Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/docrock

Marketing

voćarna u dvorištu Adamsovih

Slovenci nas napali, biti će rata! Ali baš za inat neću ništa o tome srat (možda se očekuje od mene, ali kao Tomac ću odgovoriti-E ne bude!)
Jučer sam sa starom u dvorištu brao jabuke! Jebate, kak ja imam dobre jabuke u dvorištu. Nisam niti znao. U zadnjih 5 godina koliko živim tu (Bukovec, prije sam u Dubrava živio), nisu bile tak dobre. Meni tu nešto smrdi (osim septičke koju fuckin imam)! Umrla mi je ove godine marelica, to drvo mi je išlo na živce jer je pod bio pun rascopanih marelica, trulih, punih mrava, osa i ostalih nemani gladnim za saharinom! I ko je to morao skupljati? Medo, naravno, kao najmlađi predstavnik Adams familije! Prije par tjedana neki šljakeri su je spilili sa Štilovkom ko iz p....(puške)! Ja sretan, stara nije. Ona bi kompota, ma nemoj! I još mi je crko jedan bor (i njega su spizdili ko iz puške)! I sad kako bi moje dvorište bilo u ravnoteži, umjesto marelice rodi šljiva. Pa nisam znao da i imamo šljivu, samo je bilo neko drvo već 5 godina bez ploda! U dvorištu imam još 3 jabuke. Nisu bile jestive, a jedna je imala male jabučice, ko one japanske! A da vidiš ove godine! One dve ne jestive imaju jabuke od po 20 dkg, a fine koda su božanske. Ko bi rekel. I sad još ona japanske je prerasla u dunje. Brate, ogromne su! Ja ne kužim. Brijem da je to neka radioaktivna prašina poprskala moje voćke i one urodile plodom! Samo se bojim da se ne probudim nakon par mjeseci sa 6 oka i škrgama! A možda je pukla cijev od septičke, pa je gnojivo, napravljeno sa zajedničkim snagama nas i suseda, pognojilo stvar i niknula nam voćarna! Samo ne smijem misliti na gnojivo kad krenem jesti jabuku. Moš mislit kakvo gnojivo su mi dali stari prdeci od suseda (ahhh)!
No dobro, glavno da ja sad imam jabuke. Sad će stara delat samo pite od jabuka!
Da se vratim na ono Adams family. Svi su u mojoj kući ludi. Kod nas sve kola od živčanoće. Stari dela 16 sati na dan, kao on je neki ludi građevinar koji na kompjuteru crta armature! Stara je luda inaće, pa kad se te zajedničke snage skupe u jednom dnevnom boravku nastaje kaos. Stari mi zgleda kao Jack Nickolson, lud ko šiba! Staru pere klimakteri i mijenja raspoloženja koda okrećeš stranice knjige raspoloženja. I tako kada se nađem na frontu, probam glumiti plave šljemove, ali na kraju i ja puknem i počnem pucat! Ja si nemrem zamisliti da živimo u stanu. Pa tamo bi se klali ko životinje. Ovako stari pobjegne u ured u potkrovlju, stara gleda Barbi u dnevnom, a moja malenkost pobegne u svoj brlog i gleda telku. Buraz je srećom otišao sam živit, pa sam miran. Inaće me i on izluđivao, jer ima neke probleme sa živcima! Ne fakat, moja familija bi pobjedila na natjecanju živčanoće! Spojiš sve ukućane na neki stroj i mjeriš količinu živčanoće. Jebate, spržili bi taj stroj jer ne bi mogao očitati tako velike podatke! No, ja sam za sada najmirniji (šatro), jer sam kuler, probleme odbacujem sa smiješkom. To možda ne valja, ali za sad me baš briga! Ja sam za zajebanciju uvijek! Takav sam! Zato vam mogu savjetovat da probate biti na sve cool i malo više se smijati! Pozdrav


Post je objavljen 23.09.2004. u 12:05 sati.