Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/trash

Marketing

que pasa?

/orishas/
u ovih par zadnjih dana bacih...
onu glupu 'visilicu' shta ti visi oko vrata a na njoj bi trebao visiti tvoj mobitel, (a moja beloved nokia 3310 josh nema taj feature), u divnoj ljubichastoj boji sa ispisnim t mobile all over, a koju su svi korisnici (h)t-mobilea dobili zadnjih dana, zajedno sa onim 'informativnim' materijalom, takodjer bachenog u smeche, kao i kuverta u kojoj je sve to stiglo, koji kaze da ce sve biti u redu i nakon 1og listopada poznatog i kao t dan. uh! bash su me nanervirali s tim, ono, sve su prisvojili, fashizam totalni. OK, SHVATILI SMO! from naranchasto to ljubichasto. dosta! mislim, nije ni vip bolji, s onim unakazenim kolodvorom tj. vip-o-dromom. bash peru mozgove. a, sad slijedi najgori dio, to mene cheka nakon faxa. mislim, bunim se ja, koja idem studirati marketing. ha! i am licemjer, da. da, ali ako netko zna za neku alternativu, neka mi javi (mislim na alternativu kapitalizmu)... a do tad kazu, najbolje je --> if you cant beat them, join them! ali, uvijek imam i drugi fax, pa se mogu nadati sigurnom umjetnichkom zivotu koji ce namiriti moje egzistencijalna htijenja...
i svaki dan se najedem masovno smokava iz mog vrta tako da masu njihovih kora zavrshi u smechu. ful me chudi kako jedno stablo moze tako puno rodit. a jucher sam gledala genijalni greenwayov film gdje ima i jedna riba (ovo uvijek izazove misanderstandinge, misli se na chovjeka, zenu, ne ono sa shkrgama) koja je preplodna, i stalno radja djecu, jer joj dobro ide, i, mislim, time se i bavi za zivot.

In one year, 2 billion books, 359 million magazines, and 24 billion newspapers are published in the United States. And every ton of paper made from recycled materials saves about 17 trees.

zavidna izdavachka djelatnost... pa si vi zbrojite.

Post je objavljen 02.10.2004. u 13:13 sati.