Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mladamamica23

Marketing

Kondomi

Danas sam nakon skoro godinu dana opet dobila menstruaciju. Covjece, nisam mislila da cu joj se ikad radovati, kad ono..
Malo mi je zaje*ano, nisam znala kad je trebam dobit posli poroda a proslo je vec skoro tri miseca pa sam se vec pripala da nisam ponovo...ma NISAM!
Neki kazu da dok dojim, ne moram uopce imati menzes, neki kazu da mogu imat povremeno (?), neredovito, svakih par miseci, ali ja hocu da to bude redovno, bez obzira na to sto malog jos dojim.
Doduse, to moje dojenje i nije ono svaka 2-3 sata, malom dajem i bocu, lijen je pa kad treba malo jace potezat, njemu se ne da pa okrece glavu i place. I onda mu ja napravim bocu. Dojenje cuvam za noc, da se ne moram dizat po noci (postalo je ledeno).
I tako ja ne znam u koju kategoriju da se stavim. Dojilja ili ne-dojilja. Jer ono izmedju, povremeno, sto sam ja - ne postoji.

Muci me nacin kontracepcije.
Dragi i ja smo ponovo poceli vodit ljubav prije misec ipo dana i to uz kondome. Prije sam uzimala oralnu kontrcepciju, a znam da dok dojim ne smijem piti tablete. I tako smo se nerado odlucili za kondome.

Meni se oni i ne svidjaju pretjerano, ta gumetina mi ide na zivce, ali je*i ga, bolje i tako nego nikako.
Mozete mi reci sto vas volja, ali jednostavno osjecaj nije isti. Hugs And Kisses
Ili se varam?
Mozda je sve u glavi?
Blowing A Kiss
Sve u svemu, zbog jedne stvari mi se ipak svidjaju -dragi ih isto bas ne voli, kaze da mu umanjuju osjecaj pa DUZE TRAJE.

I LIKE THEM.
Ipak

Post je objavljen 14.11.2004. u 22:34 sati.