Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/plastifukse

Marketing

Nered i stoka

Iako odavno imam dojam da se petlja u stvari koje uglavnom ne razumije i da je pritom prilično arogantna, treba odati priznanje kad ga netko zaslužuje. Opet se pokazalo da u SDP-u, kao da su udruga transrodnih osoba, a ne boraca za prava radnika, najveća muda imaju ženski članovi i stoga svaka čast Željki Antunović za reakciju na elementarnu civilizacijsku nepogodu.




'Glavašu, vi ste divljak i siledžija! Vjerojatno Osijekom i dalje hodate naoružani. Vi ste jedini divljak u ovom Saboru i bezobrazni ste da bezobrazniji ne možete biti', rekla je Antunović slavonskom šerifu.
Ako smijem predložiti, danas bi mogla oprati onog bahatog tupana što s govornice Sabora prosipa svoju jezičnu i inu kulturu te smisao za demokraciju rečenicama bez smisla koje počinju s "Nećete vi nama namećat... Mi ćemo vama namećat..." Ako se ne varam, to je onaj isti koji je tvrdio da mu krim-tajkuni silom kupuju avionske karte, druge poklone i daju kredite, a on je jadan to morao trpjeti - za što je zasluženo osvojio Feralovu prestižnu nagradu.
SHIT OF THE YEAR 2003
po izboru stručnog žirija

Ja sam kao saborski zastupnik imao pravo na besplatne avionske karte, ali Jambo bi uvijek nekako saznao da putujem i onda bi mi ih silom plaćao.

-Luka Bebić, saborski zastupnik HDZ-a, u Jutarnjem listu, kolovoz 2003.


Post je objavljen 01.10.2004. u 13:52 sati.