SeveWorld

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Menu

Članci
Biografija
Diskografija
Fotogalerija
Video
Forum
Linkovi
O stranici
FanBlog SeveWorld-a

nedjelja, 30.09.2007.

Zlatne Križanke

Severina je 27.rujna održala koncert u Sloveniji-Križankama. Pred tisućama ljudi Severina je izvela slovenski Umag. Naime Seve je baš kao i nedavno u Umagu ugostila mnoge goste. U Križankama je ugostila Luku Nižetića,Klapu Nostalgiju te svog velikog prijatelja Sašu Lošića. Izmjenjivala je kreacije Linee Exclusive koje su bile rađene baš za Umag.
Kako mediji kažu Severina je u Križankama zasjala i oduševila a nakon toga i pohvalila slovensku publiku. Drugi se koncert trebao održati sutradan u Zagrebačkom klubu Lampaši ali je odgođem. Pošto je koncert u Križankama pratila kiša i vjetar Seve se prehladila i izgubila glas. Tako da koncert je odgođen za listopat ili studeni o ćemu će se još pisati. Svakako posjetite Video Book Seveworlda gdje možete pogledati isječke sa koncerta i exluzivni intervju koji je Seve dala nakon koncerta.
A sada pogledajte neke fotke sa koncerta u Križankama, a ako vas zanima više slika posjetite Foto galeriju SeveWorld-a.

Image and video hosting by TinyPic

Seve brzo nam ozdravi.

- 13:07 - Komentiraj (2) - Isprintaj - #


srijeda, 26.09.2007.

Gardelin na ljestvici

U hrvatskoj top listi najzabavnijih pjesma svrstan je i Gardelin. Ponavljam najnovija promovirana pjesma za koju je i izašao spot. Naime Severina se drži na 20,poslijednjen mjestu ali joj držimo fige za slijedeči krug. Podsječam vas da ako još nemate na svom računalu najnoviji spot za Gardelina možete ga nabaviti ovdje. A stanje Severini na hrvatskoj nacionalnoj hr top 20 listi možete pratiti ovdje.
I na kraju svi su dobro došli na Severinin koncert u Lampašima slijedeći tjedan o čemu ćemo još pisati.

Image and video hosting by TinyPic

- 19:45 - Komentiraj (0) - Isprintaj - #


petak, 21.09.2007.

Saša pohvalio Seve

Saša Lošič,kompozitor pjesme Gardelin,za koju je nedavno izašao spot,rekao je par riječi o njihovoj suradnji. Vidjeli smo ih skupa na Sarajevo Film Festivalu i sada je priznao kako mu je vrlo drago surađivati sa hrvatskom pop ikonom. Evo i njegovih riječi: Rad s njom je vrlo zanimljiv. Ona je super žena i prava prijateljica kojoj je nemoguće odbiti suradnju. Vrlo je jednostavna osoba bez imalo kompleksa. Jako smo dobri prijatelji tako da nam je i lakše raditi zajedno. Također je rako kako mu je kapica glavni zaštitni znak kojeg se ne namjerava riješiti i da voli nadimak "vječnog dječaka".

Image and video hosting by TinyPic

- 12:08 - Komentiraj (5) - Isprintaj - #


nedjelja, 16.09.2007.

Seve bolesna u Zagrebu

Severina je ovoga petka 14.rujna gostovala u zagrebačkom clubu People's koji je slavio svoj prvi rođendan. Na zabavi su se pojavile mnoge poznate osobe kao što su mladi par Valentić-Maras,Stipe Drviš,Iva Jerković i mnogi drugi. Kako doznajemo Severina je nastupala bolesna sa temperaturom od 38,5. Nakon koncerta najavila je premijeru filma "Pijetlov doručak" u kojem izvodi pjesmu Gardelin i film "Duhovi Sarajeva" gdje je imala nešto manju ulogu. Seve je još jednom dokazala da je nenadmašiva i zadivila nas time što je pjevala unatoč temperaturi.

Image and video hosting by TinyPic

- 15:06 - Komentiraj (10) - Isprintaj - #


četvrtak, 13.09.2007.

Službeni spot za Gardelina

Svijetlo dana ugledao je spot za najnoviju Severininu pjesmu "Gardelin".
Pjesma koju je skladao slovenski kompozitor te Sevin veliki i dugogdišnji prijatelj - Saša Lošić-Loša. Pjesma je skladana izrazito za izvedbu u filmu "Pjetlov doručak" gdje se Severina pojavljuje na kratko i pjeva spomenutu pjesmu. Spot nam nudi isječke iz filma te isječke Severinine izvedbe pjesme. Također, kao i novi album, očekuje se i premijera filma koja bi na filmska platna trebala dospjeti uskoro. Podsječam vas da Severinu čekaju dva koncerta u Sloveniji - 21.9. u Mariboru i 27.9. u Ljubljani. U našoj video-galeriji SeveWorld-a pogledajte spot za "Gardelina"

Image and video hosting by TinyPic

- 13:32 - Komentiraj (2) - Isprintaj - #


ponedjeljak, 10.09.2007.

Sa odmora na koncert

Severina je ovih prekrasnih 15 dana kako kaže provela putovajuči. Sa svojim voljenim dečkom Matom Čuljkom,što dokazuje da nije došlo do prekida između mladog para. Severina se odmarala u Italiji,a posjetila je mnoge gradove kao što su:Verona.Venecija,Sveti Marko.... Severina kaže da su ovo bila 2 tjedna koja će pamtiti. Kako doznajemo provela se. Osim gradova starina i snamenitosti Severina je posjetila i Gardaland gdje se itekako provela. Eto seve je bila na zaslušenom odmoru.

Image and video hosting by TinyPic

Seve u Veroni

Image and video hosting by TinyPic

Nakon odmora Severina opet nastupa. Turneju je nastavila na tradicionalnim 42.Vinkovačkim jesenima. Mnogobrojnu pudliku je oduševila unatoč lošem vremenu i kiši.

Image and video hosting by TinyPic

- 20:00 - Komentiraj (0) - Isprintaj - #


nedjelja, 09.09.2007.

Severina u Dubrovniku

Ovaj tjedan Severina se gotovo svakoga dana pojavila u novinama. Naime,glavna je vijest koncert u Dubrovniku u punom Vala Clubu hotela Palace. Osim plesa i pjesme još jedan razlog za veselje je bio i rođendan Severinine prijateljice i pratećeg vokala Alenke Milano.

Image and video hosting by TinyPic

Foto:24 sata: Severina u predivnoj cvjetnoj haljini.

Slijedeća je vijest kako su Severina i Mate Čuljak viđeni u Italiji, što objavljuje i hrvatski časopis Gloria.

Image and video hosting by TinyPic

Ali najsvježija je vijest kako je Severina prisustvovala na partiju Nove tv na kojem se pojavila sama.

Image and video hosting by TinyPic

I za kraj još da naglasim da Severina ima još dva koncerta. Jedan u Vinkovcima,a drugi ni manje ni više nego u Sloveniji u Mariboru. O tome nešto kasnije.

- 13:48 - Komentiraj (0) - Isprintaj - #


<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.