Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/delfina

Marketing

petak je!

Jučerašnji posjet teti zubarki prošao je ....hm....dobro. Dobro zato jer nije ništa boljelo, ali na žalost nisam još završila priču sa tim zubom tako da me za 14 dana čeka nova tura torture. Jedini užas koji sam doživjela bio je kad je rekla da ukoliko ne uspije ništa riješiti popravkom, zub mora VAN!!!! Skoro sam posrala gaće. Mislim da ću sljedeća dva tjedna samo na to misliti.

Kako ja ne volim zubare!
Pitam se imaju li oni prijatelje? Imaju li njihovi prijatelji stres od njihovih profesionalnih deformacija proučavanja zuba u prijateljskim posjetima i zajedničkim druženjima.

Serem bezveze. Nemam prijatelja zubara. Možda i bolje.

...ah, valjda sam pod stresom. Veseli me jedino vikend.

Petak je.....volim petak. Petak je dan kad se popravlja raspoloženje. Petak je dan kada u 16.30 počinje vikend. To je vrijeme kad puštam mozak na pašu, da se odmori od svakodnevnih pizdarija na poslu. Petak navečer je vrijeme kada se potpuno opustim jer znam kako je vikend ispred mene. Zanimljivo je jedino to što u samom vikendu uživam s nešto manjim intenzitetom. Zašto? To samo nebo zna! Petak uveče je vrijeme kada sam totalno opuštena i sretna.
Glupi ženski mozak. Samo meni takve stvari mogu pasti na pamet. Ali eto, svaka luda na ovom svijetu ima svoj privatni cirkus.

Još malo........vikend je bliiiiiizuuuuuuuuuu.

Tjedan je bio naporan.


Post je objavljen 05.11.2004. u 13:40 sati.