SeveWorld

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Menu

Članci
Biografija
Diskografija
Fotogalerija
Video
Forum
Linkovi
O stranici
FanBlog SeveWorld-a

srijeda, 31.10.2007.

Šibenik nakon operacije...

Fali vam dobar provod za vikend? Posjetite hotel Solaris pokraj Šibenika i zabavite se uz Gala večeru i nezaboravan provodom uz Severinu!
Severina, nakon operacije je opet puna snage i spremna za daljne uspjehe. Tako je u subotu 3. studenog u Šibeniku povodom 40 godine tradicije hotela Solaris. Rezervirajte i vi svoje mjesto ovdje i provedite vokend uz Severinu za 250 kuna po osobi (u cijenu uključena večera i koncert). Kako doznajemo program započinje u 20 sati i 30 minuta.Severini želimo svu sreću na prvom komcertu nakon operacije glasnica.

- 13:59 - Komentiraj (10) - Isprintaj - #


subota, 27.10.2007.

Premijera u Zagrebu...

I ako se nagađalo kako se Severina zbog operacije neće pojaviti na premijeri filma „Pijetlov doručak“ u Zagrebu ona je sve iznenadila svojim dolaskom. Prije podne Severina je bila na press konferenciji u društvu Saše Lošiča. Naša je zvijezda pohvalila ekipu sa snimanja i naglasila kako joj je bilo predivno snimati film. Na večer na premijeri Severina se pojavila u društvu članova sa snimanja. Onih nekoliko trenutaka Severine na filmskom platnu blicevi fotoaparata nisu stajali. Dakle, film je postigao mnoge uspjehe, baš kao i u Ljubljani. Na kraju čestitke svima koji su radili na filmu i hvala SeveFanClub-u koji je prisustvovao premijeri filma i u Ljubljani i u Zagrebu.


- 11:51 - Komentiraj (1) - Isprintaj - #


petak, 26.10.2007.

SFC blog i SW web stranica

SeveFanClub-prvi i najpopularniji FanClub Severine Vučković otvorio je i svoj novi blog. U suradnji sa portalom vecernji.hr danas je službeno otvoren
seveFanClub blog. Naravno, sevefanclub.com i dalje ostaje a blog je tu samo da još malo digne popularnost. Sretno,SeveFanClub! Da pogledate blog kliknite ovdje
Druga vijest je kako je i SeveWorld otvorio svoju novu Web stranicu koja je samo pomočna u slučaju problema sa blogom ali i tamo možete vidjeti sve informacije kao i ovdje. Da pogledate kliknite ovdje

Image and video hosting by TinyPic

- 18:13 - Komentiraj (0) - Isprintaj - #


srijeda, 24.10.2007.

Album će čekati...

Sudeći po najnovijim informacijama Severininog menadžera Tomislava Petrovića novi album neće izaći još neko vrijeme. Naime, prvo se govorilo kako se Severina posvađala sa producentima te da je u tome problem no Gospodin Petrović je to odbio. Razlog neizlaska 13. albuma Severine je to što Severina i Goran Bregović uz album imaju puno drugih obaveza te se ne mogu u potpunosti posvetiti albumu. Prošlotjedna premijera filma „Pijetlov doručak“ dobila je mnogo pohvala za film produkcije Marka Nebršnika te je sada najgledaniji film u Sloveniji a nadamo se da će iste uspjehe dobiti i u Zagrebu na Zagreb Film Festivalu gdje se očekuje i pojava Severine Vučković. Još jednom podsjećamo kako je Severina operirala glasnice te da zbog toga nije mogla sudjelovati na ovogodišnjem Cro-a-porteru te premijeri filma. Severini želimo brz oporavak.

SeveWorld

- 15:09 - Komentiraj (7) - Isprintaj - #


petak, 19.10.2007.

Pivat ću ti bit...

Svijetlo dana ugledao je i film slovenske produkcije "Pijetlov doručak“. Na premijeri pojavilo se samo Severinino pismo u kojem se ispričava i zahvaljuje na svemu. Podsjetimo se da Severina u filmu glumi sebe i pjeva pjesmu "Gardelin" za koju je kompozitor Sevin veliki prijatelj Saša Lošič. Gospodin Tomislav Pertović, Severinin menadžer izjavio je za jedne novine kako je Seve otkazala 5 koncerata zbog operacije i da je sad na kućnoj njezi.
Premijera filma dolazi i u Hrvatsku na Zagreb Film Festivalu 26.listopada.
2007 na kojem se nadamo da će prisustvovati Severina. (SFC)

SeveFanClub

- 17:52 - Komentiraj (2) - Isprintaj - #


utorak, 16.10.2007.

Premijera "Pjetlovog doručka"

Dugo očekivani film slovenske produkcije "Pijetlov doručak" napokon je dovršen i spreman za premijeru. Naime, premijera će se održati 18.10.2007, u Kolosejumu Ljubljana. U prošlom postu mogli ste doznati kako je Seve operirala glasnice i da je na kućnoj njezi. Upravo zbog tog razloga neće doči na premijeru dugo očekivanog filma. Još jedan put podsječano da je premijera filma "Duhovi Sarajeva" 16.studenog u Sarajevskoj dvorani Zetra. Da spomenemo da nas je danas ujutro napustio poznati makedonski glazbenik Toše Proeski koji je poginuo u teškoj prometnoj nesreći. Iskrena sućut obitelji,prijeteljima te svim ožaloščenima. Toše bio si veliki!

Image and video hosting by TinyPic



- 20:38 - Komentiraj (1) - Isprintaj - #


ponedjeljak, 15.10.2007.

Severina operirala glasnice

Naša "Hrvatica" je ovih dana posjetila bolnicu. Preciznije operirala je glasnice.
U križankama na koncertu zaradila je zadebljanje glasnica zbog čega je i otkazan koncert u zagrebačkim "Lampašima". Prisjetimo se kako je koncert u Sloveniji bio pračem kišom i hladnim vjetrom ali i niskom temperaturom gdje se Seve razbolila. Ovaj je vikend održan poznati modni događaj Cro-a-Porter. Moglo se uživati u raznim kreacijama ali i događajima koji su nasmijali publiku. Severina se zbog operacije kako doznajemo nije pojavila. Prošli je put počasno prošetala vručom modnom pistom no ovaj je put bila spriječena.
Što drugo nego Severini poželjeti brz oporavak i povratak na scenu.

Seve,brzo nam ozdravi!

Image and video hosting by TinyPic

- 19:08 - Komentiraj (1) - Isprintaj - #


<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.