Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/trash

Marketing

feel as empty as a drum

jao meni, cijelo popodne sam prespavala. kao u stara dobra vremena:) a djipam se na bajku pa me to umori poshto se poshtenom fizichkom aktivnosti nisam bavila od... osmog osnovne? ako izuzmemo plavanje i izvidjachke akcije.
enivejs, sad cu biti prisiljena baciti podosta grozdjiaca jer ih je moja cimka namljela malo puno ovu vochnu salatu s tapiokom koju sam sad pojela. grozdjice inache kao niti ne volim, onako za sebe, a i obichno ih vadim iz kolacha i pince (jel znate shta je pinca? ne znam dal se to jede osim u istri. uglavnom, neki kao kruh-kolach koji se jede obichno za uskrs. a i inache:) nije da joj sad serem shta je pretjerala sa grozdjicama, samo primjechujem, a inache sam joj duboko zahvalna shta mi je uopche napravila vochnu s tapiokom, i to dva dana za redom. e, a sad... shta je to tapioka. ha. ha? a bi'te znali, a:) to vam je neka vochka koja raste na stabljikama slichnim marihuani u indoneziji i tim kvartovim svijeta. i onda se to bere, u obliku nekih bobica... i sad to nismo najbolje skuzile iz onog shta smo mogle pronach na netu, dal se i te bobice mogu jest, al, uglavnom, od njih se rade josh manje bobice koje izgledaju kao stiropor kad se razmelje. i onda... sad ja taj dio ne znam jer ih kuha moja cimka... ih mi pojedemo s vochem:) te bobice se uglavnom pretvore u neku zelatinoznu masu, i moze se svashta radit s njom... zele, chaj, puding... a sad najbolja stvar-to je ful zdravo, kao ful jaki prirodni antioksidans, i nabavlja se u tim duchkasima zdrave hrane, i ful je jefitno. i ful dobro. i chitala sam neki chlanak kao "tapioka tea mania in USA", i kao da je ful popularno po tim fancy shmancy tea shopovima po americi. evo, mislim da je to sve shto biste trebali znati o tapioki. i, bez obzira na ime - nije tapia:) /sad ako neki ljudi ne znaju shta je to tapia a.k.a. tapija - to je kad... si dosadan, ne zannimljiv, kad nije akcija ukratko/
wow, danas je dictionary day na mom blogu...
e, i bacila sam kora od banane, i masu omoticha od cao cao-a. ne znam dal sam prichala vech o mojem prvom iskustvu s cao-cao-m. kao mala provincijalka iz pule, kad sam doshla na fax, nisam nikad chula za cao-cao. i onda sam ga prochitala jednom cao-cao (sa c), pa jednom sa ciao-ciao (sa æ) shto je izazvalo oba puta salve smijeha mojih prijatelja (tada to josh nisu bili) i tete na kasi. al onda su me nauchili i zapamtila sam jednpm zauvijek. e, i danas sam ih pokupila na faxu masu i sve pozderala. njami.
eto... i:

It would take 20 of today's new cars to generate the same amount of air pollution as one mid-1960s model car.

kao, ful smo napredovali. ali onda je auta bilo ne 20 puta manje nego danas nego bar 100.

Post je objavljen 15.09.2004. u 20:39 sati.