Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/trash

Marketing

you do not matter to it...

...why shuold it matter to you?
/dufus/
evo mene opet u virtualnom spejsu.
shta sam bacila zadnjih dana? ostatke od ruchkova par zadnjih, ne pretjerano uspjelih. mislim, ona riza koja ostane zaljepljena za dno lonca i koju onda morash ribat i bacit u wc jer bi se inache zashtopao odvod. i par tortelina sa prshutom i parmezanom koje sam bila prisiljena baciti nakon shto su tri dana provela na otvorenom. nije da nisu bili fini, nego sam ih jela "na suho", onako bez ikakvog shuga preko pa nakon nekog vremena su mi postali prebljakasti.
od hrane tu su josh i:
puding, jogurt, omot od shtapicha (to mi je ful dobra zamjena za chokoladu u napetim situacijama), i to je to. zbilja, zadnja 3 dana imala sam samo 1 pravi obrok (riza+purechi medaljoni) a ostalo se svelo na sendvich, pizzetu, bademe, chajeve i marihuana cookie. al vecheras mi dolazi fazol aka grah od doma sa nekom mesurinom. do tad cu bit na kruhu.
bacih vodich kroz zg za 9 mjesec, koji mi je stari bio pokupio josh kad je tu bio u onom infocentru na trgu. ok je spika, ima unutra sva dogadjanja, ono od lisinskog do mochvare. programe kazalishta, klizalishta, sajmova i tako neke stvari koje nikad ne bi znala niti da se dogadjaju (neki simpoziji, konferencije i to). bash ok spika, samo bi bilo bolje da je dostupno na malo vishe mjesta, a ne samo tamo. a reko mi je stari da je on bio uzeo predzadnji primjerak i da su se neke babe nakon njega poklale za taj zadnji pis. tako da je to trazeno shtivo:)
a bacila sam i program od mame za 9i mjesec, lijepi narandzasti. jest da uvijek u tom programu ne kuzim pola spika o chemu se rade, i po imenicama i epitetima koje upotrebljavaju se opako priblizavaju ipak nedodirljivoj mochvari koja ima fenomenalne opise dogadjanja (primjer iz zadnjeg broja: instalacija nudi dozivljajni simulakr /ne znam dal je ovo shtamparska greshka ili ta rijech zbilja postoji:)/ elementarnog pincipa vode sa svim svojim simboličkim i empirijskim konotacijama, te tako stvara autentichan dodir sa stvarnoschcu...). legendarno! mislim, opchenito kod tih performansa, plesa, izlozbi i ostalih umjetnichkim tvorevina ti popratni tekstovi znaju bit tako... WHADDA FUCK?

McDonald's saves 68,000,000 pounds of packaging per year just by pumping soft drink syrup directly from the delivery truck into tanks in the restaurant, instead of shipping the syrup in cardboard boxes!

bravo njima. yeah right

Post je objavljen 10.10.2004. u 14:54 sati.