BANKE I POLITIČARI IZNAD USTAVA I ZAKONA: SLUČAJ OTP BANKE

subota, 17.03.2007.

I SPLITSKA BANKA ZAPOČELA OVRHU - NIKOGA NIJE BRIGA GDJE JE NJIHOV JEDINI KORISNIK KREDITA


Ivan Ostoja
Email: ivanostoja@inbox.com

SPLITSKA BANKA
Služba naplate kredita i tekućih računa
Gdja. E. AGOVIĆ
Jurišićeva 2, Zagreb

Predmet : PROTEST PROTIV ZAPLJENE CIJELE PLAĆE UMJESTO 1/3 KAKO STOJI U IZJAVI O SUGLASNOSTI ZAPLJENE, ČLANAK 1, red 5. ; PROTEST PROTIV ŠTETNIH RADNJI SPLITSKE BANKE PREMA MENI KAO DRUGOM JAMCU U NEČINJENU NAPLATE KREDITA OD JEDINOG KORISNIKA KREDITA A.P: IZ ZAGREBA, ......

U Zagrebu, 11. 03. 2007

Štovana gdjo. Agović,

Šok koji mi je priredila SPLITSKA BANKA (dalje:BANKA), nakon OTP BANKE, a u svezi sa svojim lošim radom (koji se zove i naplaćuje ‘intelektualni rad pri obradi i odobravanju kreditnog zahtjeva’) u izdavanju kredita te postupanju u naplati istog od jedinog korisnika kredita, A.P.-a, dokaz je postupanja Banke u suglasju s neustavnom birokratskom procedurom te kršenju niske zakonskih odredbi, da sad ne govorim o nepoštivanju te nerazumijevanju načela naravnog moralnog zakona, naravnog prava, Opće deklaracije i Konvencije o ljudskim pravima (UN;EU) kojima odredbe zakona, pa tako i ugovora, trebaju biti podjarmljeni
.

Naime, unatoč mojim dopisima od 2003. kada sam postao stalno nezaposlen i jamstveno nesposoban, u kojima sam opominjao Splitsku banku da se, po zatečenoj nespremnosti Korisnika kredita Pocrnje da vraća obroke kredita, NAPLATI IZ IMOVINE JEDINOG KORISNIKA KREDITA (stan u ...... ulici u Zagrebu, kuća o Otoku, navodna potraživanja po managerskom ugovoru od ......e itd.), Vi niste ništa učinili po tom pitanju.

Dakle, postupili ste protivno odredbama Zakona o obveznim odnosima i Zakonu o bankama.

Pročitajte moju tužbu protiv OTP banke, takodjer kao kreditora A.P.-a, da sad ne ponavljam broj prekršenih ljudskih (ali stvarnih!) ustavnih prava i načela, kao i odredaba zakona u moralu, činjenju i nečinjenu, te uopće stvarne sposobnosti da banke obavljaju svoj rad. Očekujem Vaš poziv da se upoznam s kronologijom Vaših pokušaja naplate kredita od g. Pocrnje, osobi iz Banke koja mu je omogućila dobivanje kredit kao i sve uvjete od izdavanja kredita do danas.

U nadi za što skorijim susretom i početku naplate kredita od POCRNJE kojemu ste vjerovali (stoga mu je Banka izdala kredit – credo, credere – jer se isti temelji se na povjerenju)

Ivan Ostoja


U PRILOGU (Molim, obvezno pročitati!):

1. BLOG SA SVIM PODATCIMA O KREDITIRANJU ANTE POCRNJE OD STARNE OTP BANKE (I SPLITSKE BANKE); - KAZNENA PRIJAVA IVANA OSTOJA PROTIV A.P.-a; TUŽBA ZA NAKNADU ŠTETE PROTIV OTP BANKE GDJE SE NAVODE SVE ŠTETNE RADNJE U ČINJENJU ILI NEČINJENU KOJE SU APLIKATIVNE I NA SPLITSKU BANKU U SLUČAJU ODOBRAVANJA KREDITA ANTI POCRNJI TE NEČINJENU IČEGA DA SE TAJ KREDIT OD POCRNJE I VRATI.

CD ROM sadrži moju Tužbu i Zahtjev za naknadu pričinjene štete protiv OTP banke, Blog na kojem su navedene sve činjenice slučaju kredita izdanog od strane OTP banke jedinom korisniku kredita g. A.P.-a. U tekstovima, koji sadrže moju TUŽBU i ZAHTJEV ZA NAKNADU PRIČINJENE ŠTETE S KAZNENOM PRIJAVOM PROTIV ANTE POCRNJE te dopisima OTP banci i njezinim ovlaštenim odvjetnicima, pročitat će te sve o:
A) lošem i neodgovornom radu radu OTP banke glede postupanja u kreditnom aranžmanu prema ANTI POCRNJI (usporedite sa sličnim /ne/radom SPLITSKE BANKE)
B) uvredljivog, drskog i bahatog ponašanja njezinih ovlaštenih odvjetnika iz Pule na čelu s MERIMOM IBRAHIMOVIĆ, koja je bila zadužena za moj slučaj;
C) Moju biografiju i opis koliko sam neprocjenjivo oštećen (ne)radom sudova u Splitu i Zagrebu;
4) te (linkovi) o legalizaciji kriminala, kao načinu poslovnog i političkog uspjeha, kojeg su provela pravosudna tijela u postupku privatizacije, pretvorbe, načinom vodjenja ročišta (zastare itd), nekažnjavanju političara, te imunitetom na bilo kakvu zakonsku i materijalnu odgovornost zbog donošenja loših zakona, neprovodjenja zakona i propisa, birokratizma i sudjenja prema lošim zakonima kao što je trenutačni OVRŠNI ZAKON, koji je u dijelu oduzimanja cijele plaće/izvora primanja u suprotnosti s temeljnim ljudskim pravima zajamčenim Općom deklaraciji o ljudskim pravima (UN), Konvenciji o ljudskim pravima (EU), Ustavu RH, čijim načelima odredbe zakona i propisa trebaju biti podjarmljeni, odnosno prema kojima trebaju biti usuglašeni (valjda to znate).

Nakon čitanja dostupljenog materijala, analizirajte koliko sličnosti u izdavanju kredita A.P.-u, nepostupanja načinom dobrog gospodara u povratu istog od Korisnika kredita te logičkom namjerom oštećivanja jamca ili jamca, odnosno sudužnika,načinom da se primjerice meni, ugrozio život oduzimanjem čitave plaće.

- 08:42 - Komentari (0) - Isprintaj - #