petak, 20.10.2006.

I - betoniranje...

Da, išli smo i betonirati konačno !!!
Organizirali smo se rano u jutro i otišli na grunt dovršiti šalanje, sve učvrstiti, pripremiti armaturnu mrežu koja je u svakom slučaju bila prejaka za takvu dekicu (8mm sa 15 cm oknima), ali eto....
Dok smo sve to uspjeli posložiti, pozabijati milijon čavli, već je došlo podne.
Naravno, neizostavan gablec, koja hladna pivica i pod bičem glavnog i odgovornog Žaca, krenuli smo dalje, raditi ono zbog čeka smo došli - betoniranti.
Uglavnom, bilo nas je 5. Dotični, jedini koji nekaj zna, Željko, Jadran koji je najveći dio radnog vremena bio na japanezerima i moram reć da se navozio, obzirom da je od mješalice do deke cca 50 metara, Kovač koji je to sve utovario umješalicu i zamješao, i Krešo koji je pomagao u dovozu, malo bio na mješalici, organizirao klopu i cugu i ostale dodatne poslove.
Željko je sve to usmjeravo na prava mjesta te ravnao i nabijao da se sve rupe zapune. Ja sam uglavnom bio potrčaklo i bio ispomoć na svim segmentima cijelog to procesa koji se zove betoniranje.
Moj tata je bio više manje cijelo vrijeme u autu, što po gablec, što po pivu koja je brzo nestajala, a na kraju je morao i izmisliti dodatne dvije vreće cementa. Nedjelja u 17 sati ????

Sve je ispalo kak se spada i zadovoljni napravljenim poslom i uspješno odrađenim projektom krenuli na zasluženi roštilj.
thumbup

- 17:57 -

Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Opis bloga

Gradnja montažne kuće i problemi kompletnog projekta. Naravno, i predradnje koje se moraju odraditi da bi taj životni prostor zaživio ! rofl