STRANKA HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA - SHZ

12.08.2011., petak


ROMIMA PRODAO DRŽAVNO ZEMLJIŠTE
STRANKA HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA
PODRUŽNICA POLIČNIK

PRIOPĆENJE ZA JAVNOST



ROMIMA PRODAO DRŽAVNO ZEMLJIŠTE

http://www.voxportal.hr/vijest/tek-kada-sam-se-otrijeznio-shvatio-sam-sto-sam-napravio/13967.html

Prema Zakonu o medijima molimo Vas da objavite demant informacija u Vašem mediju VOX, dana 12.08.2011. godine, a koji je dao Davor Lončar, načelnik općine Poličnik u tekstu pod naslovom «Romima prodao državno zemljište».

Netočna i nekorektna je informacija koju u članku navodi načelnik općine Poličnik Davor Lončar da informacije o ekološkoj katastrofi koja prijeti mjestima Poličnik i Suhovare te kojom je Stranka hrvatskog zajedništva izvjestila hrvatsku javnost plasira samo jedna osoba. Vidljivo je da isti hoće navedeni problem i svoju nesposobnost prebaciti na nekog drugog.

SHZ-ova podružnica Poličnik je izvjestila i dalje stoji iza priopćenja da se većina mještana Poličnika i Suhovara u općini Poličnik sve više obraća Stranci hrvatskog zajedništva zbog moguće zaraze stanovništva od ilegalnog boravka Roma na šumskom zemljištu na području između mjesta Poličnik i Suhovare koji nemaju adekvatne uvjete za stanovanje. Mještani Poličnika i Suhovara su zbog navedenog problema i dalje nervozni kao nikada do sada.

I sam načelnik je u tekstu priznao navedeni problem gdje je istaknuo da se «s pravom ljudi bune i žele da im se otpad što prije ukloni». Prema tome, informacija da samo jedna osoba plasira o ekološkoj katastrofi je načelnikova laž. Još jednom ponavljamo, mještani su većinom ogorčeni jer im prijeti ekološka katastrofa iz razloga što ne mogu izići iz kuća zbog smrada.




Poličnik, 12. kolovoza 2011. godine


STRANKA HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA

PODRUŽNICA POLIČNIK



- 16:59 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.