pixiland

29.07.2006., subota

brzina mi je vrlina(DA LI JE TO LOŠE?)

ljetno poslijepodne 1994.ja sam u velikoj kuci tek probudjen sjedim gol na prozoru(kuca je na osami) i duvam shit.kosica mi do ispod uha, a ja mrsav da mrsaviji ne mogu biti.kucom se ori THE END od DOORSA.bilo je to easy i odgovaralo mi je.
evo me opet sam gol i slusam doorse u svojoj sobi.ne duvam nista, a i nisam vise mrsav kao nekad.

CETVRTAK-ja i moja F. zaprasili na film.festival u motovun.pogledali jako dobar argentinski film imena-KRONIKA JEDNOG BIJEGA.nakon njega madjarski film o sjebanoj majci i nj.kceri.zaspao sam 5 puta.a nebo iznad nas je bilo carobno.pili smo bambus(imaju jako dobar teran) i gledali sarenilo oko nas.feeling ljetne noci.
taj dan poceo primati cudne poruke od exe.

PETAK-ja i moja F. pokupili jednu blogericu i ponovo zaprasili u motovun.cudne poruke su i dalje stizale.tamo smo sreli H. neverin je pokvario projekciju na trgu, pa smo nagradjeni film imena OFFSIDE(culi ste za nj. prica o zenama koje vole nogomet a zive u iranu) pogledali u nekom mini kinu.islo mi je na q.to sto su napravili parti na festivalu i dok smo gledali film slusali smo BUM BUM BUM.birc kraj kina je mogao da priceka jebenih pola sata.bilo je tamo divnih ljudi, punih razumjevanja.no, H. mi rece da da je u kampu ekipa brijala na thompsona i domoljublje.koji spoj!alternativci i ustashe na jednom mjestu.JEBOTE, KUL!LOL!
nadam se da je blogerici bilo ok i da ju nismo izgnjavili.simpa cura.i bas je bilo fora kad je rekla das sad zivi moj blog.pricu.hehehe....
H.je moj prijatelj kojeg nisam vidio dugo vremena.bili smo skupa na pravu i skupa smo odustali od nj.on je otisao u ameriku i zavrsio studij stripa.talentiran je decko, nema sta!nekad je bio uredno pocesljan u kosuljici i posudjivao je moje marte.filao sam ga muzikom i imao je stotinu pitanja.danas ima dredle do guzice i brije na sve moguce koncerte i festivale.putuje po svijetu i zivi(trenutno u amsterdamu) u napustenim kucama.ne jede meso i kad mu zatreba para tad pusti da experimentiraju na nj.(ustrcavaju mu dop i gledaju reakcije).ima metode kako da upadne na koncert a da ne plati kartu.rece mi da je par puta razgovarao sa biafrom(dead kennedys)-SVE U SVEMU, UČENIK JE PRESTIGAO UČITELJA.DOBRANO!
cudne poruke su prestale stizati.ja sam poslao jednu na maltu.napisao sam:PRIJATELJU MALTIRAJ SE.
prijatelj zna sto to znaci, a vi ne .jebiga.
dosla mi je F. :)
- 14:42 - Komentari (8) - Isprintaj - #

24.07.2006., ponedjeljak

147ks 2v-grmljavina(jebes japanske motocikle)

rekao sam joj da je provod zagarantiran.nisam lagao.znao sam da ce biti ludo.i bilo je.prvi put se vozila na pravom bajku i naravno da smo pali.isli smo nekih 2km/h i kad smo stali srusili smo se na pijesak skupa sa bajkom.pijesak je bio mekan i udoban.da, bilo je to u novalji u petak.tu noc smo se napili na zrcu i radili plan za sutra.trebali smo spavati u kampu, sto smo i kao pokusali, ali svi ti kukci i smrad stajnjaka(budale u kampu drze konje i sve smrdi-e jebo ja tu turs.atrakciju)natjerao nas je da odemo na kofi u centar.frend je bio nervozan i rekao je ili ri ili st.rekao je da mora ici , jer mu je pun q. novalje i ovih bajkera-kampera.otisao je u st. u nedjelju se razbio.motor skroz, a njemu nista.u subbotu sam rekao:BEJB, POTRAZIMO SOBU, i naravno bejb je nasla sobu:)sexali smo se u par navrata.u sobi, na plazi,pod vedrim nebom, tamo, onamo.....bio sam DZONI u pravom smislu te rijeci.znas li sta to znaci?ona zna, hehe...DOVOLJNO PIČKAST DA TE RASTOPIM, DOVOLJNO MAČO DA TE UZBUDIM ili ti ga JEDINSTVENI ROMANTICNI JEBAC.no, dosta samohvale,valja napomenuti i to da smo u povratku na pristanistu vidjeli njenog bivseg.naravno da smo ga kasnije na magistrali ostavili iza sebe.JEBIGA JA SAM DŽONI A ON PAPAK!
i najvaznije od svega- NJOJ se sve to sviđa.vise voli zvuk 2v motora(puniji) od reskijeg, 4cilindr.
a svidja joj se i nebo i sazvjezđa kojima sam davao imena.e jebiga, ne smijem vise ;)
- 18:46 - Komentari (6) - Isprintaj - #

15.07.2006., subota

mmmmmm.......

nocas nam je bilo super.zvaljakali smo se u jednom bircu u centru grada, a onda otisli uz more i nastavili isto.e zato je naslov "mmmmmmm......"hehe..tako se lijepo ljubi.predivno.
mozda me je netko krivo razumio u proslom postu kad sam rekao da sav strah i sva nesigurnost nestanu kad sam s njom.ja niposto nisam nesiguran i strasljiv lik.nego sam bio nesiguran po pitanju vezivanja(obozavam vez :)).bio me je strah da ponovo dozivim nesto sto sam dozivio jedne decembarske nedjelje oko 21:00(mislim da je 2004)
E JEBIGA !ZOVE ME STARA!KROMPIR SE HLADI VICE!
jebe mi se za krompir.idem veceras na bajkere-medulin.idemo bez bajka.drugi vikend novalja i kasteli(st)-e, tamo idemo s bajkovima.
sutra su pixies u zg.naravno da idem.
danas sam bio sa m.tajkunom i nj.vau-vau na krku, u ljekovitom blatu.nismo se mazali.
JEBEM GA, ZIVIM KO ROCK STAR!
krompir se hladi i dobro je ;)


- 20:01 - Komentari (4) - Isprintaj - #

12.07.2006., srijeda

naslikao ju je goya ;)

jebemu, ja sam zaljubljen.cim ju vidim sva nesigurnost i sav strah nestanu.ima topal pogled i narko mot(kaziprstom dodiruje vrsak nosa).svidja mi se to.veceras sam joj rekao da je slatka dok mlatara rukama(hiperaktivna je, kao ja ponekad)smije se cesto i jebeno je zgodna.pametna je.nikad joj nisam spomenuo 7-mog pixia a nasla je sedmi.blog:)borac je po prirodi i vjeciti optimist.valjda horoskop.lol.nevjerovatno me kuzi a bogami i ja nju.KUŽIMO SE:)poljubili smo se u subotu na moto susretu negdje oko 4 ujutro.ljubili smo se, a onda sam joj rekao da se nadam da mi nece braniti da vozim motor i da se nadam da necu od nje dobiti hepu.
njene prve rijeci upucene meni su bile:PUNO BOLJE IZGLEDAS BEZ KACIGE.tad sam znao sve.da li je to ljubav na prvi .....?lol.
ne, nismo se upoznali na moto susretu nego na mjestu koje ti kaze da napravis to.desetak dana ranije.
u tih deset dana nije zeljela cuti za rijec motor.ipak je otisla na susret i sto je najbolje od svega-VOZILA SE NA BAJKU SAMNOM!!!!vjerovala mi je.a sad ja vjerujem njoj, bez straha, jednostavno vjerujem:)
TO JE BIO MOJ PROBLEM :)




- 01:09 - Komentari (11) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

< srpanj, 2006 >
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Lipanj 2007 (4)
Svibanj 2007 (2)
Travanj 2007 (5)
Ožujak 2007 (4)
Veljača 2007 (3)
Siječanj 2007 (3)
Prosinac 2006 (1)
Studeni 2006 (1)
Listopad 2006 (1)
Rujan 2006 (2)
Kolovoz 2006 (3)
Srpanj 2006 (4)
Lipanj 2006 (5)
Svibanj 2006 (1)
Veljača 2006 (4)
Siječanj 2006 (8)
Prosinac 2005 (6)
Studeni 2005 (9)
Listopad 2005 (5)
Rujan 2005 (9)
Kolovoz 2005 (6)
Srpanj 2005 (3)
Lipanj 2005 (8)
Svibanj 2005 (8)
Travanj 2005 (13)
Ožujak 2005 (15)
Veljača 2005 (8)
Siječanj 2005 (4)
Prosinac 2004 (15)
Studeni 2004 (7)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Komentari On/Off

pixies7@net.hr



MIKA


"promaljam glavu
kroz prozor, i vidim
kako ostrica vjetra
hoce da ju odreze.

u tu nevidljivu
giljotinu stavih bezoku glavu
svih svojih zelja.

a miris limuna
ispuni beskrajan čas,
dok se vjetar pretvarao
u cvijet od gaze."

F.G.L.













there was a guy
underwater guy who controlled the sea
got killed by ten million pounds of sludge
from new york and new jersey
this monkeys gone to heaven
the creature in the sky
got sucked in a hole
now theres a hole in the sky
and ground s not cold
and if the grounds not cold
everthing is gonna burn
we'll all take turns
i'll get mine too
this monkeys gone to heaven
if man is 5 then the devil is 6
and if the devil is 6
then god is 7,then god is a 7
this monkey's gone to heaven

pixies





maye hvala vam za peyote!

jos ce da me i uhapse.
fuck

KJUT