Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hal

Marketing

I spy! (12): Blog Brother

Ne umišljam si da itko od vas jako pati što već poduže vrijeme nema novih postova na ovom blogu. Moj duboki naklon i isprika čitateljima. Vidim da i dalje dolazite. Razlog? Poslati mi mail, pogledati malo koda, provjeriti rezultate ankete, vidjeti kako napreduje beba, čitati arhivu, tražiti nove postove preko RSS readera... A neki jednostavno očekuju novi post. A njega nema. Zato ću se danas odvažiti pa napisati jedan. Iako priznajem da ga ne pišem isključivo zbog vas, nešto sam razmišljao pa želim to podijeliti s vama.
Svako malo uzmem nešto vremena za smucanje po bloghaeru, ne s nekom posebnom namjerom već zato što mi se ništa drugo ne radi. I spy! Zato, sive stanice u pogon jer imam nekoliko pitanja :) No počet ću prvo s jednom konstatacijom, pročitajte je polako i pažljivo:

Blog Brother is watching us!

U ovom virtualnom blog-svijetu odvija se blog-život. Postoje blog-kuće u kojima se događaju razne blog-stvari. I svi to mogu vidjeti, svi mogu zaviriti. Zato se trudimo napraviti blog-kuću nekako prihvatljivom za sve blog-brothere koji zaviruju unutra. Netko blog-kuću uređuje po svom ćefu a netko za blog-promatrače. Netko je ne uređuje uopće.

Ipak, štogod radili u svojim blog-kućama jedno je sigurno: ma kako ih uredili i za koga god smo scenu pripremili ne možemo u blog-kući sakriti samog sebe. Tu ostavljamo neizbrisiv trag. Neki su blog-stanovnici javni pa je to sasvim normalno. Ali neki nisu, ne zna se tko su, no ipak u svakoj blog-kući živi neka osobnost.

Koliko blog-promatrači dobro procjenjuju kakva se osoba nalazi u vašoj blog-kući to je njihova stvar i sposobnosti procjene.

Prelazim na bitno: Jeste li pomislili da možete zaviriti i u vlastitu blog-kuću? Što ste procijenili? Tko živi unutra? Je li to osoba koju poznajete? Sviđa li vam se ta osoba? Je li vam privlačna? Kad bi vi mogli tu osobu promijeniti, što biste promijenili?

Mogu se pogledati u ogledalo da vidim kako izgledam. Da bih se vidio iznutra mogu se pogledati u blog. Zato bih ga rado nazvao (bl)ogledalo.


Post je objavljen 19.09.2004. u 19:08 sati.