnom u igri nema cheat kodova pa vam ne mogu dati nijedan.

Savjet: nikako ne gubite vrijeme na preskakanje jednog po jednog kata, jer će vas s vremenom tempo igre baciti. Combo-i osim što daju bodova, kada se izvode, brže se preskaču katovi, te tako možete postiči viši rekord.


Sad ću vam pokazati katove u igri:
0-99 kamen-na ovoj vrsti kata počinjete
100-199 zaleđeni kamen
200-299 drvo
300-399 sjajna plava
400-499 roza guma za žvakanje
500-599 kosti
600-699 nekakva biljka ili loza
700-799 Super Mario style
800-899 oblaci
900-999 duga
1000-> sjajni plesni podij- zadnji po redu, najteži za osvojiti
Slika:

Uglavnom su svi isti te nemam nešto posebno isteči o njima

Evo snimke:


Dobra zabava!

- 14:08 - Komentari (8) - Isprintaj - #


nedjelja, 25.02.2007.

Game Over

Game Over
dvije riječi koje svaka igra mora imati

na ovom ću vam blogu pisati i savjetovati ponajbolje BESPLATNE (da ljudi besplatne) igre. Posvuda po internetu su razbacane te je to kaos kada hoćete samo sat vremena zabave, te sam ja odlučio napraviti blog o tome.

Uz dulju recenziju igre će se naći nekoliko ocjena (zvuk,grafika,igrivost,priča...), te kategorija (akcija,puzzle...), pokoja slika, savijet, cheat code a bit će i videa iz igre. Općenito čete znati što downloadate. Btw fileovi koje od mene dobijate su besplatni i čisti, nema virusa.

Dizajn ću još srediti, te mi nemojte zamjeriti na greškama u vezi sa dizajnom.

Evo vam i prva snimka
Game Over


Neka gaming sila bude s vama!

- 22:02 - Komentari (1) - Isprintaj - #


<< Arhiva >>

Blog.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Blog.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Blog.hr kliknite na gumb "Slažem se".Slažem se