North


… Ne znam kako bih opisala to mjesto… Ali mislim da do njega vodi put prema sjeveru… Da… Sjedim na kamenju i gledam preko puta. Vidim mutnu rijeku, koja je uvijek mutna, pa čak i ako vani nema ni malog oblačka. Preko puta rijeke, gledam prema sjeveru i vidim šumu… I najednom me prođe neka jeza. Kao da sam tamo, kao da me te guste grane tužnih vrba guše i sakate, ali opet… Osjećam da me netko zove. Osjećam neku ljepotu.
Ne znam više. Znam samo da me pogled cijelo vrijeme vuče prema sjeveru, prema tišini. I najednom, palim cigaretu i vidim svuda oko sebe šumu i opet se stvara nekakav put koji vodi još dublje u sjever. Tuda hodaju ljudi, normalni, obični ljudi. Žene, muškarci, djeca, mladi i stari… I, kao da bježe od nečega… Kao da za sobom vuku svu svoju imovinu koja je nestala… Kao da imaju jedino svoje voljene i sam svoj život.
Stojim i gledam. Izgledaju razočarano, ali i snažno. Ne plaču. Smiju se i pričaju, samo kako bi skupili još više snage i hrabrosti kako bi nastavili svoj put, ili bijeg. Vidim i svoje poznanike, voljene i prijatelje. Ali mene nema nigdje. Čak ni ne osjećam da zapravo stojim po strani puta i gledam u tu kolonu. Znam da me ne vide… Da me vide, već bi me povukli sa sobom, znam da bi… Najednom, povuče me netko s druge strane i cijelo to čudo nestane, te se ponovo nađem tamo gdje sam i prije bila... Otvorim oči i prvo gdje sam pogledala, opet je bio sjever, lijeva obala rijeke i šuma… Tada mi neke stvari budu jasnije, jedino… Zašto baš sjever?

Image Hosted by ImageShack.us

14† Only The Dark One Opens......And Closes The Door To Silent Hill...
Image Hosted by ImageShack.us

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< listopad, 2008 >
P U S Č P S N
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Ožujak 2009 (1)
Veljača 2009 (1)
Siječanj 2009 (1)
Prosinac 2008 (1)
Listopad 2008 (1)
Kolovoz 2008 (1)
Lipanj 2008 (2)
Svibanj 2008 (1)
Travanj 2008 (1)
Ožujak 2008 (1)
Veljača 2008 (3)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv



...† All You Will Be Thrown In The Lake Of Fire †...


Tko sam? Ja sam ja. Cudna, izbirljiva, suosjecajna i dobra samo prema onima do kojih mi je stalo. Inace sam eksplozivne naravi, brzo se nazivciram, brzo se i smirim, zlopamtilo sam veliko. Iskrena sam, ponekad toliko jako da uvrijedim ljude oko sebe, iako mi to nije namjera. U biti, toliko o mojoj zapetljanoj osobnosti.


Moj Spejs


Volim
Prijatelje × Paliti šibice × Okultizam × Slikanje × Pivo × Zajebanciju × Mitove × Umjetnost na sve načine × Sve misteriozno i neodgonetnuto × Prstenje × Kosu × Svedski i Ruski jezik


Ne volim
Pretvaranje × Ufuranost × Samoću × Arogantnost × Živčane ljude × Iskompleksiranost × Prekidanje tjekom razgovora × Netoleranciju × Neodlučnost × Lazove i preserante...


Slušam :
Metal, dark electro, industrial, aggrotech....