Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lizardgirl

Marketing

wind of change

Change:
If I change my speech
My speech changes my thoughts,
My thoughts change my actions,
My actions change my destiny of life …

Kad god se donese neka odluka, krene se u jednom smjeru. Rijetke su situacije kada se možeš vratiti na početak te staze i odabrati onu drugu za koju si mislio/la da je pogrešna. Svaka nova odluka utječe na tvoj život i mijenja ga.
Promjene su trenutno tema mojih razmišljanja.
Ovisna sam o njima, a opet, užasavam ih se! Ne mislim na male promjene, već na one…bitne.
Određena doza neizvjesnosti je nužna za razbijanje dosade i monotonije. No, upravo je neizvjesnost ta koje se bojim. Dođe poput skakanja u mutnu vodu: ne znaš koliko je duboko, niti što te tamo čeka.
Još je teže kada u promjenu uskačeš sam. Nema nikoga tko će te podržati, pružiti ti oslonac, umanjiti strah. Tada se javlja ona aždaja u trbuhu, koja ubrza ritam srca, posiše svu krv iz mozga pa ne možeš ni razmišljati kako treba. Osjećaš se confused, small and lost.

Da, tako ja doživljavam promjene. Kao šok. Potpuno drastično. Kao kad malo dijete koje ne zna plivati baciš u vodu. ALI, borba za opstanak, tj. želja za opstankom nadvlada strah i u panici se nekako uspijem snaći!

Change is in the air.

Osjećam. Gotovo da ju mogu namirisati. No, unatoč sveopćoj gužvi i napetosti, ja ostajem hladna. Nastavljam jednakom brzinom, iako znam da ubrzo slijedi oštar zavoj! Zbog čega? Nisam točno sigurna.
Ne vjerujem horoskopu, ali ga volim pročitati. Na ovotjednoj reklami za Kaufland mi piše:
Škorpion:
Splet će vam sretnih okolnosti nastaviti olakšavati realizaciju na profesionalnom polju. Vaše će zadovoljstvo upotpuniti i sjajni rezultati na financijskom polju. (pôlja k'o na šahovskoj ploči, op.a.) U ljubavi puno zbivanja neizvjesnog ishoda.
Nevjerojatno koliko hrpa gluposti koju netko napiše može djelovati smirujuće na psihu!

Trenutno slušam «KEANE» album: «hopes and fears»

Post je objavljen 22.09.2004. u 16:30 sati.