Sarin mali kutak

subota, 01.05.2010.

Nezaboravni Dozivljaj

Imala sam 15 godina, bilo je proljece, polovica svibnja. Bila je jedna skolska kolegica, Manda se zvala. Nismo se nikako podnosile, jer smo bile zaljubljene u istog decka. Jedne subote bila sam sama doma, roditelji su otisli preko vikenda kod bake i dijeda. Manda je znala da sam sama, dosla je sa svojim bratim Tomom. Kucali su na vrata, otvorila sam i neugodno sam reagovala.
-S- Mando, sta trazis ti kod mene? Ti znas da nisi dobro dosla i molim te da se izgubis i ti i tvoj brat.
-M- Saro ti si jako drska i pripazi kako se ponasas.
-S- Sta hoces glupaco jedna, izgubi se!
-M- Stopp! Prije nego mi zalupis vrata ispred nosa, zelim da ti nesto pokazem, i budi sigurna da ces onda biti manja od makova zrna, a poslije cemo viditi ko je glupaca.
-S- Pokazi sta imas pokazati, i poslije se izg.... aaa, jadna sam ti ja majko moja.
-M- He he, nisi jos jadna, ali ces biti. I dali nas planiras pustiti unutra ili cemo ovde raspraviti?
-S- Nnaravno dda vvas zzelim ppustiti u nnutra, dobro dosli, udjite, udjite.
-M- Vvidis kako ti zznas biti ljljubazna, i jeli ja to vidim strah na tebi Saro draga?
-S- Mmolim te Mando, nemoj to nikome pokazati.
-M- Saro, sad kad si nam fino dala dobrodoslicu, sad nam fino odgovori dali bi karijera nasega nastavnika prezivila kad bi se saznalo za ovaj film u mome moibitelu? I kako bi se tvoj tata osjecao kad bi saznao kako njegova petnaestogodisnja voljena kcerka njegovom najboljem prijatelju pusi kurac, a taj prijatelj je kcerkin nastavnik i tata joj moze biti po godinama.
-S- Mmolim te Mando, nemoj nikome to pokazati ni reci, pristajem na sve sto zelis, samo reci.
-M- Evo ti papir i olovka i pisat ces pismo Marinku ovako:

- Marinko, ne mogu ti gledato u oci i zato ti pisem ovo pismo. Ja te nisam nikada voljela niti sam bila zaljubljena u tebe. Ti znas da ja nepodnosim Mandu. Ona te puno voli i ja sam samo njoj htjela nauditi i zato sam glumila da te volim. Ti nisi moj tip i kurac ti je mali. Nadam se da ces mi oprostiti jer to je za tvoje dobro, lakse ces me prestati voljeti. Puno te pozdravlja Sara i zeli ti sve najbolje.

-S- aali, njegov kurac nije mali.
-M- Znam Saro, ali je bolje tako sto si napisala. A sada ima jos jedna stvar. Sad nas fino i ponizno zamoli da te kaznimo sa tankom sibom po goloj guzici kao jednu malu zlocastu i neposlusnu curicu.
-S- Mirna, molim vas, kaznite me sa tankom sibom po mojon golon i zlocaston guzici, zaluzila sam kaznu.
-M- Fino ti nama prije objasni sta si napravila, da si zasluzila sibu po goloj guzici?
-S- Pusila sam kurac nastavniku, a imam samo 15 godina, za malodobnu dijecu je skola a ne pusenje kurca. Molim vas kaznite me po mojoj zlocastoj guzici.
-M- OK Saro, imas 20 minuta da napolju uberes dvije tanke sibe i u kuhinji ih fino uredi i sama se pripremi kad dodjemo za 20 minuta, ima da budes spremna i ti i sibe.

- Poslusno sam uzela mali nozic, jaknu i cipele sam uzela na sebe, otisla sam napolje. Dok sam isla noge su mi drhtale i misli su mi prolazile kroz glavu. Srce mi je jako kucalo, sve znojnija sam postajala, u koljenima sam podrhtavala od straha i neugodnosti. Strasno sam se bojala sibe, jer nikada nisam bila kaznjena po goloj guzici, i tako biti ponizena, podrhtavam citavim tijelom od pomisli. Sama pomisao sta ako skroz moradnem biti gola i bez gacica, strah me sve veci osvaja. Kako cu od sramote i stida prezivjeti kad vide da sam na skroz obrijana izmedju nogu. Nadam se da cu moci zadrzati makar gacice na sebi. Ubrala sam dvije sibe i drhtavim koracima sam se vracala. Sve vise sam se znojila, srce sve jace kucalo, a klitoris mi poceo da raste i postajala sam sve vlaznija izmedju nogu. Usla sam u kuhinju i imala sam samo 5 minuta da sibe uredim. Drhtavim rukama sam uredjivaka sibe i sve vise se bojala sta ako budem morala biti bez gacica, nije mi vise bilo samo neugodno sto mi je pizda na skroz bila obrijana, nego sam se bojala da sam jako znojna i da mi je guzica jako prljava i da smrdi i jako sam uzbudjena i male usnice su mi strasno nabrekle i vec se razdvojile, pomalo sam pocela curiti. Skamenila sam se kad sam cula da prilaze kuhinji.

-M- Gdije je nasa Sara? Vidi, vidi, sibe je predivno uredila i vec se nasa Sara uznojila. Skini majicu, poolaako, taako, fiino. Sad skini te grudnjake, fiino i poolaako. Lijepo je te gledati tako poslusnu i moram priznat da imes predivne sise, jelde Tomo, da nasa Sara ima super sise?
-T- svidjaju mi se jako, ali najvise me privlace njene krupne i nabrekle bradavice. Mando, privedi Saru za stol i preko stola da se nagne ti s drge strane joj drzi ruke, ee, taako, bas fino. E, sad ce mo otkopcati suknju, taako, fiino, suknja je na podu, diivno. waauu, Sarine tangice su tako mokre da joj se sve vidi, ali svejedno ce mo skiniti njene mokre gacice.
-S- Neee! Neee! Ne diraj mi gacice!
- Swisch, Swisch, Swisch.
-T- Zacepi pizdu i ocekujem totalnu pokornost.
- Swisch, Swisch, Swisch.
-T- He he, ne vrijedi ti stiskat noge, gacice ce biti daleko ispod guzice i nemam nista protiv da ti ostanu iznad koljena, he he bas sexi izgleda tako. Swisch
-M- i Sarice, sta kazes, tko je glupaca?
Swisch, Swisch.
-S- Aaaj, smrc, jja ssam glupaca, aaaajj, oooo kaako boooli.
-M- Sad ce te Tomo isibati koliko on bude zelio, i poslije se pazi da ti guzica ili pizda budu prljave ili nedaj Boze da bude sta smrdilo, onda ces i od mene nastradati, jeli ti jasno? Swisch, Swisch.
-S- Aaaj, oooo, to booli. Aaahh, jadna sam majko moja. Aaaj, molim te Tomo, ooo, nee moogu vise. Uuuu, smrc, smrc, moo lim te Tomo, guzica mi je strasno zatrnila. Aaaajjj, smrc, smrc, uuuu, moolim te dradi Tomo, aaaahh, smrc, jadna sam majko moja. Uuuu, nee moj vise moolim te, otpast ce mi guzica, molim te Tomo dragi aaaajj, oooohh, jadna Sam ja, Mando, molim te, nemogu vise. Aaaajj, smrc, smrc, uuuu, oooo, hvala vam puno sto ste me kaznili, budite sigurni da mi vise nece pasti na pamet da pusim i ciji kurac. Uuuuu, sto mi trni i pecka citava guzica.
-M- Sad ces ti Saro draga napraviti kavu nama i ne mici se od sporeta dok kava ne bude gotova i nema se oblaciti, zelimo da te gledamo i treba ti da bude neugodno. Snalazi se kako znas, znamo da ti je malo tijesno, mozda smo preblizu, ali sta se moze, sto se mora to nije ni tesko.

- Jako sam znojna, onako uplakana nisam ni vidila dobro. Drhtavim rukama uzela sam ibrik, nasula vodu i prisla sporetu, jedvo je bilo mjesta izmedju sporeta i Mande i Tome. Jako mi je neugodno jer ih stalno dodirujem guzicom. Poskocim svaki put kad me netko od njih osamari po guzici koja me stalno peckala, bolila i jos uvijek trnila. Strasno mi je neugodno slusati ih kako diskutuju o meni, o mojoj guzici kako je super sarena, kako se masnice super lijepo vide. Htjela sam umrijeti kad Tomo prepricava za vrijeme kaznjavanja kako sam nabrekla jako, kaku su mi bile stidne usnice jako razdvojene, kako je vidio da mi je cesto klitoris izlazio vani. Bilo mi je neugodno kad je govorio kako sam svrsavala i kako je pod bio brzo mokar i kako nije mogao sprijeciti da sam svrsi on u gace i izvinjavao se sto je imao veliku fleku na hlacama. Salili su se na racun moje pizde kako mi je nabrekla, kako su mi stidne usnice nabrekle i da su jako velike i da vise razdvojene. Dobila sam nekoliko puta po pizdi lagani samar od Tome. Stipali su me za moje krupne i nabrekle bradavice, uvijek sam jauknula i morala moliti da pusti, strasno me taj stisak uzbudjiva, oni su primjetili da sam opet pocela curiti. Kad je kava bila gotova, servirala sam nam kavu. Morala sam stajati izmedju njih dok sam pila kavu. Dok smo pili cesto su me prilicito jako stipali za bradavice ili za stidne usnice. Curila sam sve vise i niz noge mi curilo, postajala sam sve mokrija, par puta su mi klitoris ustinili jer je izlazio vani ponekad, zato sto je postajao sve veci i veci. Noge u koljenima su mi sve vise podrhtavale. Popili smo kavu, objasnili su mi daljnje planove.

-M- Stani Saro, okreni se, guzicu mi okreni, zelim da te detaljno pregledam i cuvaj se dobro ako ti guzica ili pizdu budu prljave ili smrdile. Taako, sad se dobro nagni naprijed i budi uspravna u koljenima, zelim da da ti se vidi citava i guzica i pizda. Taako, ostani tako i budi mirna. Vidim da je pizda josuvijek jako vlazna, znojna i vruca. Drzi se dobro ako mi ruka bude smridila. Hm, malo smrdis, zato ces poslije dobiti 5 vrucih po svojoj vec sarenoj guzici. A sad cemo viditi guzicu, opusti se jer zelim da ti rasirim guzome maximalno, taako. Ee, draga moja Sara, guzica ti je skoro puna smeca od gacica, bit ce 10 vrucih po guzici. A sad da pomirisem moje ruke, bljaak, strasno ti guzica smrdi i da znas zbog smrdljive guzice ces dobiti 15 vrucih po toj smrdljivoj guzici. Sad mi ti Saro reci koliko vrucih ces dobiti sve skupa po svojoj prljavoj i smrdljivoj guzici.
-S- ttrideset vvrucih ccu ddobiti ppo mmojoj pprljavoj ii ssmrdljivoj gguzici.
-M- Sad pridji stolu i naguzi se preko stola. Taako, pruzi svoje rukice Tomi da ih drzi. Fiino, poslije svake sibe reci ces koji je broj, samo stenjat, smrcat i jaukat imas pravo. Gledat ces Tomu u oci stalno, i pokorno ces mu odgovarati na pitanja ako ti koje postavi. Jeli ti jasno sve sada Saro? Ako je, omda ces me ponizno i lijepo zamoliti za batine.
-S- Da Mando, jasno mi je sve. Molim te Mando sad mi daj 30 vrucih po mpjoj prljavoj i smrdljivoj guzici. Ajj 1, aaj 2, uuu 3, aah 4 smrc, aoo 5 smrc.
-T- Jeli ti postala guzica prevruca, aa?
-S- Aajj 6 smrc, dda, da, przi jako i zatrnila. Aauu 6,
-T- Nije pizda jos procurila?
-S- Aaa 7, nisam procurila. Aaa 8 smrc, smrc, uuu 9.
-T- Reci ces mi odmah kad procuris?
-S- Auu 10, da hhocu. Aaaoo 11 smrc, uuuaa 12 smrc, aaaajj 13 smrc, ppocela sam curiti. Aaaaj 14 smrc, uuu 15 smrc.
-T- Sad ti dobro dodju batine kad svrsavas?
-S- Aaa 16 da, aaahh 17, uuuu 18, ooo da, ddobro mi dodju batine sada 19, aaahh 20.
-T- Sad bi sigurno zelila kurac u vrelu pizdu Ali ga nisi zasluzila?
-S- Aauuu 21 da, da, tako Sam zeljna kurca u moju vulkansku pizdu Ali ga nisam zasluzila. Aah 22,
-T- Pocimas da ubrzavas ritan sa guzicom?
-S- aaaauuu 23, jadna sam majko moja, nemogu vise, poludit cu. Aaaaajjjj 24 smrc.
-T- Sta, pizda ti se ispraznila a po guzici je postalo meizdrzljivo?
-S- Aaaauuuu 25 smrc, dda, da, nemogu vise, jadna sam ja majko moja smrc. Aaaajjjj 26,
-T- Pitaj me jesam li svrsio u gace.
-S- Aaaaaoooo 27 smrc, Tomo, jesi li svrsio u gace? Aaaauuuu 28.
-T- Jesam i sad obecaj da ces mi oprati poslije gace.
-S- Aaaauuu 29, obecajem ti Tomo ja cu ti oprati tvoje gace poslije aaaaajjjjj 30 smrc, uuuuu, ooooo, konacno. Mando i Tomo hvala vam puno i obecajem necu se vise kurvati sa nastavnikom.
-T- Saro, dali bi me htjela istusirati, kurac mi je jako prljav?
-S- Da Tomo, ja te zelim istusirati i kurac ti zelim oprati.
-T- Ok Saro, idemo u kupatilo, taako, pomozi mi da skinem hlace i ove pune sperme gace. Saro, ti si dobra, sad smo jednako goli obodvoje. Imas jako njezne ruke i volim kad me diras po kurcu i oko njega dok me tusiras, i drago mi je da ti nesmeta sto mi je kurac tako krut i velik. Sad kad sam lijep i cist, mozes me slobodno ako zeliz zamoliti da pristanem da mi pokazes kako si pusila nastavniku.
-S- Tomo, molim te dozvoli mi da ti pokazem kako sam nastavniku pusila kurac.
-T- Da Saro, bilo bi mi zadovoljsto da mi pokazes kako si pusila kurac nastavniku. Saro, ti to predivno radis i strasno uzivam kad mi je moj debeli i veliku kurac u tvojim ustima. Mmmm, super si uuuu, mmm , hvala ti Saro sto ti nesmeta sto ti svrsavam u usta. Mmmm, predivno mi je kad gutas moju spermu dok ti usta punim. Ooo, predivna si Saro. Ako sad mozda zelis da dobijes moj debeli i veliki kurac u svoju sigurno vec vrelu i vlaznu pizdu, slobodno me zamoli za to.
-S- Molim te Tomo jebi me sa svojim debelim, velikim i predivnim kurcem u moju vrelu, vlaznu i nabreklu pizdu.
-T- Waau Saro, mmm, kako si predivno vlazna i tvoja pizda je ko stvorena za moj veliki i debeli kurac. Strasno obozavam da osjetim svaki pokret tvog klitorisa, i volim kad ti moze citavi moj kurac stati u tvoju predivnu i vlaznu pizdu. Volim kad osjetim dno tvoje pizde i volim da osjetim svaki pokret tvoga klitorisa i volim kad moj veliki kurac postane tako velik i nabrekao u tvojoj pizdi i kad neda puno sanse tvom klitorisu.
Volim da te ovako s guza jebem i da ti gledam tvoju lijepu i sarenu guzicu. mmm, Saro, mozes slobodno da me upitas dali zelim da ti se obratim svaki put kad pozelim da jebem.
-S- Tomo, dali bi zelio da mene jebes u moju picku svaki put kad pozelis da jebes? Moja pizda i sve moje je tvoje vlasnistvo.
-T- Uuu,kako si me sada napalila, kurac mi je ko nikad prije velik, uuu,kako mi jelijepo biti u tvojoj (mojoj) pizdi.
Saro, sad te ja prosim i pitam dali zzelis da se udas za mene kad zavrsimo fakultet i dali pristajes da budes moja zarucnica do tada?
-S- Dda Tomo, sa zadoboljstvom pristajem da budem tvoja zarucnica i pristajem da se udam za tebe i vec te neizmjerno volim Tomo.

- I tako je zavrsio moj najuzbudljiviji dan u mome zivotu.
Tomo je uzeo moje ciste tangice jer su njegove gace ostale kod mene da se suse. Prvu noc poslije tog dana nisam ni oka sklopila, stalno mi se film vrtio ispred ociju sve sto se desavalo toga dana.bila sam gola citavu noc i stalno se dirala lagano po mojoj sarenoj guzici i jedna stidna usnica me bolila i natekla je jer su me vrhom sibe osinili preko pizde, ono kad sam se vrtila previse valjda onda sam dobila sibu po pizdi isto, ali tada nisam nista primjetila, nego sam primjetila poslije kad su otisli da mi je stidna usnica natekla i da boli.

- 18:06 - Komentari (5) - Isprintaj - #

Ispovjed

Dugo vremena sam cekala u redu za ispovjed. Posljednja sam klekle u ispovjedaonici i pocela skruseno ispovjedati moje grijehe. Ali svecenik me prekini i ozbiljno mi rece: Ajde sada pocmi pricati prave grijehe, ti znas da Bog ovde u maloj zatvorenoj kapelici ispovjedaonici nama svecenicima sve pomaze da se grijeh nebi preskocio.
Da velecasni znam to da je istina ali stidim se detalja i nisam bas za sve kriva.
Ali Saro, ti nisi nikad bila na policiji i nista prijavljivala, to znaci da si sve prihvatila dobrovpljno, vrijeme ide Saro pocmi vec jednom sa pravim grijesima.
Hocu velecasni. U osnovnoj skoli sam jednom nastavniku pusila, ok sve cu reci stvarno kako se i desavalo. Pusila sam kurac nastavniku tjelesnog tri puta. Jedna skolaka prijateljica jednom prilikom nas snimila na svoj mobirel kako pusim nastavniku kurac. Pokucala je sa svojim bratom na moja vrata. Htjela Sam ih otjerati jer se nas dvije nismo podnosile, ali onda mi ona pokazla kratki film kako pusim nastavniku. Molila sam je da nepokaze i ne isprica nikome, obecavala sam da na sve pristajem. Trazila je da napisem kratko pismo Mariju da ga nisam nikada voljela niti sam bila zaljubljena u mjega i da on ima mali kurac, da sam ga samo zavodila da sprijecim Mandu da ga ima i da ga Manda stvarno voli. Sljedece sam morala da napolju uberem dvije tanke sibe da ih uredim i da cu biti kaznjena po guzici. Kad sam ubrala i uredila sibe priveli su me u kuhinju i preko stola sam se nagela, s druge strane stola mi je Manda drzala ruke i govorila da ce me njen brat kazniti sibom po guzici i nadodala je jos da se pazim poslije ako mi guzica i pizda budu prljave i smrdile, onda cu i od mje dobiti postenih batina. Pokusala sam protestvovati kad mi Tomo poceo otkopcavati suknju Ali nista mi nije vrijedilo. Kad mi je suknja pala na pod ubrzo su mi i gacice zacrsile na podu isto. Posteno me Tomo isibao po goloj guzici koja mi je jako trnila i gorila od masnica. Onda sam morala skroz gola da skuvan kavu i kad smo popili kavu Manda me onda pregledala. Guzica mi je bila prljava a i pizda i guzica su mi smrdile. 30 vruci mi je Manda dala i derala sam se i plakala i uvijala se maximalno i jako sam znojna bila i srce mi kucalo strasno i osjecala sam kao da ce mi guzica skroz otpasti. Poslije sam pristala da Tomu istusiram jer je nekoliko puta svrsio u gace dok sam ja bila kaznjavana. Poslije kad sam ga istusirala pristala sam da mu popusim kurac i pristala sam da me jebe koliko zeli.
Saro osjecam da imas jos grijeha, jesam li u pravu Saro?
Da, u pravu ste velecasni. Kad sam bila u prolazu poslije skole pored susjeda Marinka kuce, pozvao me da navratim kod njega da mi ima nesto reci i pitati. Kad sam usla u nutra bio je sam doma i on je odmah presao na stvar u kuhinji jos dok samm stajala. Ovako je sve bilo: Saro nikad te prije nisam vidio da nosis crne hulahopke i imam cudan osjecaj da znam razlog zasto nosis bas crne hulahopke, zelio bi da provjerim i da se uvjerim dali sam u pravu. Bilo mi je jako nelagodno kad mi je prisao i rukom me pomilovao vrhovima prstiju ispod suknje i odmah rekao: predosjecao sam da sakrivas masnice ispod crnih hulahopki. Jako sam se zaprepastila, strasno neugodno mi bilo, zbunjena, paralizirana i nijema sam postala. On je iskoristio svu moju zbunjenost i vjesto i brzo mi je zgulio moje hulahopke i gacice istovremeno do iznad koljena. Htjela sam pobjeci od stida i sramote ali nisam imala ni zasto snage, htjela sam vristati protestirati ali glas me skroz izdao i ostala sam nijema. Srce mi je strasno kucalo, pocela sam se znojiti i podrhtavala sam. Toliko sam zbunjena bila da nisam ni primjetila da mi je suknja zavrsila na podu. Moja paraliziranost je ispala kao da sam mu se prepustila dobrovpljno. Uzeo me za ruku i poveo do stola i nemocno sam se na stol skroz nagela i lice u rukama sakrila i umirala od stida i neugodnosti. Govorio mi je: a sad ce meni Sara sve detalje pjevati tko je ovako lijepo isibao i zasto. Panicno sam i brzo razmisljala dali da kazem istonu o Mandi i Tomi da su me oni kaznili i zasto ili da nesto nabrzinu smislim. Izmislila sam pricu da me mama kaznila. Swisch aaaj rekla sam i stvarnost je pocela. Kajis je poceo da plese preko moje gole guzice. Cula sam i shvatila sam da sve detalje cu da pjevam i shvatila sam da cu ga morati moliti da me jebe u moju vulkansku pizdu ako budem zelila da me prestane kajisem sibati po mojoj sve bolnijoj guzici. Pocela sam da pjevam detalje: Dosla sam kuci kasno u noc u tri sata poslije ponoci i mama me cekala s tankom sibom u ruci. Skidaj sve sa sebe od pojasa na dolje naredila mi je ostro i odlucno i nagni se preko stola i ima da pjevas u detalje. Swisch, aaajj, odmah cu sa detaljima. Bila sam sa deckom ljubili smo se -swisch, aaajj- milovao me preko majice po sisama dok smo se ljubili -swisch, aaajjj, smrc- ruku mi je stavio ispod suknje i dirao me preko tangica. Sve strstvenije sam ga ljubila, ruka mu je zavrsila ispod moje majice i trljao mi moje sise koje su mu se nudile bez grudnjaka. -swisch aajjj, smrc- skinio mi je gacice i ostavio ih iznad koljena. Stavio mi srednji prst u moju vec pomalo vlaznu pizdu. -swisch aaahh, smrc- srce mi sve jace kucalo, stavio mi je ruku na svoj veliki nabrekli kurac preko hlaca, -swisch uuu smrc- otkopcala sam mu slic i izvadila van njegov veliki i debeli kurac i pocela ga sve cvrsce trljati. -swisch aajjj smrc- otkopcala sam suknju koja je pala na pod i majicu sam skinila jer sam postala jako vruca. -swisch aaaauuu smrc- bradavice su mi jako nabrekle pizda mi sve vlaznija postaje drhtavim rukama mu hlace otkopcavam i skidan mu ih zajedno sa gacama. Njegov ogromni kurac mase lujevo desno u zraku. -swisch aaajjj smrc- saginjem se zudno stavljam njegov kurac u usta i sve strastvenije mu ga pusim. -swisch mmmm- jednom rukom me drzi za kosu a drugom me trlja strastveno po mojim guzovima. -swisch mmm- okrecem mu se i u ruci cvrsto drzim njegov nabrekli kurac i trpam ga u moju vrelu i vulkansku pizdu. -swisch aaaajjjj smrc- sve ubrzanije mi ga nabija od pozadi u moju vrelu pizdu i istovremeno me samara sve jace po mojim golim guzovima
koji postaju vruci i bolni. -swisch swisch swisch aaajj aaaajjjj uuuu- Molim te Marinko jebi me sa svojim kurcem u moju vulkansku pizdu! -swisch swisch swisch aaajjj aaaaa uuuuu- Smrc, mmolim te Mmarinko jebi me u moju uzasno napaljenu pizdu! -swisch swisch aaaajjj jadna sam ja majko moja, mmoolim te Mmarinko jebi me u moju picku poludit cu, jjebi me mmolim te! Aaaahhhh mmmm, hvala Marinko dragi jebi me dugo i zestoko. Svrsavala samm od sibe i jos vise poslije kad me s guza jebavao. Poslije sam otisla kuci a susjed je obecao da nitko nece saznati za nas dozivljaj. Saro, pretpostavljam da imas jos koji veci grijeg?
Da velecasni imam jos jedan grijeh. Bila sam na rodjendanu kod jedne bivse skolske prijateljice. Poslije dva sata noci sam sama cekala buss na stanici gdije nije bilo osvjetljenja. Prisla su dva mladica nakon nekoliko minuta su mi prisli jedan sprijeda drugi od pozadi i poceli me dirati. Uplaseno nijemo i paralizirano sam stajala i nemocno prepustila im se. Onaj iza ledja mi se zalijepuo obuhvatio me oko struka, ruke zavukao mi ispod majice dirao me po golom stomaku i sise mi trljao, moje krupne bradavice mi stiskao, iza vrata me ljubio i na uho mi svasta saputao, sve mi govorio sta mi zele i planiraju raditi. Srce mi je kucalo jako, pocela sam se sve vise znojiti od nelagodnosti i uzbudjenja. Nisam ni primjetila da mi je onaj s prijeda vec digao minicu iznad struka. Kad sam osjetila da mi je poceo hulahopke skidati posla sam rukama da sprijecim ali nisam imala nikako snage i on mi sa lakocom hulahopke zgulio preko guzice i ostavio ih malo ispod gacica. Kad mi je gacice poceo skidati onda sam promucala: Majko moja, jadna ja, sta da radim. Cula sam rijeci: mmm predivno mirises Saro. Njegov topli dah prema mojim vec nabreklim stidnim usnicama me opija. Sgulio mi je i gacice sa hulahopkama do koljena. Ubrzo sam osjetila njegov jezik kako se probija izmedju mojih nabreklih usnica. Umor i nemoc me osvajaju, osjecam da me noge vise ne drze. Primjetili su to pa su me upitali: dali zelis da te vozimo kuci, u tom slucaju imamo jedan uvjet. Rekla sam, vozite me kuci. Rekao je onda ces nam pokloniti svoje gacice i hulahopke st ih imas na sebi. Ponovila sam: vozite me kuci. Onaj prednji mi je skidao hulahopke polako, kad ih je skinio onda ih u dzep stavio i otisao po auto. Poslije je onaj sto je bio iza mene cucnio je ispred mene i jos polakse mi skidao gacice i rukama i usnama me dodirivao kako i gdije je zelio. Kad mi je gacice skinio i uzeo onda mi je malo vise noge razdvojio i poceo mi je sve intenzivnije da sise moju pizdu i stidne usnice su sve dublje zavrsavale u njegovim ustima. Kad je auto stiglo pomogli su mi da sjednem naprijed pored sofera, Minica mi je stalno bila podignuta iznad struka, skroz sam bila gola dolje i sve mi se skroz vidilo i guzica i pizda. Onaj sto je sjeo na zadnji sic odpozadi mi je rukama podigao majicu skroz iznad sisa i poceo mi trljati sise odlucno i cvrsto. Onaj sto je vozio jednom rukom me je dirao po kolenima stegnima i pizdi i brezuljku. Bila sam jako umorna i upadala sam u sve dublji san. Noge su mi ostajale tamo gdije mi ih on pomjeri. Osjecala sam da su mi ubrzo bilo podobrano rasirene noge i bilo im je slobodno doci do moje pizde sa svake strane, njihovi dodiri su mi bili ko predivna masaza i brzo sam zaspala. Probudili su me neki muski glasovi i cudila sam se otkud muskarci u mom stanu. Otvorila sam oci i nista mi nije jasno bilo. Pa ovo nije moja soba ni moj krevet, razmisljala sam. Udjose dva muskarca u sobu skroz goli sa tacnama u rukama. Buljila sam u njihove debele i napete strijele izmedju njihovih nogu kako masu lujevo desno poslije svakog koraka. Skinila sam sa sebe jorgan i posla da se dignem, ali brzo sam jorgan natrag vratila kad sam primjetila sa sam skroz gola u krevetu bila. Objasnili su mi da se netrebam stiditi jer su oni vec sve moje svetosti vidili i dirali. Zamolili su me da jedem dorucak i kavu popijem da bi poslije oni doneli desert. Kad sam pojela dorucak i kavu popila odneli su tacne i vratili se nazad praznih ruku ali su imali na svojim velikim i debelim kurcevima ogromnu kolicinu slaga. Brzo sam shvatila da cu lizati slag sa njihovih kurceva i muda. Kad sam im sav slag polizala sa njihovih kurceva i muda, poslije su me namjestili na sve ceteri i jedam mi prisao svprijeda a drgi od pozadi i onaj od pozadi me jebavao a onom s prijeda sam pusila istovremeno. Svaki put kad sam dobila jak samar preko moje gole guzice morala sam se okreniti za 180 gradi i pusiti mokri kurac onome sto me jebavao a onaj sto sam mu pusila on me jebavao i to je trajalo dok se oni nisu zadovoljili. Naravno gutala sam kad su mi svrsavali u usta, onda sam i ja pocela da svrsavam. Saro ti si puno velikih grijeha napravila a tek si napunila samo devetnaest godina.
- Priznam da jesam velecasni.
Svoju pokoru ces obaviti ovde predamnom. Ja imam ovde jednu dobru sibu i sama ces sebe kazniti. Sad skini sve sa sebe, i necu da cujem nikakvih komentara. E sad Saro kad si skroz gola ostavit ces svu svoju robu tu gdije si sjedila na stolici, uzmi ovu sibu sada okreni meni ledja i idi na sredinu klekni na jastuk sto je na podu dobro se naguzi i udarit ces sama sebi dvadeset vrucih i ako te ja prekinem onda znaci da se nekaznjavas dovoljno jako i onda ces iznova opet dvadeset vrucih osiniti se preko gole guzice. Jesi li shvatila?
- Da velecesni shvatila sam.
Odlicno sad mozes poceti i nakon svake pete sibe ces reci broj.
Swisch swisch aaajj swisch 5 aaajj uuuu swisch aaajj 10 swisch ooojj aaaa swisch 15 aaa
Saro to nije dovoljna kazna.
Ohh, oprostite velecasni obecajem popravit cu se.
Ajde sad izpocetka.
Swisch aaajjj oooohhh aaaajjj 5 uuuuhh ooooo swisch aaaajjjj 10 aaaaahhh uuuuuhhh aaaaajjj swisch 15 aaaajjj oooohhh swisch
Cekaj Saro ..... Pa to josuvijek nije dovoljno Saro!
..... Ohh Boze, jadna sam ti ja majko moja. ..... Da velecasni priznam gresku i obecajem da cu se popraviti.
Ok Saro sad pocmi iz pocetka.
Swisch aaaaaajjj uuuuuuhhhhh ooooohh 5 aaaaajjjj ooooojjjj aaaaaajjjj uuuuuuhhhh 10 swisch uuuuuuhhhh aaaaaaajjjjjjj ooooooohhhh 15 aaaaaajjj uuuuuuhhhhh swisch oooooohhhh 20 ..... Velecasni jesam li dobra bila ...... Velecasni jeli se smijem dignit ..... Velecasni jeste li tu ..... Aaaajjj jadna ja guzica mi je puna masnica jedva se digla ..... Oooohhh Boze pa gdije ste vi velecasni ...., gdije je moja odjeca ...., nemogu gola ici kuci!!! .....
SARO U PAKLU CES GORITI!!!!!

Neeeeee!!!!! O Boze, sta je meni, gdije sam ja! Pa ja sjedim u svom krevetu, skroz znojna, srce mi kuca ko ludo, ooo pa ja sam to sve sanjala uuu pa ja sam i vlazna izmedju nogu i jako uzbudjena. Osam sati je, mama je vec na poslu, strasno sad zelim da nesto dobijem izmedju mojih nogu. Da, idem da provjerim dali je mama otisla. Mamaaa! .... Ulazim u njenu sobu mamaaa! .... Otisl je, bas super. Moram da nadjem njen vibrator, znam da ga ima. Ahha tu je na dnu u ormaru u ladici ispod nhenog dojnjeg vescha. Uuuhh moram ga odmah staviti u moju vrelu i vlaznu pizdu, oooohhh uuuu kako vibrira, oooo nisam u stanju da idem u moju sobu, leci cu ovde u mamin krevet. Mmmm uuuuhhh kakav ludi san, nevjerovatno, za poluditi uuuuhhh ovaj vibratior me predivno trese aaaaa ssuper uuuu da da zelim ga citavog unutra uuuuhhh kako je ovo dobro ooooohhhh ostavit cu ga u pizdi i obuci cu gacice nema veze mamine gacice aaaahhh uuuu tako ssuper sad idem polako do svoje sobe i leci cu i zelim da diram vibrator dok sam ne stane. Mmmm zelim opet zaspati i brzo me trosi ovaj vibrator mmmmm uuuu kako curi iz moje pizde ko nikad prije aaaaahhh ppredivan osjecaj mmmmm.
Saroo! ... Saroo! ... Pa Saro ti u krevetu, jesi li bolesna?
Ooo mama otud ti tako rano!
Hehe, rano! Pet je sati poslije podne.
Sretna sam i naspavana sam mmm.

- 18:06 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Na poslu

11sati je, sjedim na kassi u kauflandu. Jos jedan od mnogobrojnih dana na mom poslu. Petak je 20. Kolovoz, radujem se vikendu jer sam slobodna. Prilazi mi kolegica Mira i rece: Saro! Scheff zeli s tobom pricati kod njega u kancelariju idi, ja cu te zamjeniti. Nadam se da ae netrebam previse sekirati za tebe jer mi nije zvucao raspolizen kad me poslao po tebe. Miro, nebrini se nemoze nista biti pretjerano lose. Saro, ipak ti zelim srecu! Hvala Miro. Kuc, kuc, vrata se otvorise, udji Saro, imam nesto ozbiljno porazgovarati s tobom. Scheff zatvara vrata zamnom. Jedan nepoznati muskarac sjedi za stolom i gledam neobicnim pogledom, osjecam se neugodno, osjecam kao da me tak stranav zali na neki cudan nacin. Sutim i cekam scheffa da kaze sta ima reci i ponasam se kao jedna vrijedna radna osona koja radi svpj posao posteno i vrijedno, i tako sam se i osjecala. Saro! Sta smo rekli o normalnom oblacenju i eadnom odijelu? Nneznam o cemu je rijec, alli ja sam pristojno obucena. Saro, ti tvedus da nema greske u tvojoj odjecu? Da, ja tvrdum to! Saro, ne podizi glas, a ti mladi strance reci Sari sto si meni rekao. Gospodjo uz veliko postovanje ali ja sam vam vidio golu pizdu ispod suknje i nemate gacice na sebi. Saro reci sada da nije istina to sto ovaj mladic govori i ti znas da imas vec opomenu zbog slicne stvari. Ppa, priznam da sam gola ispod suknje. Kad je ovaj mladic cuo da ces dobiti otkaz pokusavao je sve da promjenim odluku o tvom otkazu i na kraju je dao jedan interesantan prijedlog a na tebi je Saro da odlucis. Hvala vam pino i pristajem na sve samo da ne dobijem otkaz i obecajem da necu nikad vise biti bez
gacica. Neka ti ovaj mladic sam isprica svoj prijedlog. - Ovako Saro, koliko sati ti traje danasnji radni dan? / Osam sati. - Onda moj ti je prijedlog da ti ja sa mojim kajisem udarim osam vrucih preko tvoje gole guzice ovde preko stola da se naguzis. /- Jadna sam ja majko moja,
ppa ddobro, ako nemam drugog izbora onda pristajem. €- Imas izbora, da prihvatis otkaz ako ti vise odgovara. /- Nne! Pristajem na kaznu. - Onda Saro draga otkopcaj suknju i pusti je da padne na pod. Taako, sad
Saro pridji stolu i preko njega se dobro naguzi. taako, /- Aaaaj! uuuuh, to booli! Aaaaj, smrc. Oooh! Aauuu! Uuuu, Boze moj jadna sam ja. €- Sad Saro obuci se i idi na svoje radno mjesto. Najprije otidji u trgovinu i izaberi si jedne nove gacice i obuci ih na sebe je nezelim da bez gacica sjedis na kassi. /- Da schefe, hvala vam sto nisam dobila otkaz, smrc.
@ i tako sam nastavila raditi na kassi i bilo mi je cijelo vrijeme neugodno iz dva razloga: 1. Guzica mi je jako vruca bila i pekla me stalno, jako neugodno mi je bilo svediti na mojoj frisko kaznjenoj guzici. 2. Osjecala sam se kao da zna cijeli narod da sam kaznjena po goloj guzici i jako sam rumena bila u licu, svaki put kad me netko upita kako sam i kad me potsjeti da sam rumena u licu pozelim da umrem od stida. Kad sam vavrsila smjenu dosla sam kod schefa u kancelariju skinila sam gacice sa sebe i stavila ih na njegov stol ispred njega kao sto mi je i prstom pokazao. Otisla sam jako sretna kuci, i jako se neugodno osjecala kad mi se film pred ocima okretao kako me neki stranac svojim kajisem siba po goloj guzici i kako mi gleda i on i moj schef moju na skroz obrijanu i golu pizdu. Kad sam dosla doma osjetila sam s nutrene strane po stegnima kako sam malo procurila i jako sam uzbudjena postala. Muzu nisam sista htjela reci i nekoliko dana sam izbjegavala da budem gola pred njim, -)) naravno zbog dobrog razloga.

- 18:06 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Misterija

Tanki jorgan mi pada preko glave, osjecam i ubjedjena sam da sanjam da mi se muz predomislio, da nije otisao poslovno na nekoliko dana u Zagreb. Osjecam da cu biti kaznjena kao mnogo puta do sada. Noge su mi skroz otkrivene, spavacica mi je visoko na ledjima, radujem se da sanjam to sve. Aajj, laganu bol od tanke sibe sam osjetila s prijeda po desnom stegnu s nutrene strane skoro ispod samih gacica. Podigla sam nogu spontano zbog bola ali opet sam promuklo izgovorila aajj, sibu sam dobila ispod desne noge po stegnu i vrh sibe sam osjetila na samom vrhu desne guzice preko tangica koje nisu ni malo uspjele ublaziti bol jer su pretanke. Spontano sam se okrenila na moj desni bok. Aaajjj, preko citave lijeve moje guzice preko gacica sam osjetila bol i osjetila sam da sam dobila lijepu masnicu. Savila sam lijevu nogu u koljenu i skoro sam skroz na stomaku zavrsila. Brzo sam osjetila novu bol preko citave guzice aaaajjj! Jorgan mi je preko glave kao i svaki put do sad kad ovako dobivam u krevetu poslije spavanja. Vise nisam bila sigurna dali sanjam ili je stvarnost. Osjecam da se znojim, srce mi kuca sve jace i jecam cvilim sve glasnije i jorgan mi dobro dodje preko glave makar se ne stidim kad sam uplakana. Brzo sam se okrenila na ledja i znala sam sta mi je ciniti.
Stavila sam stopala nedalekp ispod moje guzice podigla sam guzicu malo i rukama sam gacice skidala. Kad sam podigla noge da gacice skinem preko stopala odmah sam dobila sibu ispod guzice i preko citave gole guzice, aaajjj! Ispustila sam noge koje su pale na krevet, gacice nisam stigla skroz skiniti, ostale su na desnoj nogi i pale su preko koljena. Kad sam osjetila da mi je netko stavio moje malo rasirene noge na musku ruku i uspravno mi poceo dizati noge vise nisam sumnjala da sam budna i shvatila sam da me moj muz u stvarnosti obradjiva. Srce mi je jako kucalo i jako sam se pocela znojiti jer sam znala sta mi se sprema. Visoko i uspravno su mi noge zavrsile. jedan par decimetara ispod od koljena prema guzici desne noge dobila sam prvu stepenicu (masnicu) aaaajjj! Osjetila sam da sam postenu masnicu dobila. U istoj visini isto veliku stepenicu (masnicu) sam na lijevoj dobila. Znam da cu jedan centimetar blize guzici dobiti stepenice (masnice) na obe noge. Aaaajjj, aaaajjj! Cvilim i jecam ispod jorgana i poslusno se muzu prepustam. Sto me stepenice masnice jace peku i bole pizda mi sve vise uziva u tome i postajem sve uspaljenija. Aaaajjj, aaaajjjj! Treci red stepenica masnica sam dobila opet jedan centimetar dalje od predhodnih i blize guzici.
Osjecam kako mi stidne usnice rastu klitoris mi naveliko proradio vec. Aaaajjj, smrc aaajjj! Cetvrti red stepenica sam dobila ispod samih guzova, jadna sam ti ja majko moja uskoro cu dobiti super vrucu dugacku stepenicu masnicu preko citave guzice. Rukom mi podize vislje noge, guzica mi se dize iznad kreveta, pokusavam da disem duboko i ubrzano. O Boze! Pomozi mi da izdrzim, Oce Nas koji jesi na nebesima neka aaaaaaaaaajjjjjjj uuuuu koji vulkan se otvorio, joooj kako guzica trni, ajmee curi iz mene ko iz kabla, podrhtavam citavim tijelom ispruzenim i rasirenim nogama na krevetu. Aj aj aj oo boze om me siba s prijeda ubrzano po stegnima po brezuljku preko pizdepo stidnimusnicama,aa joooj ne bas jako ali ipak boli a kao da mi godi, svrsavam izdizem se ooo aj aj boze sta mi radi nikad proje mi nije ovako radio. Ooo kako svrsavam ludim nisam ni svjesna kudan me siba izdizem se visoko nogama radim sirim ih ooo boze aaajjj pa on mene siba neznam ni koliko dugo preko moje pizde po stidnim usnicama uuuuu nemogu vise, okrecem se na koljena. Citavom tijelom podrhtavam, osjecam sve vise masnice po brezuljku po citavoj mojoj pizdi osjecam nabrekle male usnice sto od uzbudjenja a najvise od masnica i naticu. Boze moj sta mi muzu bi ovako me nikada nije prije obradio nikada me nije tako brzo polujako sibao s prijeda po stegnima i prvi put u zivotu me isibao po samoj pizdi. Trnim izmedju nogu, po brezuljku imam masnice jako ih osjetim, po stegnima snutrene strane pa do samepizdeosjecammasnice, oo Boze u ludilu sam, curim josuvijek.
Onako uplakana znojna i podosta umorna naguzila sam se i odlucila sam da nemarim koliko batina cu sad dobiti. Josuvijek sam curila i cudno sam imala neki osjecaj. Osjecala sam da mi netko od pozadi prilazi, potajno sam zeljela da dobijem kurac u pizdu od pozadi umjesto sibe po guzici. Aaaahhh uu kako lagano ali sigurno mi kurac ispunjava mpju vulkansku pizdu. Ooojj kako mu je neobicno velik i debeo, cini mi se danikadprije nije bio tako debeo i velik i snazan. Lagano mi prodire do samoga dna moje pizde. Osjecam jaki puls njegovog cvrstog i debelog kurca. Aaaahh kako me super ispunjava, klitoris mi nema skoro nimalo prostora. Pravi u meni kratke trzaje na samom dnu moje pizde. Osjecam laganu mucninu a i veliki uzitak. Uuuu kako me izludjuje kad mi citavi mirno stoji u meni i pulsira, ooo boze, moja pizda ludi sve vise stiska ga svojim misicima klitoris pokusava Ali nema puno prostora, osjecam kako pumpan moj orgazam sa svih strana oko njegova debelog i velikog kurca koji me strasno ispunjava. Jako dugo me ispunjava nabija, ja stalno vulkan spricam vani na sve strane oko njegova kurca. Aaaahhhh nakon skoro sat vremena kad sam se vec pocela sva da tresem naglo ga i brzo izvadi izmoje pizde a ja rijeku orgazma sam ispustila odmah cim mi ga naglo i brzo izvadio. Osjecala sam preko ledja tooplinu njegove sperme sto je spricao dugo preko citavih mojih ledja.
Strasno mokro je bilo ispod koljena na krevetu. Osjetila sam nakon malo vremena da sam sama ostala, radi sigurnosti sam pitala jesi li tu ako jesi osini me sibom da znam, nije bilo nikakvog odgovora. Posto sam bila 100% sigurna da sam sama onda sam skinila jorgan sa moje glave. Jako znojna i uplakana sam bila a bila sam jako i sretna. Dodirivala sam lagano sve moje masnice, citava pizda mi je jako trnila i vridjala me. Mislila sam da su mi stidne usnice josuvijek nabrekle ali prevarila sam se, jako su natekle i boljele su me masnite po stidnim usnicama sve jace s vremenom. Nisam mogla ni noge da skupin jedna uz drugu jer su mi masnice velikei boljeleme. Uzela sam rucnik i obrisala sam svu spermu po ledjima sto sam imala. Skinila sam spavacicu jer je bila znojna i mokra, obukla sam drugu koja je bila kratka ali nema veze mislila sam i onako smo sami ja i moj muz. Usla sam u kuhinju i zaprepasteno sam buljila u dijevera Gorana kako kod sporeta kuha kavu. Gorane otkud ti ovde i gdije je Vera, jesi li vidio moga Marinka? Vera ce doci za par dana, jutros rano sam dosao, Vera mi dala vas kljuc, zar nije Marinko otisao juce za Zagreb? Ooo, jadna ti sam ja majko moja, nemoj samo reci da si ti bio jutros u mojoj sobi? Jadna sam ja majko moja stacu da radim otkud tebi hrabrost da uopce ulazis u moju sobu? Snajka, nebrini se, Marinko ce doci kuci tek za pet nedilja, produzit ce za Berlin iz Zagreba.
Snajla, izvini i obecajem da necu to vise nikada ponoviti bez tvog dopustenja.
Kako si me mogao vako neprijateljski isibati po pizdi i stidnim usnicama, dok sam bila jako uzbudjena nisam nista ni osjecala cak nisam bila ni svjesna kudan si me sibao.
Snajka ne brini se bit ce ti lijepe stidne usnice kad prizdrave.
Sta ti znas o tome?
Znam Snajka, moja Vera cesto dobije kao sto si ti jutros dobila, da ti je samo viditi Verinu pizdu kad prizdravi izgleda joj kao da ima sesnaestogodisnju pizdu.
Jako si zlocast nemogu ni gacice imat na sebi, jako mi smetaju i boli me svaki mali dodir po malim usnicama.
Snajka molim te reci mi da si mi oprostila i ne brini se sve ce proc dok Marunko ae vrati, nista se tada nece primjetiti i viditi?
Ok, oprastam ti, i da znas nije mi lako ni hodati.
Stani snajka imam ideju, imam niveju kremu zelim da te kremom namazemsvugdijegdije imasmasnice a pogotovo cu extra da ti namazem pizdu i stidneusnice, malo ce teboljeti izpocetka stisni zube molim tesnajka.
Aaaa, booli oooo aaajjj, mmm vec postaje bolje, sad postajem jako vruca, kao da gorim sva, mmm. Hvala ti Gorane,mislim dasi mi pomogao puno sakremom. i jos cu ti nesto reci, sreca tvoja sto si na kraju bio jako dobarinaceti nikada nebi oprostila hehe, i na neki cudan nacin znala sam citavo vrijeme da nije Marinkov kurac bio u meni, Goraneimasstrasno dobarkurac,moram priznati hehe.

- 18:06 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Autobusna stanica

Noc je, sati je 02:13. Stojim sama na stanici cekam buss. Bila sam na rodjendanu kod jedne bivse skolske prijateljice. Imala sam minicu, crne hulahopke i gacice ispod. Majicu i jaknu imam na sebi, bez grudnjaka sam ispod majice i poluvisoke stikle imam. Mrak je, na stanici nema osvjetljenja, skoro nista se ne vidi. Dva mladica idu prema meni, prema stanici, neznam dali da mi bude drago ili dali trebam da se bojim. Tu su negdije mojih godina, mozda koju godonu starijo od mene, ja cu za par nedilja imati 19. Pozdravili su me sa Bok ljubavi. Odgovorila sam samo Bok i nije mi se svidilo to sto su rekli ljubavi a nije mi toliko ni smetalo, valjda zbog toga sto sam bila malo podnapita i vec umorna da ne kazem pospana. Stajali su nedaleko od mene i pricali tiho, nisam moglla nista razumjeti, a nije me ni zanimalo. Nakon nekoliko minuta su mi prisli, jedan mi je bio iza ledja a drgi s prijeda. Osjecala sam se nelagodno. Ovaj ispred mene obratio mi se rijecima: kako se zoves draga? Sara, i nisam tvoja draga. Brzo sam mu odgovorila. Onda je on nastavio: ovako draga Saro, ja i moj kolega smo se dogovorili da obodvojica zelimo da te gledamo, diramo i ljubimo i neboj se necemo te povrijediti i necemo te silovati. Uplasena i izprovocirana posla sam da mu nesto odbrusim ali kad sam osjetila ruke na stomaku ispod majice, postala sam paralizovana i glas me izdao. Onaj od pozadi mi se priljepio uz tijelo ruke mi stavio oko struka ispod majice na stomak i poceo mi saputati poluglasno na uho: draga, da nebi ispao nepristojan, zelim da te upitam za dozvolu da ti milujem stomak i ostale stvari ispod majice. Vec sam se sva tresla od straha i glas me skroz izdao tako da sam ostala nijema. Ubrzo sam se stresla kad sam osjetila njegovu jednu ruku na mojoj lijevoj sisi a drugu na desnoj sisi i poceo mi odlucno i njezno gnjeciti, masirati obe sise istocremeno. Ovaj s prijeda dignio mi je moju minicu iznad struka. Posla sam rukama da se suprostavim ali nisam imala nikako snage u rukama, postala sam skroz nemocna, ko paralizovana. Jako neugodno mi je bilo jer sam se osjecala gola i nemocna da ista poduzmem. Majica mi je vec bila citava ispod vrata, sise su mi bile prepustenje njima skroz. Brzo su mi misli prolazile kroz glavu: Boze moj jadna sam ti ja, razmisljala sam naravno tiho. Sta ce biti samnom, Tomo moj osjecam se kao da sam svacija ne samo tvoja. Jako losu savjest osjecam. Stresla sam se i jos vise uplasila kad mi ovaj sprijeda poceo skidati hulahopke. Totalno sam bila nemocna u rukama, glas sam izgubila, nijema skroz i drhtim sve vise od straha i neugodnosti. Hulahopke mi je skinio i ostavio visoko na stegnima skoro su me hulahopke dodirivale kroz gacice. Taman kad sam pocela u mislima da molim Boga da mi nece skiniti gacice, osjetila sam da mi i gacice skida i ostavio ih tako visoko da su mi gacice stalno dodirivale moje stidne usnice koje su vec postale krupne i nabrekle. Citavo vrijemo dok me skidao osjecala sam njegov topli dah medju nogama jer je bio jako blizu moje piizde sa glavom. Osjecam svjezi zrak na mojim stidnim usnicama, osjecem musko tijelo kako se zalijepilo uza moje tijelo odpozadi, osjecam ruke kako cvrsto i odlucno mi gnjece moje sise i moje vec nabrekle bradavice, cujem glas ispred mene kako govori: mmm, koji predivni miris, mmmm, prelijepo mirises citava ti Saro. Kad sam to sve cula, osjecala sam se malo sretno zbog toga sto sam stigla se nabrzinu istusirati kad sam krenila kuci od prijateljice. Ohh, iznenada sam osjetila njegove usne na mojim stidnim usnicama, ooohhh, kako me opija njegov topli dah. Osjecam kako mi je otprilike jedan decimetar nize spustio moje hulahopke i gacice da bi mu bilo lakse ustima doci preko citave moje pizde u kojoj je klitoris vec maximalno aktivan. Citava sam se protresla kad sam osjetila njegov jezik kako se gura izmedju mojih nabreklih malih usnica i probija se sve dublje. Stisak i trljanje mojih sisa, stiskanje prstima po mojoj njeznoj i mekanoj guzici i jezik u mojoj vulkanskoj pizdi i vreli dah po stidnim usnicama me tjera u duboki san. Opustam se sve vise i vise, osjecam sve to kao jednu predivnu masazu. Prepustam se njemu odpozadi da me sve vise on drzi a ne moje noge. On osjeca da me vise noge ne drze. Obraca se svome prijatelju: Ee jarane, ova nasa picka nemoze vise da stoji, ili je preumorna, ili je preuzbudjena, ili je neki treci razlog. U svakom slucaju ja je drzim a ne njene noge. Izvadio je jezik iz moje pizde stavio mi ruku na pizdu i zavukao srednji prs u nju. Vidio je na meni da ja skoro nikako da nisam prisebi. Prisao mi je i svoje usne stavio na moje i nekoliko secundi mi dao dugacki poljubac. Odmah sam osjetila moj miris, miris i ukus moje pizde sa njegovih usana. Postala sam maximalno napaljena zbog toga. Malo sam dosla k sebi. Poslije poljubca me upitao. Dali pristajes da te mi vozimo tvojoj kucii ali pod jednim uvjetom, ili zelis da te ostavimo ovde na stanici, autobusa izgleda nece biti. Odvezite me kuci. Rekla sam brzo. Onda je on rekao svoj uvjet: Ako pristajes da nama poklonis svoje hulahopke i gacice sto ih imas na sebi. Ok, rekla sam.
Onda je me prstima pocesao po brezuljku i malo me povukao za stidne dlacice. Nasao je medju prstima jednu moju dlaku i rekao svom prijatelju: U jednoj saki cu imati njenu dlaku a u drugoj nista, ako izaberes saku sa dlakom dobivas njene gacice, ako izaberes praznu saku onda dobivas njene hulahopke i svak ce svoje da skine sa nje sam. Onaj sto mi je trljao sise i ljubio me po vratu i iza uha on je izabrao moje gacice. Onaj s prijeda ce skiniti moje hulahopke i vec ih poceo skidati, polako i njezno. Poslije njega je onaj drugi sageo se i jos polakse mi skidao moje gacice i istovremeno me hvalio kako lijepo mirisem i na kraju me strastveno poljubio u moje nabrekle i vlazne stidne usnice. Tako sam uzivala kad je poceo da piuce moje stidne usnice koje su zavrsile duboko u njegovom ustima. Onaj sto je uzeo moje hulahopke vec je otisao po auto. Sve dok se nije vratio sa autom ja sam super uzivala sve to vrijeme mi je onaj drugo sto je uzeo moje gacice on mi piukao moje nabrekle stidne usnice i moju vlaznu pizdu. Poslije smo sjeli u auto sjela sam naprijed pored sofera, suknja mi je bila visoko i sve mi se vidilo ali ja to nisam ni primjecivala. Onaj od pozadi mi stalno trljao moje sise i bradavice. Onaj sto je vozio jednom rukom me dirao za koljena i stegna i razdvaja mi noge kako je zelio da mi se sve bolje vidi. Osjecala sam se nemocno i opustila sam se skroz, gdije mi pomjeri nogu tamo mi i ostane noga. Ponovo me poceo da hvata umor i oci mi se pocele sklapati. Njihovi dodiri, milovanja i trljanja su mi bili kao predivna masaza i brzo sam upala u duboki san. Probudili su me neki muski glasovi. Nista se ne sjecam kako sam dosla kuci i cudila sam se otkud muski glasovi kod mene. Otvorila sam oci i nista mi nije jasno. Pa ovo nije ni soba ni krevet moj. Puno toga mi je bilo mutnog u glavi. Ulaze dva muskarca skroz goli unutra pjevajuci dobro jutro ljepotice nasa i imaju svaki po jednu tacnu u rukuma. Jedan nosi dorucak a drugi kavu. Nisam mogla izbjeci a da neprimjetim njihove povelike kurcine kako ponosno vise i prebacuju se sa stegna na stegno pri svakom koraku. Posla sam da se dignem i onda sam primjetila da sam i ja skroz gola. Ponovo sam navukla na sebe tanki jorgan i postala sam jako rumena u licu od neugodnosti. Prvi sa doruckom u rukama mi rece: Nemoj da ti bude neugodno, sve tvoje svetosti smo mi nocas pregledali i dirali, iz simpatije prema tebi jer si ti skroz gola i mi smo se skinili goli na skroz. Pored toga sto sam se stidola sto buljim ali nikako nisam mogla oci skiniti sa njihovog predivnog alata sto im visi izmedju nogu. Skinili su mi jorgan sa mene i zamolili me da jedem dorucak i kavu da popijem. Bradavice su mi vec bile maximalne i nabrekle, pizda mi vec postala svjetlucava i vlazna i stidne usnice se podobrano razdvojile, nabrekle i vise. Po reakciji njihovog alata znala sam tocno da su primjetili moju stvarnu situaciju. Totalno sam postala opcinjena i samo sam buljila u njihove velike kurcine kako stalno u zraku masu i erekciju sve vecu dobivaju. Primjetila sam da i oni bulje u moje krupne nabrekle bradavice i stalno oci im se spustaju medju moje noge tamo gdije poja svetlucapa pizda postaje sve vlaznija i klitoris mi probija kroz stidne usnice i vraca se i gledaju moje velike stidne usnice kako se sve vise razdvajaju i vise. Kad sam pojela dorucak i popila kavu, uzeli su tacne i krenili iz sobe govoreci: samo sjedi tu gdije jesi odmah cemo se vratiti sa desertom. Kad su se vracali nisam mogla da se glasno i uzbudljivo ne nasmijem kad sam vidila kako njihove velike kurcine su zamuljane u ogromnu masu slaga i cvrsto stoje u zraku jer su u velikoj erekciju. Kad su mi prisli nisam mogla da odolim pa da im ne lizem slag sa njihovih ogromni organa. Vrh sam im najprije lizala sve do glavica. Pomislula sam: bas dobro sto su na skroz obrijani pa sm sa zadovoljstvom im slag lizala po citavom kurcu sve do jaja, i po mudama se slag zamuljao i tamo sam sve polizala jer su im i muda na skroz obrijana i nema nikako dlaka. Cijelo vrijeme sam klecala na krevetu tako da su me slobodno mogli da diraju gdije got pozele. Kad sam im polizala sav slag po njihovim nabreklim kurcima i po mudama sam im isto polizala sav slag, onda mi je jedan prisao na krevet iza mene i svoj debeli kurac mi nabijao od pozadi u moju vrelu i vulkansku pizdu, a onaj s prijeda mi stavio svoj debeli kurac u usta i tako mi istovremeno nabijali svoje kurcine, jedan od pozadi u pizdu a drugi sprijeda u usta. Svaki put kad me jedan od njih dlanom jako osamari po guzici onda se okrenem za 180 gradi i pusim onome sto me je od pozadi nabijao u pizdu, a onaj sto sam mu pusila on me pozadi nabijao u pizdu sa svojim kurcem. Tako se ponavljalo nakon svako 4-5 minuta da dobijem jak samar po guzici i ja se odmah onda okrecem za 180 gradi. Svaki put kad dobijem kurac u usta jako osjecam onda miris i ukus moje pizde. Kurac bude jako mokar kad mi ga izvade iz pizde i onakvog mi ga stave u usta. Poslije svakog samara sto dobijem po guzici sve glasnije bolno jauknem, jer mi se guzica jako uzarila sve jace trnila i osjecala sam da je jako crvena postajala. Stenjem sve jace od razlicitih osjecaja. Dobivam orgazm za orgazmom, svrsavaju mi u usta, jako me umaraju, u koljenima podrhtavam. Kad su se izivili i zadovoljili a mene strasno izmorili, odveli su me u kupaonu i istusirali me i kosu oprali. Obrisali su me lijepo rucnikom i poslije osusili mi kosu i malu kosu (brezuljak) isto izmedju mojih nogu mi osusili. Obukli su me lijepo, gacice, hulahopke, minicu, majicu, jaknu i cipele i napolje me izbacili da se snalazim sama kako najbolje znam. Onako umorna se napolju isla prema autobusnoj stanici koja je daleko par kilometara. Sretna sam bila sto me nisu izbacili skroz golu ispod suknje, bila sam im zahvalna sto sam dobila svoje hulahopke i gacice na sebe. Kad sam dosla kuci mama me cekala uplasena i ljuta, morala sam joj ispricati sve.

- 18:06 - Komentari (1) - Isprintaj - #

Max

Susjed Martim sa svojim kerom kuca na moja vrata. Keru je ime Max i kupio je ga nedavno u Pozegi. Sama sam doma, muz mi je poslovno u Berlino. Martin nikad nije dolazio kod nas pa sam se zacudila kojim dobrom dolazi. Izvini susjeda ako smetam, dali bi mi mogla uciniti jednu uslugu jedno pola sata do sat vremena da mi pripazis mog kera, Max se zove. Jeli opasan, da on mene nebi ugrizao mozda? Ne brini se Saro, on je da je velik, ali je jako dobar, molim te reci Saro da pristajes? Ok, ali najkasnije za sat vremena da si se vratio po njega. Bas ti hvala Saro, ovo ti nikad necu zaboraviti, Bok i vidimo se najkasnije za sat vremena. Zdravo Max, jeli te smijem pomilovati po glavi? E pa ti jesi dobar i volis da te ceskam iza usiju. Ee, cekaj malo, gdije si krenio sa njuskom, pravi si zavodnik. Maax! Ne zavlaci mi svoju vlaznu i hladnu njusku ispod suknje! Idiote jedan kao da si primjetio da nemam gacice na sebi pa ti interesantna moja gola pizda ispod suknje, maars od mene. Majko moja jadna ti sam ja, ti rezis na mene i zube si iskecio. O Boze moj, sta da radim, on ozbiljno rezi i njusku mi zavlaci sve dublje ispod suknje. Ajjj, kalo mu je hladna i vlazna njuska po mojim golim stegnima s nutrene strane me dodirivao i spontano sam malo rasirila noge, u brzo sam shvatila da sam mu uslugu ucinila sa mojim rasirenim nogama.
Poskocila sam kad mi je njuskom dodirivao i njusio moju golu pizdu, odmah je zarezao, uplaseno sam se ukocila i bila mirna i strasno sam se bojala da ce me ugristi za nesto ispod suknje. Podrhtavala sam pri svakom nhegovu dodiru sa njegovom vlaznam i hladnom njuskom po mojoj goloj pizdi i guzici. Bilo mi je neugodno jer sam na skroze i frisko obrijana izmedju nogu, o Boza sta je meni, ponasam se kao da mi je neki muskarac ispod suknje, od kuda mi ta neugodnost, pa to je samo ker. Ajj, uhh, on me poceo lizati sa svojim dugackim i vlaznim jezikpm. Uhh, vrh jezika mu je opasan i brzina kojom me lize, uh uh. Svaki put mi vrh jezika zabije u moj anus, onda jako i brzo mi prolazi vrhom jezika kroz pizdu ko plug dok ore, uuh, uh njegov siroki jezik mi poovlaci maximalno moje stidne usnice sa sobom. Oo Boze, kako me ovo uzbudjuje. Pokusavam da mislim na moga Marinka. Sta bi on rekao da sazna da me ker lizao tamo gdije i on najvise voli da me ljubi i lize. Ooh, majko moja, kako je ovo dobro, ovaj ker je strasan, rastura me sa svojim dugackim i sirok jezikpm. Citavu je me otvorio, ooojj, kako me brzo jezikom samara po mome nabreklom klitorisu. Uuuu, aaaa osjecam kao da iz mene rijeka sava tece, strasan orgazam za orgazmom dobivam.
Oo Bozee, pa on pije hlapce svu tu moju tekucinu iz mene kao da je mlijeko. Osjecam sa njegovog jezika kaplhice po mojim stegnima. Uuuhh! Da da! Jooj Max predivan si, da da, zacijedi me skroz. Noge mi podrhtavaju, ledjima na zid se naslanham, uuuuhh, uuu nisam nikada ni blizu vakve orgazme dozivljavala. Oooo Bozee! Vec se sva kupam u znoju. Aaaah, kako mi crpi energiju sa svojim jezikom, otkud mi tolika tekucina u meni, stalno svrsavam. Oooo, kako on dugo to radi, jos malo pa ce bit sat vremena. Zvonce na veatima zvoni, Max prestaje sa lizanhem i glavu svoju vadi ispod moje suknje i sa moje pizde. Podrhtavam sva, znojna sam jako, nekako sam doteturala do vrata i otvorila. Bog susjeda, pa susjeda kako ste jel vam dobro? Izgledate jako blijedi i umorno. Nisam najbolje ali bit cu dobro. Hvala ti sto si mi pripazila Maxa i primjecujem da se sretno oblizuje, sigurno su mu dala nesto ukusno, reci susjeda u svaka doba ako mogu nesto za tebe uciniti. Ok, hvala puno i ajde sad Bok. Kad sam zatvorila vrata mislila sam da cu se onesvjestiti od izcrpljenosti. Otisla sam u kupaona i usla u kadu i pustla vodu da curi po meni, mome tijelu. Pizdu sam lagano i najvise prala i predivno sam se osjecala i stalno sam mislila na Maxa i njegov carobni jezik, kako je me predino usrecio, mmm.
Proslo je nekoliko dana, ali svaki dan po nekoliko puta sam razmisljala o susjedovom keru Maxu i kad je me skoro sat vremena usrecio sa svojim predivnim jezikom. Petak je, kasno poslijepodne telefon zvoni: Bog susjeda, izvini ako smetam ali trebala bi mi tvoja uslga preko vikenda, ja i moja mama ce mi ici na more pa mi treba netko da Maxa cuva, inace nja mama ga cesto cuva kad zatreba, a jedino Max tebe ne mrzi i mamu moju. Ili tacnije receno samo ti i moja mama ne mrzite Maxa, sve druge zenske u mome krugu ga mrze. Molim te susjeda ucini mi tu uslugu i platit cu ti. Ee, ok, ali samo ovaj vikend. Predivna si susjeda i pu o ti hvala, veceras u devet cu ga dovesti kod tebe, jeli ok? Ok, moze. Srce mi sve jace kuca, pomisao da ce Max biti kod mene tri noci i dva puna dana, imam dva razlicita osjecaja. Radujem se sto cu biti sama sa njim, a istovremeno se bojim, sta ako bude neki ludi sexualni manijak pa budem primorana da pristanem da me lize non-stop, jadna sam ja onda, uhh, srce mi sve jace kuca od velikog uzbudjenja i od velikog straha da me Max mozda ce totalno zacijediti i potanje koliko dana poslije cu biti ustanju uopce da hodam i stojim u opce na nogama. Osjecam strah, osjecam da se kajem sto sam pristala da Max bude kod mene preko vikenda. Ohh, osam sati je proslo, minute su u pitanju kad ce zvonce na vratima da se oglasiti. Drago mi je da sam se maloprije fino okupala i tusirala, nisam htjela nikakav parfim da stavljam na sebe. Obukla sam farmerice i majicu, farmerice najvise radi Maxa, da me nebi osramotio na vratima, ŕ kasnije kad budemo sami onda cu skiniti farmerice, jako je vruce biti u nutra u farmericama. Oo Boze, evo ih, zvonce od vrata se oglasilo. Bog susjeda, izvini malo sam u zurbi. Ovo u kesi je hrana i sve sto ce ti biti potrebno za Maxa, nemam vremena da svracam i puno ti hvala susjeda, vidimo se u ponedilhak jutro. Kad sam zatvorila vrata Max me odmah njusio i lizao po farmericama izmedju nogu, osjecala sam da trazi da skinem farmerice sa sebe. Ee Max, polako sta si navalio da skinem hlace, stvarno se ponasas ko pravi sexualni manijak. Ok , ok, nemoj se ljutiti, evo skidam se. Hehe, cekaj malo sa tom svojom hladnom njuskom, ti stvarno nemas strpljenja, hehe ne zavlaci mi njusku medju noge dok se ne skinem molim te. Jadnati sam ja s tobom, i nikad nisam mogla ni sanjati da cu se skidati ovako gola pred kerom samo za to jer on je zeljan moje pizde da je lize. Ok, hvala Bogu konacno sam uspjela da skinem hlace a i gacice su otisle isto, bas super, ee sta se guras! Pa dobro sama cu klekniti nemoras me gurati. O Boze moj, pa ja se i osjecam sad ko plava kucka ovako stojeci cetveronoske na koljenima i rukama samo zato jer jedan ker to zeli i pizdu da mi lize. Oo Max, ti imas stvarno opasan i carobni jezik. Uu, kako me brzo palis sa svojim velikim jezikom, stidne usnice su mi vec strasno nabrekle. Ooojj, volim tvoj dugacki i vruci jezik da osjecam tako brzo sto me lizes preko moje citave pizde. Uh uhh, kako me strasno pali kad me brzo udaras vrhom jezika po mome nabreklom klitorisu. Aaahhh, pizda mi se otvara sve vise i vise, vrh tvog jezika me strasno izludjuje kad sve dublje ulazi u moju sve vise otvorenu pizdu. Aaaajjj! Aaaajjj! Pa Max! Sta mi uradi! Ooo boze! On me zajasio ko pravu kuju, aaaaa, kako mi svoj dugacki tanki kurac nabija u moju vulkansku pizdu. Totalno sam se otvorila vulkanski orgazm curi iz mene njegova velika kvrga me strasno pali i tako brzo me udara po mome nabreklom klitorisu. Aaaahhh, aaaahhh, poludit cu oooo kako sprica u meni svu me ispunjava i sve brze mi ga nabija i kvrga me strasno udara po klitorisu. Aaaa! Uuuuu! Oooo! Sva drhtim, tresem se, svrsavam ko nikad prije, ŕ Max me tako brzo pumpa i ispunjava sa svojom nadtom, ohh ohh , sve vise se tresem, osjecam kao da cu se svakog trenutka onesvjestiti. Oooo Bobee, velika rijeka mi je na podu ispod koljena, upadam s koljena, klecam sve vise i vise, hvata me umor, sva sam znojna, srce mi strasno kuca, tonem u san, odavno sam zaboravima na vrijeme, ooo Max Max pa ti ces mene do besvjesti izjebati, neka i treba mi to. Oooo Max nemogu vise skroze si me zacje...zzzz zzzz zzzz. Spavam, preumorna sam da bi semogla pokreniti i obuci. zzzz. Osjecam da mi jedan mladic prilazi i da me gleda, ooo Boze, pa nemam sesnage ni pokrenuti a kamoli obuci. Srasno mi je neugodno sto mi sve moze davidi odpojasa na dolje jer sam skroz gola. uuuhh, osjecam njegov topli dah, osjecam njegov vlazni dodir, ooo, pa on mene lize sa svojim vlaznim i tolim jezikom. Nemam snage da se suprostavim, ma neka mi radi sto got zeli, ja sam nemocna jerme Max izmorio. Osjeca njegov hladni nos izmedju mojig nogu, lizemeodlucnu i preko citave pizde, srce mi kuca ko ludo, nemogu da disem, pokusavam da se pokrenem. Uuuuhh, sad mi jeprisao naprijed i u usta mi puse, uuu, kako mu para mirise na moju pizdu, aaajj, sad me lize po licu i ustima, gusim se od mirisa moje pizde. Mmooram skupiti snage da se probudim inace cu umrijeti od sramote a i od njegova daha na moju pizdu. Uuuu, konacno sam se probudila, pa cekaj malo? Pa to je Max sto me lize? Pa da, sad znam gdije sam, na podu sam u dnevnoj mojoj sobi, osjecam da je jako mokro ispod moje gole guzice i deo pola ledja. Da da, sad mi je sve jasno, Max je me strasno izmorio da ne kazem i posteno silovao, s guza me rasturao dok nisam se onesvjestila ili sam mozda zaspala. Max! Molim te nemoj vise pokusavati, zar nevidis da sva drhtim u nuogama i u koljenima. Osjecam kao dami nesto stalno curi iz mojepizde, pa da i curi mi? Ti kerino jedna napunio si mi punu pizdu sa svojom spermom. Pa ja neosjecam uopcemoju pizdu? jako mi je nabrekla da nekazem natekla, o Boze pa moja pizda je skroz zatrnila? Moram nekako do kupatila da se doteuram. Max bas ti hvala sto si makar sad razuman i nista ne pokusavas. Oooh, jedva hodan i rasireni nogu ko neka stara baba. Idem u kadu malo leci i k sebi doci. Ooo,kako je sad puno lakse nakonviseod sat vremena u toploj vodi u kadi. Max, evo ti jelo i voda i ondaidi i ti i odmaraj se, ja moram u krevet inace cu seopet onesvjestiti. Zzzzzzz, zzzzz mrtvo spavam od 5 poslijepodne pa sve do sutra do 10 sata. Probudio me Maz s druge strane vrata sto grebe. O Boze! jadan Max davno je trebao da ide napolje, evo me Max izvini molim te ai tvoja je greska sto sam vako dugo spavala. Dobru jutro Max! He he, vidim da ti nije stalo do moje pizde danas jer ti se strasno zuri na polje, bas fino. Mmmm,kako jelijepo napolju viseod sat vremena smo vani Max. Ajj, Maax! nosi svoju hladnu njusku izmedju mojih nogu svijet ce viditi idiote jedan. Stani Max, idemo kuci sad i nemoj medirati dok nedodjemo kuci ok! kad kuci dodjemo onda pristajem da budem tvoja i ako zelis jebi me opet sve do bez svjesti, a daznas i jedva cekam da me opet posteno izjebes hehe. Ok Max, ja vidim da ti jedva cekac da idemo kuco, odi idemo. Eee, Max polako sta si navalio, pa skinit cu odmah gacice, evo vodis, i odmah cu ti klekniti i namjestiti se hehe. Aaaahh Maax! kako me ta tvoja kvrga pali, uuuuu, aaa dada samo mi nabijaj kvrgu sto dublje u nutra. ooo Max sto volim dame tako brzo nabijas i spermom svojomispunjavas, mmmm uuuu.

- 18:06 - Komentari (2) - Isprintaj - #

Nudizam

Toplina sunca preko mog golog tijela me probudila. Brzo sam shvatila da sam na moru u jednom apartmanu za nudiste. Predivan osjecaj imam, na svoj dvadeseti rodjendan prvi put sam na nudistickon plazi. Procitala sam kucno pravilo, zakon nudizma. Sva odjeca se ostavlja u apartmanu, samo rucnik i tasna se moze ponet vani iz apartmana za vrijeme boravka. Trebalo mi je dugo vremena da skupin snage i hrabrosti da izadjem skroz gola iz apartmana. Vec sinoc sam primjetila da sam jedina ja koja je samostalna bez partnera.
Osjecam se stvarno skroz gola i vec mi je neugodno sto sam na skroz obrijana dolje. Kad sam izlazila osjecala sam se kao da me svi gledaju. Procitala sam, veceras samo za kucne goste i kao na plazi. Boze moj neznam dali to znaci biti skroz gol kao na plazi, upitala sam portira: izvinite molim vas sta ovo znaci pres kao na plazi? Gospodjice draga to vam znaci da budete obuceni kao i sada sto ste, to znaci imaj te ono sto vam je priroda dala.
Opustila sam se i vise nisam drzala ruke ispred da skrivam pizdu, nema smisla.

- 18:06 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Poznati stranac

Subota je, muz mi je na poslu, extra radi. Iznenadila sam se kad sam se probudila a bilo vec 10 sati. Skinila sam spavacicu sa sebe, jer samu u njoj i spavam i otisla sam u kupaona pod tusch. Kad sam se iztuschirala obukla sam suknju i majicu posla sam da si nesto spremim za dorucak ŕ telefon mi zvovi. )- hallo! (- Bog ljubavi, to sam ja. )- Muzu moj ti znas kad ces mi zvoniti, bas sam se istusirala i sad cu jesti dorucak. (- ok ljubavi, htjeo sam ti reci da ce mi jedan radni kolega doci kod mene koji sat prije mene da nesto kompjuter pogleda, Mirno se zove. )- Tvoj radni kolega neki Mirko ce doc, nema problema dragi. (- nemam kad da pricam, cujemo se, ajde Bok. @ Jela sam dorucak malo po kuci sredjivala kad netko kuca na vrata, otvaram vrata. )- Bog Mirko, staa! Jadna sam ja majko moja, zar ti da radis sa mojim muzem? € gospodjo mi kao da se poznamo odnekud? Pa daaa, sad se sjecam, haha, koliko dugo ste imali masnice na vasoj prelijepoj guzici? )- Bboze moj sta sam tebi skrivila i zasto se meni ovo desava. Ppa imala nnekoliko dana masnice. Molim te Mirko nemoj da moj muz sazna za onaj slucaj, preklinhem te. € Ee ovako cemo se dogovoriti i obecajem da muz nikada nista nece saznati. Ako si sada trenutno bez gacica ispod suknje onda cu te lijepo i posteno jebati s guza preko fotelje, a ako imas gacice na sebi sada onde je sve ok, nista necu traziti od tebe. )- Pprojlete i te gacice zasto ih skoro nikada nenosim. Bbez gacica sam. € Pa to je super, picke cu dobiti, mmm. De za otkopcamo ovu suknju. Volim kad si tako mirna i poslusna. Lijepo mirises kao da si se tek okupala? )- dda, tuschirala sam se proje sat i pol. € Pa ti si prava Saro, pizda ti je vec super vlazna i spremna je za moj kurac. Prije pola godine si dobila od mene kajis po goloj guzici ŕ sad ces dobiti od mene i moj kurac u ovu tvoju predivnu pizdu. I da znas svaki dan sam drka na ovu tvoju lijepu puzdu bila je tako lijepa kad sam te kaznjavao i jako je bila nabrekla i vlazna skoro da nisi procurila dok si kajis dobivala od mene. Oho, pa ti podrhtavas, ajde skidaj i tu majicu zelim ti sise drljati i bradavice stiskati osjecam da su vec ti i bradavice i male usnice nabrekle. Vidim da si se pomirila sa cinjenicom da cu ti moj kurac svakog trenutka uvaliti u ovu tvoju prelijepu pizdu. Ali proje zelim da je ljubim i jezikom obradjujem. Samo ti pidrhtaji i slobodno pusti pizdu neka se otvara kako ona zeli najbolje. Mmmm, mmmm, mmm. Samo tako, naguzi mi se maximalno sto vise mozes. Mmm, pljas, znam da nemas nista protiv kojega samara po ovoj tvojoj lijepoj guzici, jelde Saro?)- Aaah, dda dda, nemam nista protiv, dapace. € uuu Saro ti mene posteno izmori, a i ti si jako znojna. Sad cemo na pod leci, zelim da mi ga jasis, i budi pravi kauboj koji kroti divljeg konja. )- ooojj, ovo mi je prvi put da me netko vako posteno izjebao i jos nije kraj. Da Mirko zelim radi da te zajasim i volim da me tako dugo jebes. Aaaahhh, uuuu kako imas dobar kurac, mmm, uuuhh, kako me predivno jebes aaa ah ah uuu.

- 18:06 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Crne Hulahopke

Poslije nezaboravnog vikenda,mislim prvenstveno na subotu. Ponediljak je dosao, novi radni dan je. Isla sam u skolu u crnim hulahopkama ispod suknje kao nikada prije. Vracam se iz skole, idem ispred susjedove kuce i susjed me neobicno pogleda i zamoli me da navratim kod njega, ima me nesto vazno pitati i kavu mi ponudio. Sam je bio doma, i malo mi je bilo neugodno, jer je on ozenjen. Kad sam usla kod njega zeljela sam da brzo sve prodje da nastavim doma sto prije. Zamolio me da sjednem i odmah je presao na direktno pitanje.
- Saro, nikad te prije nisam vidio u crnm hulahopkama i zelim nesto direktno da te pitam. Dali ti se sta neobicno desilo pa zato nosis crne hulahopke?
:- Oo cemu ti ppricas, sta bi mi se moglo desiti?
- Nemoj se sad previse da bojis a vec vidim da imas veliki razlog zasto imas na sebi crne hulahopke.
:- Nnista te ne rrazumjem, ssta zelis rreci?
- Oho Saro, meni se cini ti kao da imas masnice ispod hulahopki, bas dobro sto nisi sjela i sto stojis. Mmm. mmmm, Saro pa ti imas lijepe masnice po stegnima, a pogotovo ti je guzica super sarena.
:- Ssta mi radis, jadna sam ja. Pusti molim te.
- Ruke k sebi Saro, vec sam ti skinio hulahopke i gacice dokoljena i nemas se sta visi stiditi, vidio sam ti sve sto imas ispod suknje. Ne diraj sada hulahopke i gacice, neka budu ovako i malo iznad koljena, i trazim od tebe samo iskrenost, jeli ti jasno Saro?
:- Dda, jje.
- Sad mi fino ispricaj sve detalje, tko te tako lijepo kaznio i zbog cega?

Brzo sam razmisljala. Dali da mu ispricam istinu, da su me prekuce Manda i njen brat Tomo kaznili zbog toga jer me Manda snimila na mobitel dok sam pusila kurac nastavniku. Ili da smislim nesto na brzinu da me mama kaznila. Odlucila sam da izmislim pricu o mami. - Mama me isibala prekuce. Zatekla me sa jednim deckom kad je dosla ranije doma. Ja i decko smo bili skroz goli, ja sam klecala ispred njega i pusila mu kurac kad je ona usla. Vidila nas je kroz prozor i ubrala je jednu sibu i usla sa sibom u ruci. Uplaseno sam pocela da se dizem, ali mi je naredila da ostanem kako sam i bila i da radim sto sam radila.
Podrhtavala sam od stida i od straha ali sam poslusala mamu i nastavila sam da klecim i decku pusim kurac. Dobila sam naredjenje od mami da mi ni slucajno nebi kurac ispao iz usta i dala mi je do znanja da ce mi prisisti pusenje kurca. I pocela me da siba sa sibom po goloj guzici koliko je ona zelila a ja sam sve to vrijeme morala da klecim i kurac sam morala da imam u ustima i nisam ga ispustila iz usta nikako, bezobzira sto mi je decko skoro stalno svrsavao u usta jer se nije mogao suzdrzati.
Gutala sam sve, mada mi se iz pocetka povracalo.
- Saro, samo ti pricaj sve detalje i ne obaziri se na mene sta ja radim. Opusti skroz guzicu jer zelim da opipam svaku masnicu sto imas na guzici i stegnima dok mi ti sve detalje pjevas. Mmmm, imas razne masnice, velike, male, debele, tanke, plave, crvene i strasno uzivam u svakom dodiru. I Saro da znas, ima jos nesto sto mi se isto svidja ali me dovodi u neugodnu situaciju. Mislim da si zasluzila kaznu i od mene jer te ni malo nije stid sto ti pizda postaje sve vlaznija i pocelo je da kapa iz nje i imam osjecaj da ce ti pizda procuriti svakog trenutka. Jako je me napalilo to i kurac mi je strasno nabrekao. Nemoj sada Saro da pokusas da se izvlacis kaznu si zasluzula jer tvoja pizda je kriva sto sam jako napaljen i strasno sam pozelio da te jebem u tu vlaznu pizdu.
:- Mario oprosti mi molim te jer me moja pizda nikako ne slusa. Postalo je jako neizdrzljivo u mojoj pizdi. Znam da nemam pravo ni pomisliti da me jebes u moju vec vulkansku pizdu zbog toga jer si ozenjen. I priznam da sam zasluzila kaznu po mojoj zlocastoj guzici. Mario molim te kazni me po mojoj zlocastaoj i vec skoro kurvanjskoj guzici.
- Ok Saro, idemo u kuhinju i preko stola mi se fino naguzi i kajis ces dobiti po guzici goloj sve dok me nebudes molila da te jebem s guza mojim velikim kurcem. Jeli ti jasno Saro?
:- Da, da Mario, razumjela sam i jasno mi je. Aaaj , to booli! Aaajj!!! Ooohh, uuuu jadna sam ja, guzica mi vec jako trni. Aaaajjj, smrc, smrc. Aaauuu, nemogu vise Mario molim te aaaajjj, aaaaajjj, smrc, aaaajj, oooo. Nemogu vise Mario molim te jebi me sa svojim velikim kurcem u moju nabreklu i vulkansku pizdu. Aaaajjj, aaaajjj, Mario molim te jebi me, guzica mi je strasno zatrnila. Aaaajjjj, aaaaahhhh, mmmm hvala ti Mario sto si mi nabio svoj veliki kurac s guza u moju vrelu pizdu. Mmmm, aaahhh kako me lijepo ispunjavas mmm volim tvoj veliki kurac osjetiti mmm.

Kad je Mario zavrsio i zadovoljio se imala sam nakoliko razlicitih osjecaja. Osjecala sam jako velik umor, osjecala sam se jako ponizeno, iskoristeno. Onako uplakano i znojno sam trazila na podu moju suknju, moje hulahopke i moje gacice. Ostala sam bez suknje odmah kad sam prisla stolu u kuhinji Mario mi je otkopcao i pustio da padne na pod. Za vrijeme dok me sibao. Za vrijeme dok sam primala kajis po mojoj goloj guzici, previse sam se vrtila, uvijala guzicom i noge dizala i sirila jer mi guzica tako trnila i gorila od batina, tako da sam sama si skinila hulahopke i gacice od koljena na dolje. Do koljena mi Mario skinio i hulahopke i gacice. Malo sam protrljala oci od suza i dosta brzo sam nasla na podu svoje hulahopke i gacice sto su bile umotane u jednodruge. Mario je stajao iza mene i posmatrao me dok sam se saginjala za hulahopkama i gacicama. Jako rumena u lucu sam bila od stida. Dao mi je signal da raspetljam gacice od hulahopki i da gacice imam pravo najprije da obucem, poslije kad sam gacice obukla dobila sam pravo da hulahopke obucem i na kraju sam dobila pravo suknju da obucem. Sve sam to oblacila stojeci i Mario iza mene je stajao skroz gol i sve posmatrao. Kad sam se obukla i okrenila se prema njemu odmah oci su mi zapele za njegov veliki i debeli kurac, visio mu je i tako mocno dijelovao na mene. Obukla sam jaknu i cipele i posla da se okrenem da idem kuci. Upitao me mirnim i mocnim glasom: zar ne zelis da poljubis ovog svog velikog prijatelja i pokazao prstom na svoj kurac sto je visio i poceo da bude sve veci i dizat mu se poceo, nastavio je sa svojim prijedlogom, valjda nebi imala nista protiv da ga osjetis u ustima malo. Pogledala sam ga u oci kratko, onda sam pogled spustila dolje prema njegovom vec super velilom kurcu koji se vec digao i ko raketa stajao u zraku. Cucnila sam ispred njega, uzela njegov ogromni kurac u ruke i pocela ga ljubiti. Osjecala sam snazno pulsiranje njegovog kurca u mojim rukama i prisla sam usnama. Ljubila sam ga i stiskala u rukama cvrsto i nakon par minuta sam zinila i zeljno sam ga stavila u usta. Pusila sam mu desetak minita i osjetila kako mi ispunjava usta sa spermom. Pocela sam gutati ali ne dugo, ispustila sam kurac iz usta i podigla se. Nisam ni razmisljala o tome kako ima ostatak sperme na usnama, pogledala sam ga u oci i hrabro mu rekla: Sad je dosta, vise nemam vremena i stvarno moram da idem kuci. Okrenila sam se da podjem prema vratima ali on rece: Saro samo jos jedna stvar, zelim da mi se naguzis i suknju visoko iznad ledja da dignes, zelim da ti dadnem jedan super vruci samar preko gacica i hulahopki po guzici za rastanak. Poslusno sam se naguzila moju suknju sam zadigla preko ledja. Vrisnila sam tako glasno i tako bolno aaaajjjj kad me tako spretno i jako sa dlanom osamario po guzici.. Tako jako me sprzio njegov samar da sam se osjetila kao da sam sjela golon guzicon na vruci sporet. Strasno mi je bilo vruce ispod suknje a pogotovo na onom mijestu gdije sam dobila vruci samar od Maria za rastanak. Pozurila sam kuci jer sam jedva cekala da skinem hulahopke i gacice sa sebe jer mi je strasno bilo vruce u hulahopkama i gacicama a posebno jako mi je bilo vruce gdije sam dobila samar na guzici. Kad sam dosla kuci zgulila sam sa sebe brzo hulahopke i gacice i prisla ogledalu da vidim kako mi izgleda guzica. Osjecala sam da imam jako njeznu guzicu, jako crvena od masnica je bila j jako vruca. Lagano sa vrhom prstiju sam milovala moju sarenu, vrucu i bolnu guzicu i stalno sam se gledala u ogledalo. Primjetila sam da imam na usnama i malo na bradi ostatke sperme. Obrisala sam rukom i bila sretna sto me nije nitko sreo dok sam isla kuci, osjecala bi se strasno da je netko vidio da imam spermu na usnama. Osjetila sam da mi je pizda vruca. Stavila sam jednu ruku na moju vrelu pizdu i naglo sam dobila losu savjest, sjetila samm se Tome da sam mu obecala da cu se udati za njega. I drugu ruku sam stavila izmedju mojih nogu i jako sam drzala moju pizdu i sve losiju savjest dobivala, osjecala sam da sam nevjerna bila prema Tomi. Sa rukama medjuu nogama brzo sam i panicno razmisljala sta da radim, dali da Tomi sve priznam ili da sutim. Odlucila sam da mu nikad nekazem o ovom sto mi se desilo danas kod susjeda. I odlucila sam da cu uvijek rado se prepustiti Tomi kad got me pozeli kazniti, uvijek cu se sjetiti da sam mu bila nevjerna i da zasluzujem da me kazni, jednostavno svaki put cu sretno primati kaznu od Tome kad got me pozeli kazniti. Kasnije sam legla u krevet i dugo mi se nije dalo zaspati, stalno mi se vrtila slika ispred ociju kako Mario stoji ispred mene skroz gol i kako mu visi njegov ogromni kurac i prkosno me tjera da ga gledam i da mu se divim. Pocela sam da vlazim i sve vise sam zudila za Mariejevim kurcem. Dugo sam sljedeceg jutra spavala i dobro i sretno sam se osjecala.

- 18:06 - Komentari (1) - Isprintaj - #

Prvi put

Tako sam pozelio moju dragu.
Brzo razmisljam sta da smislim
da je sretno zadovoljim?
Da, znam, pomisluio sam.
Poslije mog dugackog i detaljnog
tusiranja uzimam papir i olovku
i pisem: Draga, idi i lijepo se
istusiraj, onda dodji u sobu jer
zelim da te lizem i prije i poslije
i u medjuvremenu.
Idem u sobu i u krevet legnem
skroz gol. Razmisljam, uzbudjujem
se od pomisli da cu lizati lijepu
pizdu mojoj dragoj. Zabrinjavam
se dali cu moci i imati snage
da joj pizem njenu prelijepu
pizdu poslije kad moj kurac je
bio u njoj. Ali ja to zelim da joj
radim i poslije prvog vadjenja
mog kurca iz njene prelijepe
pizde, i poslije drugog vadjenja
i poslije treceg i cetvrtog, i bez
obzira kako joj pizda bude vlazna
i kako bude mirisala. Moram to
da uspijem, i necu uopce razmisljati
da je kurac bio u njoj, i siguran
sam da cu uspjeti. Dok sam razmisljao
nisam ni primjeti da je moja draga
otvorila vrata, kad sam je vidio
da je usla, srce mi je strasno
pocelo da kuca. Blokirao sam
vrata po naredbi i prisao joj
cetveronoske na krevetu.
Ljubim joj noge prema koljenima,
ljubim joj koljena, pa polako i
toplo je ljubim s nutrne strane
po njenim lijepim stegnima.
Osjecam da se primicem sve blize
njenoj prelijepoj pizdi koja je
tek otusirana i cista. Srce mi
kuca sve jace, tako zeljno stavljam
usne na njene graciozne stidne
usnice. Lagano vrhom jezika
prodirem izmedju njene dvije vec
pomalo socne stidne usnice.
Kurac mi raste od predivnog
prizora i uzbudjenja. Na vrhu
mog jezika osjecam ukus nutarnjeg
dijela moje voljena pizde, oooh,
kako je lijepo osjecati ukus i
miris moje jedine i najvoljemije
ljubavi. Ljubim je po stomaku
primicem se jezikom njenim
predivnim sisama koje ja strasno
obozavam i volim. Uuu, kako
je lijepo osjetiti te predivne i vec
pokrupne njene bradavice. Kurac
mi je jako nabrekao, uzimam ga
u ruku i stavljam ga u meni jedinu
i voljenu pizdu koja je vec postala
vruca i vlazna. Oooh, kakav predivan
osjecaj kad mojim nabreklim
kurcem prodirem kroz moje
najvoljenije vrelu pizdu. Ljubim
joj vrat dok joj nabijam moj
kurac, sapucen joj da me pocme
odgurivati rukama i onda cu shvatiti
da zeli ponovo moj jezik da ima
na svojoj pizdi. Srce mi strasno
lupa. Ubrzano disem dok se usnama
primicem njenoj pizdi koju ja
strasno volim i koju moram prvi
put u zivotu ljubiti onako vlaznu
ne obrisanu poslije kad je bio
moj kurac u nutra. Ne, necu
misliti na to da je maloprije
kurac bio u pizdi, mislit cu da
je prvi put ljubim onako cistu i
tek opranu..
Duboko i ubrzano disem dok se
usnama primicem prelijepoj
pizdi koja je jako vlazna i balava,
u kojoj je maloprije bio moj
kurac i prvi put osjecam miris
koji me opija svojom snagom
miris sto je kurac prosirio iz
dubine pizde. Najprije pazljivo
usnama dodirujem vlaznu i
mirisnu pizdu. Jezikom oprezno
dodirivan stidne usnice, osjecam
drukciji ukus nego sto je bio
kad sam je lizao prije nego
je kurac bio u njoj. Pokusavam
da ne mislim na to da osjecam
na jeziku ukus i mog kurca
ne samo ukus moje voljene
pizde. Pokusavam da ne mislim
da u nosu osjecam miris i moj
i moga kurca a ne samo miris
znoja moje voljene osobe i
miris njene pizde kojeg je kurac
prosirio na povrsinu. Dok jezikom
prodirem dublje u pizdu, osjecam
kako klitoris raste i sve jace
masturbira i osjecam sve jaci
ukus na jeziku, ukus koji je
pomjesan i od pizde moje
voljene osobe i miris od moga
vlastitog kurca kojeg bi najradje
izbjegao. Sto duze lizem tu
predivnu pizdu koja postaje
sve vlaznija, balavija i osjecam
kako moja voljena skuplja
noge i dize ih u zrak i osjecam
kako se bori da nedobije
orgazam. Ulazim dublje u
pizdu klitoris uzimam u usta
i pijucem ga strastveno par
puta. Ponovo sam osjetio
kako mi se kurac ukrutio,
tako sam pozelio da ga
stavim u ovu predivnu pizdu.
Zaboravio sam vec da razmisljam da lizem
pizdu u kojoj je vec kurac bio. Postao sam
jako musav oko usta od pize koja je postala
jako napaljena i jako vlazna i vruca.
Osjetio sam dodir na mojoj glavi i shvatio
sam da moja draga zeli opet moj kurac u
svojoj vreloj pizdi. Ljubio sam je po stomaku
hehe i brisao moje musave usne. Ljubio sam
njene predivne sise i nabrekle bradavice sam
lagano grickao i stipao. Oooo, kako je predivno
opat osjetiti taj sveti osjecaj kad mi nabrekli
kurac klize u predivnu i vulkansku puzdu.
Tako je vrela i vlazna i tako presretno nabijam
moj nabrekli kurac i isto vremeno ljubim po
vratu moju voljenu i sapucen joj lijepe rijeci.
Poceo sam osjecati da se priblizava orgazmu,
ali osjetih ruku na mojoj glavi gdije me lagano
odguriva. Znao sam sta mi je raditi.
Izvadio sam kurac iz te predivne pizde,
ljubio sam moju voljenu sve nize. Vec dok
sam je ljubio po stomaku osjecao sam veliku
toplinu od vruce pizde i miris je bio puno jaci
nego zadnji put. Osjecao sam mijesani miris
miris moj, moga kurca mojih muda, miris moje
voljene i miris njene pizde. Primicem se
usnama sve blize toj predivnoj pizdi koja ima
vec neugodan miris, a tek kakav ce joj biti
okus.Pokusavam da mislim kako je tek ispod
tusa bila i da je mokra i vruca od vode.
Srce mi lupa sve jace, pokusavam lagano
da disem, prilagodjavam se jakom mirisu
usne stavljam na nabrekle i socne stidne
usnice, ukus je jak i pomalo neugodan, '
kurac mi raste sve veci postaje kao da uziva
u problemima. Razmisljam samo da strasno
volim ovu pizdu i sve lakse se prilagodjavam i
mirisu i ukusu ove predivne pizde. Ona skuplja i
dize noge, bori se da nedobije orgazam. Ja
jezikom ubrzavam i nimalo se ne bojim rizika da bi
mi mogla svrsiti u usta. Opet osjecam ruku na
glavi, vadim jezik iz puzde i skidam usne sa
tih prelijepih stidni usnica, musava lica i usana
ljubeci je po stomaku i sisama pomicem se
da svoj veliki kurac stavim u tu prelijepu vulkansku
pizdu. Jos dva puta smo ponovili isto.
Treci put mi je manje smetao
miris i ukus i ako je pizda
mirisala gore i ukus je bio
zesci. Cetvrti put nije bilo nikakvih
problema, nije mi nista smetalo
sto je gore mirisala i sto je
ukus bio jaci. Kasnije sam
legao na ledja i moja voljena
me zajasila i nabijala se na
moj nabrekli kurac dok sam
joj ja mjesio njene predivne
sise i gnjecio krupne bradavice.
Na kraju smo zajedno svrsili,
lagano sam je gurnio da ne
svrsim u njoj. Kad je kurac
ispao iz pizde odmah je
silovito svrsila po meni i ja
sam svrsavao, dok je svoj
vulkanski orgazam prolivala
po meni sretno je izgovarala
nekoliko puta rijeci:
EVO TI SADA!

- 18:06 - Komentari (0) - Isprintaj - #

0

- 18:05 - Komentari (0) - Isprintaj - #

0

- 18:05 - Komentari (0) - Isprintaj - #

0

- 18:05 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< svibanj, 2010 >
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Studeni 2011 (3)
Lipanj 2011 (1)
Svibanj 2011 (5)
Travanj 2011 (2)
Ožujak 2011 (5)
Veljača 2011 (1)
Prosinac 2010 (2)
Svibanj 2010 (13)
Travanj 2010 (6)
Ožujak 2010 (3)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

  • Lijepa Sara

Linkovi