STRANKA HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA - SHZ

14.07.2017., petak


IZMANIPULIRANI HRVATSKI RADNICI
STRANKA HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA

PRIOPĆENJE ZA JAVNOST

IZMANIPULIRANI HRVATSKI RADNICI

http://www.tjedno.hr/shz-izmanipulirani-hrvatski-radnici/



Prošli su i lokalni izbori, a mladi ljudi i dalje ne mogu se zadržati u Hrvatskoj jer nema industrije i zbog toga odlaze iz Hrvatske.

Tvornički radnici bez tvornica, poljoprivrednici bez obrađenih polja i ribari dok ne eksploatiraju more! Što je to? Radnici traže otpremnine i zaostale plaće, a nije ih briga za tvornice i proizvodnju koja je uvjet za svakodnevnu plaću.

Hrvatski radnici, izmanipulirani demagozima, povremeno se sjete pa neodlučno, po nekoj teoriji bez logike zdravog razuma, traže svoja prava i otpremnine, od istih koji su ih doveli do provalije . . . što ih i više kompromitira, traže nemoguće od neodgovornih da im i više ispiru mozgove, baš od onih koji su im i zaustavili proizvodnju, a kao kompenzaciju stvorili beznađe i maglu obećavaju im neke plaće bez tvorničke proizvodnje.

Očito, Hrvati su i dalje bez samoinicijative i inicijative, a po navici skloni iseljavanju, izgrađuju tvornice u Kanadi, Njemačkoj i . . . , kao da im je Hrvatska na živom pijesku na kojem se nikako ne mogu graditi tvornice. Što sada? Treba prepoznati i izabrati vođu mudraca koji je odraz reda.
Uvjerili su Hrvate, sluge potencijalnih okupatora da ima sjetve bez žetve, zapravo samo ih sramote, a i od koristi ništa, jer nema više ni mrvica pomoću koji su ih do sada zavaravali.

Gospodo, hrvatski radnici pametan je tko pamti i ne da se varati unedogled ...!

Vratiti se treba radu, redu koji generira i tvori snagu za zdrave uvjete životu, a što zahtijeva temeljitost i samokritičnost, okrenite se redu i radu, shvatite kako ste prevareni od strane neradnika, koji demagogijom i maglom urušavaju red, rad, tj. život u Hrvatskoj, a potom vlast nametnu ne pitajući narod.

Umjesto da ultimativno i odlučno tražite tvornice uz pomoć institucija, da vam lopovi vrate pokradeno, vi tražite otpremnine i novac. Od koga? Onih koji su rasprodali vašu imovinu. Novac kojeg više nema iz akumulacije rada. Što je po vašem mišljenju budućnost bez angažiranja danas? Budućnost kojom će se suočiti vaša djeca ukoliko se odlučno i sada ne stvore preduvjeti, samokritički i kritički zauzme stav bez tutora, koji kradu vrijeme dok rade za one koji su od vas stvorili neradnike i svu krivicu bacili na vas, koji su vas kao hipoteku, kao stvar stavili kod stranih banaka, sebi uzeli novac a vas zadužili.


Zadar, 14. srpnja 2017. godine


STRANKA HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA

- 16:18 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.