Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/malopseto

Marketing

Žene bez krzna

Svaka žena koja imalo drži do sebe i barem je jednom počupala obrvu ili depilirala noge voskom ili nekim električnim sadistom zna točno što znači pojam nužna bol. Nužna, jer ne radim to jer "se mora" ili je to tako normalno u društvu, puca mi živo za to, već jednostavno jer ne podnosim dlake tamo gdje im nije mjesto. I radim to zbog sebe, a ne zato jer znam da ću se uskoro karat ili da ću se negdje morat presvuć. I ne razumijem neke cure koje trenutno npr. nemaju stalnog dečka ili jebača, ne idu na tjelesni, a ni ljeto nije na vidiku, pa odluče uzgojiti svoju osobnu džunglu i ne briju se po nekoliko tjedana.

Razumijem cure koje farbaju kosu, troše iznimno puno novca i vremena na umjetne nokte i šminku, nose iznimno nenosive cipele i razna druga čuda, ali njima je to super, osjećaju se dobro i nužno im je sve to. Ali ne razumijem zašto netko želi u isto vrijeme reći svojim jajnicima doviđenja.

Stojim jučer ujutro u pola osam na tramvajskoj stanici (živio ZET) i pogled mi uhvati semafor koji obavještava o trenutnom stanju vremena i temperature. Ovaj drugi parametar očituje se jednom znamenkom i pokazuje bijednih 7 stupnjeva. Iako imam 2 majice na sebi plus jakna, obuzme me još veća hladnoća ne samo zbog toga jer prvu polovicu dana mislim kako mi je bilo teško odvojit se od toplog kreveta, već zbog toga jer ispred mene stoji žena sa čizmama do pičke i kaputom do poda i naravno raskopčana je, a ispod nosi topić. Da, ono što pokriva sisu i eventualno ramena, a ostalo kao da se povodi za onim show some skins.

Najveće pitanje je kuda ide ta žena? Čisto sumnjam da je bila vani pa ide doma (pobogu, utorak je), a još je manja mogućnost da ide van (iako nikad ne znaš do kuda su današnji privatnjaci stigli). U kakvom društvu živimo ako tako obučen ideš na posao (kakva su to radna mjesta), a još je bolje ako je krenula na predavanja (ali čak ni ekonomski nije poprimio takve razmjere). Jedno od logičkih (?) objašnjenja je ispit na faxu. Ako na temelju toga može dobit pozitivnu ocjenu, zasigurno postoje i drugi načini da se taj ispit riješi (kako inače prolazi muški dio populacije). Ženo, zar nisi čula da postoje POPISI fakulteta i ispita koji se mogu kupit? (nisam ni ja vjerovala kad mi je frend pričao da je vidio dotični papir; kuda ide naše školovanje?). Ono, dobro jutro! I meni je bilo do tih kobnih 7:30 nakon kojih me cijeli dan ubijala hladnoća.

Post je objavljen 13.10.2004. u 01:10 sati.